przetłumaczone teksty
|
01-27-2008, 05:24 PM
|
|||
|
|||
no chyba nie :lol: inny gust? niemożliwe
![]() jak jakies propozycje masz to pisz, teraz tlumaczę "To the end" ale zaraz skoñczę ![]() Dodane po 1 godzinach 10 minutach: To the end Do koñca On nazywa rezydencję nie domem, lecz grobowcem Zawsze dusi się od fetoru i dymu Całe weselne przyjecie osłabło w sali Więc wyślij moją dymisję pannie młodej i panu młodemu Zejdźmy na dół! Ta winda jeździ tylko do dziesiątki Nie ma go w pobliżu On zawsze przygląda się mężczyznom W dole koło sadzawki Nie ma wielu przyjaciół Gdy oni są Ignoruj i nadęty pstryknij ujęcie za pomocą obiektywów. Jeśli poślubisz mnie, Czy pogrzebiesz mnie? Czy będziesz dźwigać mnie aż do koñca? (Więc powiedz do widzenia) ślubom, które składałaś (I powiedz do widzenia) życiu, które stworzyłaś (I powiedz do widzenia) sercu, które złamałaś I całemu cyjankowi, który wypiłaś Ona trzyma zdjęcie ciała, które pożycza Dostała paskudnych pęcherzy od pieniędzy, które wydaje Ma swoje własne życie, które pokazuje za pomocą Merca Jeździ 90 obok Barbie i Kenów Jeśli kiedyś powiesz, to nigdy nie będzie za późno Zapomnę o wszystkich diamentach, którymi się pożywiłaś Zagubionymi w śpiączce i pokrytymi ciastem. Zwiększ leczenie. Podziel przyrzeczenia w czasie wskrzeszania. (Pocałuj pannę młodą) Jeśli poślubisz mnie, Czy pogrzebiesz mnie? Czy będziesz dźwigać mnie aż do koñca? (Więc powiedz do widzenia) ślubom, które składałaś (I powiedz do widzenia) życiu, które stworzyłaś (I powiedz do widzenia) sercu, które złamałaś I całemu cyjankowi, który wypiłaś (I powiedz do widzenia) ostatniej paradzie (I odejdź) z wyboru, którego dokonałaś (I powiedz dobranoc)sercu, które złamałaś I całemu cyjankowi, który wypiłaś (Więc powiedz do widzenia) ślubom, które składałaś (I powiedz do widzenia) życiu, które stworzyłaś (I powiedz do widzenia) sercu, które złamałaś I całemu cyjankowi, który wypiłaś (I powiedz do widzenia) ostatniej paradzie (I odejdź) z wyboru, którego dokonałaś (I powiedz dobranoc)sercu, które złamałaś I całemu cyjankowi, który wypiłaś Do ostatniej parady Kiedy przyjęcia ucichną I wybór, którego dokonałaś Do koñca ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
przetłumaczone teksty - Nel - 01-12-2008, 10:20 PM
[] - Nel - 01-27-2008 05:24 PM
[] - gabrysia.b - 03-11-2008, 03:08 PM
|