Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szkoła
05-04-2009, 02:32 PM
RE: Szkoła
jenot, Tobie to sie maryz Pan Tadeusy y obraykami Tongue nie lubię tego utworu.

[Obrazek: 1491fz6.jpg] [Obrazek: hx8ylc.jpg] [Obrazek: dviz4x.jpg] [Obrazek: 156tt2h.jpg]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
05-04-2009, 02:34 PM
chyba księga XIII Tongue
Bee ctrl shift Tongue

[Obrazek: comfortably-numb-brick.png]
05-04-2009, 02:41 PM
wiem, wiem. e-shi-chi-ko, nie martws się tsk. cziter ze mnie niezły, jesli o klawke chodzi Tongue

[Obrazek: 1491fz6.jpg] [Obrazek: hx8ylc.jpg] [Obrazek: dviz4x.jpg] [Obrazek: 156tt2h.jpg]
08-15-2009, 10:59 AM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-15-2009 11:00 AM przez justin.)
Blue!
Musisz mi odpowiedzieć na pare pytań Big Grin
Jak Ci się studiuje na kulturoznawstwie? Czy jest ciężko? Czy jesteś zadowolona? i najważniejsze, jakie masz plany na przyszłość związane z tym kierunkiem ? Tongue bo ja mam swoje marzenia i chcę wiedzieć czy mam choć małą szanse na spełnienie ich xD
Bo wiem, że jest ciężko...
Chcesz jeszcze coś po tym studiować?

w końcu musze dojść do tego co zdawać na maturze xD jestem chyba jedyną która tego nie wie Tongue

WOLF
08-15-2009, 02:16 PM
O jezu jezu xD
także tak: studiuje mi się dobrze, ciężko nie jest [chociaż są ciężkie przedmioty jak np. logika czy historia sztuki, ale da się to przeżyć Big Grin], zadowolona jestem choć dopiero od 2 roku zacznie się prawdziwa frajda bo zaczną się specjalizacje Big Grin
ja wybrałam zarządzanie bo jakbym chciała później pracować w PRrze to mi się to przyda Big Grin
a na 3 roku chciałabym jeszcze zacząć dziennikarstwo studiować, ale nie wiem czy mi się to uda Tongue

Glee!
08-15-2009, 02:58 PM
a jakie są specjalizacje ? Big Grin

WOLF
08-15-2009, 04:37 PM
http://www.wns.amu.edu.pl/instytut.php?nr=733 Smile

Glee!
08-15-2009, 05:20 PM
oh, dzięki ,fajne Big Grin a jest gdzieś tam informacja też dokładnie o poszczególnych specjalizacjach ? Big Grin

WOLF
08-15-2009, 05:32 PM
tego niestety tam nie ma Tongue
ale pod koniec pierwszego roku jest takie zebranie i ludzie opowiadają o specjalizacjach, z tym, że mnie na tym nie było bo byłam chora i w sumie nie wiem o co konkretniej chodzi w tych innych Tongue
ja jak tylko usłyszałam, że PR to 'kultura i rynek' to poprosiłam koleżankę żeby mnie tam wpisała Big Grin

Glee!
08-15-2009, 05:51 PM
oh, szkoda Big Grin
w każdym razie jak się dostane to też się dowiem Big Grin
jeśli się dostane Tongue
w co jednak szczerze wątpię ;P niestety ;p ale trzeba próbować ;P
ja jestem matematyczną głową, która próbuje przerzucić się na humanistyczne myślenie ;P

WOLF
08-15-2009, 06:09 PM
ale to jest dziwne Tongue
bo matematyczne głowy nie powinny mieć humanistycznego problemu Tongue humanistyka to w 50% myślenie logiczne, a logika jak wiadomo jest częścią matematyki.

Glee!
08-15-2009, 06:12 PM
w sumie masz rację xD ale z matematyki jestem o wiele lepsza od polskiego np ;p albo po prostu nigdy się nei przykładałam tak naprawdę Tongue

WOLF
02-19-2012, 10:44 PM
Szkoła... no więc w zasadzie przez szkołę, albo dzięki niej znowu tutaj jestem ;p trzeba dać mózgowi odpocząć Tongue
Ogólnie dziennie uczę się więcej niż na maturę, no ale poza tym jest całkiem ciekawie, myślałam że będzie gorzej ;p nawet do pań z dziekanatu nie mogę się jakoś przyczepić, wszyscy na wumie są jakoś tak mili i idą Ci na rękę. Także jak ktoś ma ochote to polecam, nauki co prawda od groma ale skoro taki tuman jak ja nauczył się uczyć to każdy może ;p
Dobra bo to zabrzmiało jak kryptoreklama... ogólnie głowa mi pęka, sporo znajomych na prochach uspokajających albo fecie ale dajemy rade Big Grin

[Obrazek: comfortably-numb-brick.png]
Odpowiedz 

Skocz do: