przetłumaczone teksty
|
02-22-2008, 08:52 PM
|
|||
|
|||
Cytat:Załatw toNajbardziej podoba mi się ten fragment. WOLF |
|||
02-22-2008, 09:37 PM
|
|||
|
|||
Cytat:Rachunek w Hotelu Bella Muerte mój ten :roll: ![]() ![]() |
|||
03-08-2008, 11:51 PM
|
|||
|
|||
Honey, This Mirror Isn't Enough Big For Two Of Us
Skarbie, to lustro nie jest wystarczająco duże dla nas obojga Suma tabletek, które biorę, przeciwdziała wódce, którą piję I ta bezcelowość, którą przerywam, pozwala mi prowadzić życie w ten sposób I cóż, dostrzegam, że to trudne, by zostać, biorąc pod uwagę słowa, które wypowiadasz. Oh skarbie wpuść mnie do środka Oh skarbie wpuść mnie do środka Cóż, zdecyduję się na życie, które zyskałem, nie wspominając przyjaciół których poznaję I piękno, które udaję pozwala mi prowadzić życie w ten sposób I możesz płakać ile tylko chcesz, nie obchodzi mnie jak bardzo Sama we mnie zainwestowałaś, nie wiedzie nam się ( nie wiedzie nam się) Nie wiedzie nam się (nie wiedzie nam się) I nie zdołasz dotknąć mojego brata i nie dasz rady zatrzymać moich przyjaciół. I nie wiedzie nam się, nie wiedzie nam się Tym razem nie żartuję, nie wspominając czasów, w których to zobaczyłem Cóż, mam nadzieję, że nie zostałem wprowadzony w błąd przez te nowiny, które usłyszałem w czasie bezsenności I ciężko to powiedzieć, jestem wstrząśnięty wyborami których dokonałem I cóż, dostrzegam, że to trudne, by zostać, biorąc pod uwagę słowa, które wypowiadasz. Oh skarbie wpuść mnie do środka Oh skarbie wpuść mnie do środka Cóż, zdecyduję się na życie, które zyskałem, nie wspominając przyjaciół których poznaję I staję się lekko wstrząśnięty, ponieważ prowadzę życie w ten sposób I cóż, dostrzegam, że to trudne, by zostać, biorąc pod uwagę słowa, które wypowiadasz. Oh skarbie wpuść mnie do środka Oh skarbie wpuść mnie do środka I możesz płakać ile tylko chcesz, nie obchodzi mnie jak bardzo Sama we mnie zainwestowałaś, nie wiedzie nam się Nie wiedzie nam się I nie zdołasz zatrzymać mojego brata i nie przelecisz moich przyjaciół I nie wiedzie nam się, nie wiedzie nam się Tym razem nie żartuję, nie wspominając czasów, w których to zobaczyłem Nigdy więcej, nigdy, nigdy więcej (I możesz płakać ile tylko chcesz, nie obchodzi mnie jak bardzo, sama we mnie zainwestowałaś) Ni& nigdy& nigdy& nigdy więcej (I możesz płakać ile tylko chcesz, nie obchodzi mnie jak bardzo, sama we mnie zainwestowałaś) Ni& nigdy& nigdy& oh skarbie wpuść& oh skarbie& oh skarbie Oh skarbie wpuść mnie do środka Oh skarbie wpuść mnie do środka Pukam, wpuść mnie do środka Oh skarbie wpuść mnie do środka Oh skarbie wpuść mnie do środka Pukam, wpuść mnie do środka Oh skarbie wpuść mnie do środka Oh skarbie wpuść mnie do środka ![]() |
|||
03-10-2008, 10:17 PM
|
|||
|
|||
Cytat:Cóż, zdecyduję się na życie, które zyskałem, nie wspominając przyjaciół których poznaję Cytat:Cóż, mam nadzieję, że nie zostałem wprowadzony w błąd przez te nowiny, które usłyszałem w czasie bezsennościmoje ulubione ![]() WOLF |
|||
03-11-2008, 03:08 PM
|
|||
|
|||
e7ka napisał(a):Honey, This Mirror Isn't Enough Big For Two Of Us Moje ulubione <3 |
|||
03-11-2008, 05:44 PM
|
|||
|
|||
Cytat:Suma tabletek, które biorę, przeciwdziała wódce, którą piję Cytat:Oh skarbie wpuść mnie do środka Cytat:I nie zdołasz dotknąć mojego brata Cytat:I nie zdołasz zatrzymać mojego brata to moje ulubione ![]() a jak słysze te ostatnie dwa, to od razu mam kochanego Mikeya przed oczami :lol: <3 <3 :* ![]() |
|||
03-16-2008, 06:16 PM
|
|||
|
|||
Our Lady Of Sorrows
Nasza Dama Smutków Mogliśmy być idealni tej ostatniej nocy I umrzeć jak nieszczęśni kochankowie w czasie kłótni I możemy rozstrzygnąć tę sprawę Jeśli wyzbyłabyś się tchórzostwa, chwyć moja rękę I wtedy rozwiążemy tajemnicę rozdartej wagi Ta zagadka zemsty, proszę zrozum, to musi stać się w ten sposób Uwierz w siebie Nie pozwól im zobaczyć twoich pleców I chwyć moją rękę I nie bój się nigdy więcej Mamy tylko jedną szansę, żeby położyć temu kres I ukrzyżować świętego patrona walk na noże Powiedziałaś, że nie jesteśmy sławnymi, że początkujemy i blakniemy, oni umierają trójkami Sprawię, że zrozumiesz, a Ty możesz wymienić mnie na ducha Uwierz w siebie Nie pozwól im zobaczyć twoich pleców I chwyć moją rękę I nigdy Zaufaj, powiedziałaś Kto nakładł słów do twojej głowy Oh, jak bardzo się myliliśmy myśląc, ¯e nieśmiertelność, oznacza nigdy nie umierać Stañ Chwyć moją rękę Chwyć moją& Uwierz w siebie Nie pozwól im zobaczyć twoich pleców I chwyć moją rękę I nie bój się nigdy więcej Właśnie z powodu moich dłoni wokół twojego gardła! ![]() |
|||
03-17-2008, 10:45 PM
|
|||
|
|||
Mama
Mamo Mamo, wszyscy pójdziemy do piekła. Mamo, wszyscy pójdziemy do piekła. Piszę ten list i dobrze ci życzę, Mamo, wszyscy pójdziemy do piekła. Ah, więc, teraz Mamo, wszyscy umrzemy. Mamo, wszyscy umrzemy. Przestañ zadawać mi pytania, nie chciałbym widzieć, jak płaczesz, Mamo, wszyscy umrzemy. I kiedy odejdziemy nie obwiniaj nas, tak. Pozwolimy ogniom tylko obmyć nas, tak. Sprawiłaś, że jesteśmy tak sławni. Nigdy nie pozwolimy ci odejść. A kiedy odejdziesz, nie wracaj do mnie, kochana. Mamo, wszyscy jesteśmy zakłamani. Mamo, jesteśmy przeznaczeni do lotów. I właśnie teraz, budują trumnę twoich rozmiarów, Mamo, wszyscy jesteśmy zakłamani. Cóż, mamo, co wojna uczyniła z moimi nogami i językiem, Powinnaś wychowywać córeczkę, Powinienem być lepszym synem. Jeśli mogłabyś rozpieszczać infekcję Oni mogą amputować od razu. Powinnaś, Mogłem być lepszym synem. I kiedy odejdziemy nie obwiniaj nas, tak. Pozwolimy ogniom tylko obmyć nas, tak. Sprawiłaś, że jesteśmy tak sławni. Nigdy nie pozwolimy ci odejść. Powiedziała: Nie jesteś żadnym moim synem Za to, co zrobiłeś, oni znajdą Miejsce dla ciebie I tylko miej na uwadze swoje maniery, kiedy odejdziesz. A kiedy odejdziesz, nie wracaj do mnie kochany. Tak, właśnie. Mamo, wszyscy pójdziemy do piekła. Mamo, wszyscy pójdziemy do piekła. To naprawdę całkiem przyjemne Z wyjątkiem zapachu, Mamo, wszyscy pójdziemy do piekła. 2 3 4 Mamo! Mamo! Mamo! Ohhh! Mamo! Mamo! Mamo! Ma& [Liza Minelli:] I jeśli byś mnie nazwał swoją ukochaną, Może wtedy zaśpiewałabym ci piosenkę [Gerard Way:] Ale tam jest gówno, którego narobiłem tym pier******* pistoletem, Będziesz wypłakiwać sobie oczy całą wieczność. Jesteśmy przeklęci mimo wszystko. Przez majątek i płomieñ spadamy. I jeśli możesz zostać, pokażę ci drogę ¯eby powstać z popiołów, które wzywasz My wszyscy trwamy (My wszyscy trwamy) Podczas gdy nasi towarzysze broni zginęli Więc unieś swą szklankę wysoko Za jutro umrzemy, I powstaniemy z popiołów, które wzywasz. ![]() |
|||
03-18-2008, 06:28 PM
|
|||
|
|||
Cytat:Oh, jak bardzo się myliliśmy myśląc,mój ulubiony cytat, choć właściwie cała piosenka to tekstowa perełka. ale po angielsku brzmi trzy razy lepiej! w ogóle odkryłam, że in english everything sounds better. A z "Mama": Cytat:My wszyscy trwamy (My wszyscy trwamy) Why do you wear sunglasses in the home When the sun went down about an hour ago? Life should not be that way. |
|||
03-20-2008, 12:05 PM
|
|||
|
|||
wprowadzam małą zminę w Mamie. przy popiołach zamiast wezwałaś, powinno być wzywasz ( a że po polsku to dziwnie brzmiało, to nawet nie zwróciłam uwagi że to nie ten czas
![]() przepraszam i juz poprawiam ![]() Dodane po 17 godzinach 54 minutach: Headfirst for halos Głową naprzód po aureole Yeah! Cóż, powróćmy do środka dnia, który zapoczątkował to wszystko Nie mogę zacząć pozwalać Ci wiedzieć co czuję I teraz te czerwone sprawiają, że latam I niebieskie pomagają mi opaść I myślę, że zdmuchnę moją głowę o sufit I kiedy odłamki mojej czaszki zaczną spadać Spadać na twój język jak pyłek wróżki, po prostu miej radosne myśli [Refren] I pofruniemy do domu Pofruniemy do domu Ty i ja Pofruniemy do domu Dalej! Cóż, teraz jestem z powrotem w środku dnia, który zapoczątkował to wszystko Nie mogę zacząć pozwalać Ci wiedzieć co czuję I teraz te czerwone sprawiają, że latam I niebieskie pomagają mi opaść I myślę, że zdmuchnę moją głowę o sufit [Refren] I pofruniemy do domu Ty i ja Pofruniemy do domu Teraz uczciwie, oto co jej powiedziałem, co jej powiedziałem Miej radosne myśli [x8] Miej ra& wooo! ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|