przetłumaczone teksty
|
01-12-2008, 10:20 PM
|
|||
|
|||
przetłumaczone teksty
jeśli ktoś ma jakieś wątpliwości, albo zauważy błąd, proszę pisać na pw
![]() Dead! Martwy! Kiedy twoje serce przestaje bić Będę tu, zastanawiając się Czy dostałaś to, na co zasłużyłaś Na zakoñczenie swojego życia I jeśli pójdziesz do nieba, Będę tu czekać kochanie Czy dostałaś to na co zasłużyłaś Na koniec, i jeśli twoje życie nie zaczeka Twoje serce tego nie zniesie Czy słyszałaś tę wiadomość, że jesteś martwa? Nikt nigdy nie miał na tyle subtelności, by powiedzieć Myślę, że oni tak w ogóle cię nie lubili Oh zabierz mnie z tego szpitalnego łóżka Czy to nie byłoby rewelacyjne? To niezupełnie to, co planowałaś I czy nie byłoby cudownie, jeśli bylibyśmy martwi? Ohh martwi Język splątany i taki nerwowy Nigdy się nie zakochałaś Czy dostałaś to, na co zasłużyłaś Na zakoñczenie swojego życia I jeśli pójdziesz do nieba Będę tu czekać kochanie Czy dostałaś to, na co zasłużyłaś Na koniec, i jeśli twoje życie nie zaczeka Twoje serce tego nie zniesie Czy słyszałaś tę wiadomość, że jesteś martwa? Nikt nigdy nie miał na tyle subtelności, by powiedzieć Myślę, że oni tak w ogóle cię nie lubili Oh zabierz mnie z tego szpitalnego łóżka Czy nie byłoby znakomicie wziąć do ręki pistolet? I czy nie byłoby cudownie, jeśli bylibyśmy martwi? W mojej uczciwej obserwacji Podczas tej operacji Zauważyłem w twoim sercu komplikację Tak długo, bo teraz zostały Ci może 2 tygodnie życia Czy to najwięcej ile możesz dać nam obojgu? Raz, dwa, raz dwa trzy cztery! LA LA LA LA LA! LA LA LA LA LA LA! LA LA LA LA LA LA LA! No, dalej LA LA LA LA LA! LA LA LA LA LA LA! LA LA LA LA LA LA LA! o motherf***** Jeśli życie nie jest tylko żartem (LA LA LA LA LA!) Dlaczego się śmiejemy? (LA LA LA LA LA LA!) Jeśli życie nie jest tylko żartem(LA LA LA LA LA LA LA!) Dlaczego się śmiejemy? Jeśli życie nie jest tylko żartem(LA LA LA LA LA!) Dlaczego się śmiejemy?(LA LA LA LA LA LA!) Jeśli życie nie jest tylko żartem(LA LA LA LA LA LA LA!) Dlaczego jestem martwy? Martwy! ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
przetłumaczone teksty - Nel - 01-12-2008 10:20 PM
[] - gabrysia.b - 03-11-2008, 03:08 PM
|