przetłumaczone teksty
|
01-26-2008, 06:44 PM
|
|||
|
|||
Disenchanted
Rozczarowany Cóż, byłem tam tego dnia Oni zdradzili królowej przyczynę I kiedy wszystkie światła zgasły Oglądaliśmy nasze życia na ekranach Nie znoszę sam koñczyć Ale to zaczęło się dobrymi scenami To był ryk tłumu Który zrodził w moim sercu niepokój do śpiewu To było kłamstwo, kiedy się uśmiechali I mówili, nic nie poczujesz I kiedy uciekaliśmy przed gliniarzami ¦mialiśmy się tak bardzo, że dopadliby nas Yeah, yeah oh Jeśli tak się mylę ( tak mylę, tak mylę) Jak możesz słuchać przez całą noc? (całą noc, całą noc) Teraz, czy to będzie miało znaczenie po tym, jak odejdę? Ponieważ nigdy nie uczysz się przeklętych spraw Jesteś tylko smutną piosenką, nic nie wyrażającą O długim życiowym czekaniu na pobyt w szpitalu I jeśli myślisz, że się mylę To nigdy nie miało dla ciebie znaczenia Spędziłem moje szkolne życie Opluwany i popychany dla akceptacji Więc mógłbym obserwować wszystkich moich bohaterów Sprzedać samochód w telewizji Wyjąć starą gilotynę Pokażemy im ile my wszyscy znaczymy Yeah yeah, oh Jeśli tak się mylę ( tak mylę, tak mylę) Jak możesz słuchać przez całą noc? (całą noc, całą noc) Teraz, czy to będzie miało znaczenie po tym, jak odejdę? Ponieważ nigdy nie uczysz się przeklętych spraw Jesteś tylko smutną piosenką, nic nie wyrażającą O długim życiowym czekaniu na pobyt w szpitalu I jeśli myślisz, że się mylę To nigdy nie miało dla ciebie znaczenia Więc odejdź, odejdź jak najdalej, po prostu odejdź, ucieknij daleko Ale dokąd uciekłaś? I gdzie się ukryłaś? Idź, znaleźć inną drogę, zapłać swoją cenę Woah, Woah,Woah,Woah,Woah, Woah, Jesteś tylko smutną piosenką, nic nie wyrażającą O długim życiowym czekaniu na pobyt w szpitalu I jeśli myślisz, że się mylę To nigdy nie miało dla ciebie znaczenia, dalej Jesteś tylko smutną piosenką, nic nie wyrażającą O długim życiowym czekaniu na pobyt w szpitalu I jeśli myślisz, że się mylę To nigdy nie miało dla ciebie znaczenia Wcale, wcale, wcale, wcale ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
przetłumaczone teksty - Nel - 01-12-2008, 10:20 PM
[] - Nel - 01-26-2008 06:44 PM
[] - gabrysia.b - 03-11-2008, 03:08 PM
|