przetłumaczone teksty
|
03-08-2008, 11:51 PM
|
|||
|
|||
Honey, This Mirror Isn't Enough Big For Two Of Us
Skarbie, to lustro nie jest wystarczająco duże dla nas obojga Suma tabletek, które biorę, przeciwdziała wódce, którą piję I ta bezcelowość, którą przerywam, pozwala mi prowadzić życie w ten sposób I cóż, dostrzegam, że to trudne, by zostać, biorąc pod uwagę słowa, które wypowiadasz. Oh skarbie wpuść mnie do środka Oh skarbie wpuść mnie do środka Cóż, zdecyduję się na życie, które zyskałem, nie wspominając przyjaciół których poznaję I piękno, które udaję pozwala mi prowadzić życie w ten sposób I możesz płakać ile tylko chcesz, nie obchodzi mnie jak bardzo Sama we mnie zainwestowałaś, nie wiedzie nam się ( nie wiedzie nam się) Nie wiedzie nam się (nie wiedzie nam się) I nie zdołasz dotknąć mojego brata i nie dasz rady zatrzymać moich przyjaciół. I nie wiedzie nam się, nie wiedzie nam się Tym razem nie żartuję, nie wspominając czasów, w których to zobaczyłem Cóż, mam nadzieję, że nie zostałem wprowadzony w błąd przez te nowiny, które usłyszałem w czasie bezsenności I ciężko to powiedzieć, jestem wstrząśnięty wyborami których dokonałem I cóż, dostrzegam, że to trudne, by zostać, biorąc pod uwagę słowa, które wypowiadasz. Oh skarbie wpuść mnie do środka Oh skarbie wpuść mnie do środka Cóż, zdecyduję się na życie, które zyskałem, nie wspominając przyjaciół których poznaję I staję się lekko wstrząśnięty, ponieważ prowadzę życie w ten sposób I cóż, dostrzegam, że to trudne, by zostać, biorąc pod uwagę słowa, które wypowiadasz. Oh skarbie wpuść mnie do środka Oh skarbie wpuść mnie do środka I możesz płakać ile tylko chcesz, nie obchodzi mnie jak bardzo Sama we mnie zainwestowałaś, nie wiedzie nam się Nie wiedzie nam się I nie zdołasz zatrzymać mojego brata i nie przelecisz moich przyjaciół I nie wiedzie nam się, nie wiedzie nam się Tym razem nie żartuję, nie wspominając czasów, w których to zobaczyłem Nigdy więcej, nigdy, nigdy więcej (I możesz płakać ile tylko chcesz, nie obchodzi mnie jak bardzo, sama we mnie zainwestowałaś) Ni& nigdy& nigdy& nigdy więcej (I możesz płakać ile tylko chcesz, nie obchodzi mnie jak bardzo, sama we mnie zainwestowałaś) Ni& nigdy& nigdy& oh skarbie wpuść& oh skarbie& oh skarbie Oh skarbie wpuść mnie do środka Oh skarbie wpuść mnie do środka Pukam, wpuść mnie do środka Oh skarbie wpuść mnie do środka Oh skarbie wpuść mnie do środka Pukam, wpuść mnie do środka Oh skarbie wpuść mnie do środka Oh skarbie wpuść mnie do środka ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
przetłumaczone teksty - Nel - 01-12-2008, 10:20 PM
[] - Nel - 03-08-2008 11:51 PM
[] - gabrysia.b - 03-11-2008, 03:08 PM
|