przetłumaczone teksty
|
02-22-2008, 10:46 AM
|
|||
|
|||
sory że tak długo
The Jetset Life Is Gonna Kill You To życie z wyższych sfer Cię zabije Zaglądam do jej zabójczego dzbana Czasami gapiłbym się godzinami (Czasami gapię się godzinami) Ona nawet wydłubała dziury, więc mogę oddychać Kupiła ostatni sznur Jestem najgorszym typem Faceta do kłótni Za pomocą której mogłabyś dostrzec I jeśli chodzi o ostatnią noc, ja kłamię Mógłbym kłamać razem z tobą? W porządku, poddaję się, wracam To jest po prostu najtrudniejsza część życia W porządku, ona chce, żeby tym razem to wszystko się wydarzyło Zatracona w nakazach, ma coś jeszcze w umyśle (coś jeszcze w umyśle) Rachunek w Hotelu Bella Muerte Daje słaby lot Przywraca ślepym wzrok Dopóki gliny nie nadejdą Albo do ostatniej nocy I jeśli chodzi o ostatnią noc, ja kłamię Czy mógłbym kłamać przy tobie? W porządku, poddaję się, wracam To jest po prostu najtrudniejsza część życia W porządku, ona chce, żeby tym razem to wszystko się wydarzyło W porządku, poddaję się, wracam To jest po prostu najtrudniejsza część życia W porządku, ona chce, żeby tym razem to wszystko się wydarzyło Załatw to Ale chciałbym się nauczyć Twojego imienia I trzymać się Cóż, mam nadzieję, że zrobisz to samo Oh kochanie Wślizgnij się do tragedii, którą utkałaś tą Jałową komnatę W porządku, poddaję się, wracam To jest po prostu najtrudniejsza część życia W porządku, ona chce, żeby tym razem to wszystko się wydarzyło W porządku, poddaję się, wracam To jest po prostu najtrudniejsza część życia W porządku, ona chce, żeby tym razem to wszystko się wydarzyło Załatw to Ale chciałbym się nauczyć Twojego imienia I trzymać się Cóż, mam nadzieję, że zrobisz to samo Oh kochanie ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
przetłumaczone teksty - Nel - 01-12-2008, 10:20 PM
[] - Nel - 02-22-2008 10:46 AM
[] - gabrysia.b - 03-11-2008, 03:08 PM
|