przetłumaczone teksty
|
03-17-2008, 10:45 PM
|
|||
|
|||
Mama
Mamo Mamo, wszyscy pójdziemy do piekła. Mamo, wszyscy pójdziemy do piekła. Piszę ten list i dobrze ci życzę, Mamo, wszyscy pójdziemy do piekła. Ah, więc, teraz Mamo, wszyscy umrzemy. Mamo, wszyscy umrzemy. Przestañ zadawać mi pytania, nie chciałbym widzieć, jak płaczesz, Mamo, wszyscy umrzemy. I kiedy odejdziemy nie obwiniaj nas, tak. Pozwolimy ogniom tylko obmyć nas, tak. Sprawiłaś, że jesteśmy tak sławni. Nigdy nie pozwolimy ci odejść. A kiedy odejdziesz, nie wracaj do mnie, kochana. Mamo, wszyscy jesteśmy zakłamani. Mamo, jesteśmy przeznaczeni do lotów. I właśnie teraz, budują trumnę twoich rozmiarów, Mamo, wszyscy jesteśmy zakłamani. Cóż, mamo, co wojna uczyniła z moimi nogami i językiem, Powinnaś wychowywać córeczkę, Powinienem być lepszym synem. Jeśli mogłabyś rozpieszczać infekcję Oni mogą amputować od razu. Powinnaś, Mogłem być lepszym synem. I kiedy odejdziemy nie obwiniaj nas, tak. Pozwolimy ogniom tylko obmyć nas, tak. Sprawiłaś, że jesteśmy tak sławni. Nigdy nie pozwolimy ci odejść. Powiedziała: Nie jesteś żadnym moim synem Za to, co zrobiłeś, oni znajdą Miejsce dla ciebie I tylko miej na uwadze swoje maniery, kiedy odejdziesz. A kiedy odejdziesz, nie wracaj do mnie kochany. Tak, właśnie. Mamo, wszyscy pójdziemy do piekła. Mamo, wszyscy pójdziemy do piekła. To naprawdę całkiem przyjemne Z wyjątkiem zapachu, Mamo, wszyscy pójdziemy do piekła. 2 3 4 Mamo! Mamo! Mamo! Ohhh! Mamo! Mamo! Mamo! Ma& [Liza Minelli:] I jeśli byś mnie nazwał swoją ukochaną, Może wtedy zaśpiewałabym ci piosenkę [Gerard Way:] Ale tam jest gówno, którego narobiłem tym pier******* pistoletem, Będziesz wypłakiwać sobie oczy całą wieczność. Jesteśmy przeklęci mimo wszystko. Przez majątek i płomieñ spadamy. I jeśli możesz zostać, pokażę ci drogę ¯eby powstać z popiołów, które wzywasz My wszyscy trwamy (My wszyscy trwamy) Podczas gdy nasi towarzysze broni zginęli Więc unieś swą szklankę wysoko Za jutro umrzemy, I powstaniemy z popiołów, które wzywasz. ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
przetłumaczone teksty - Nel - 01-12-2008, 10:20 PM
[] - gabrysia.b - 03-11-2008, 03:08 PM
[] - Nel - 03-17-2008 10:45 PM
|