przetłumaczone teksty
|
03-16-2008, 06:16 PM
|
|||
|
|||
Our Lady Of Sorrows
Nasza Dama Smutków Mogliśmy być idealni tej ostatniej nocy I umrzeć jak nieszczęśni kochankowie w czasie kłótni I możemy rozstrzygnąć tę sprawę Jeśli wyzbyłabyś się tchórzostwa, chwyć moja rękę I wtedy rozwiążemy tajemnicę rozdartej wagi Ta zagadka zemsty, proszę zrozum, to musi stać się w ten sposób Uwierz w siebie Nie pozwól im zobaczyć twoich pleców I chwyć moją rękę I nie bój się nigdy więcej Mamy tylko jedną szansę, żeby położyć temu kres I ukrzyżować świętego patrona walk na noże Powiedziałaś, że nie jesteśmy sławnymi, że początkujemy i blakniemy, oni umierają trójkami Sprawię, że zrozumiesz, a Ty możesz wymienić mnie na ducha Uwierz w siebie Nie pozwól im zobaczyć twoich pleców I chwyć moją rękę I nigdy Zaufaj, powiedziałaś Kto nakładł słów do twojej głowy Oh, jak bardzo się myliliśmy myśląc, ¯e nieśmiertelność, oznacza nigdy nie umierać Stañ Chwyć moją rękę Chwyć moją& Uwierz w siebie Nie pozwól im zobaczyć twoich pleców I chwyć moją rękę I nie bój się nigdy więcej Właśnie z powodu moich dłoni wokół twojego gardła! ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
przetłumaczone teksty - Nel - 01-12-2008, 10:20 PM
[] - gabrysia.b - 03-11-2008, 03:08 PM
[] - Nel - 03-16-2008 06:16 PM
|