przetłumaczone teksty
|
03-20-2008, 12:05 PM
|
|||
|
|||
wprowadzam małą zminę w Mamie. przy popiołach zamiast wezwałaś, powinno być wzywasz ( a że po polsku to dziwnie brzmiało, to nawet nie zwróciłam uwagi że to nie ten czas
![]() przepraszam i juz poprawiam ![]() Dodane po 17 godzinach 54 minutach: Headfirst for halos Głową naprzód po aureole Yeah! Cóż, powróćmy do środka dnia, który zapoczątkował to wszystko Nie mogę zacząć pozwalać Ci wiedzieć co czuję I teraz te czerwone sprawiają, że latam I niebieskie pomagają mi opaść I myślę, że zdmuchnę moją głowę o sufit I kiedy odłamki mojej czaszki zaczną spadać Spadać na twój język jak pyłek wróżki, po prostu miej radosne myśli [Refren] I pofruniemy do domu Pofruniemy do domu Ty i ja Pofruniemy do domu Dalej! Cóż, teraz jestem z powrotem w środku dnia, który zapoczątkował to wszystko Nie mogę zacząć pozwalać Ci wiedzieć co czuję I teraz te czerwone sprawiają, że latam I niebieskie pomagają mi opaść I myślę, że zdmuchnę moją głowę o sufit [Refren] I pofruniemy do domu Ty i ja Pofruniemy do domu Teraz uczciwie, oto co jej powiedziałem, co jej powiedziałem Miej radosne myśli [x8] Miej ra& wooo! ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
przetłumaczone teksty - Nel - 01-12-2008, 10:20 PM
[] - gabrysia.b - 03-11-2008, 03:08 PM
[] - Nel - 03-20-2008 12:05 PM
|