przetłumaczone teksty
|
01-19-2008, 01:12 AM
|
|||
|
|||
jutro wyjeżdżam, więc nie wkleję, ale za to będę miała więcej czasu na tłumaczenie
![]() i na pierwszy ogieñ pójdzie Demolition Lovers ![]() Dodane po 3 godzinach 45 minutach: Demolition Lovers Obaleni kochankowie Dłoñ w mojej dłoni, w twojej lodowatej melancholii Wtedy powiedziałbym ci, że moglibyśmy polubić autostradę Z bagażnikiem amunicji Zakoñczyłbym moje życie u twego boku pod gradem pocisków Próbuję, próbuję Pozwolić ci wiedzieć, jak wiele dla mnie znaczysz I po tych wszystkich sprawach, które doprowadzimy nawzajem do koñca i Chciałbym jechać z tobą dalej do koñca Sklep monopolowy, czy dwa sprawią, że bak będzie wciąż pełen Czuję, jakby nie było już niczego więcej do zrobienia Oprócz wykazania się przed tobą i wciąż będziemy uciekać Ale tym razem, nie żartuję Pozwolę ci wiedzieć jak wiele dla mnie znaczysz Gdy śnieg pada z pustego nieba Aż do koñca wszystkiego Próbuję, próbuję Pozwolić ci wiedzieć, jak wiele dla mnie znaczysz Gdy dni gasną i noce narastają I stajemy się zimni Do koñca, aż do kałuży krwi Aż do tego, nie żartuję, nie żartuję Aż do koñca& Próbuję, próbuję Pozwolić ci wiedzieć, jak wiele dla mnie znaczysz Gdy dni gasną i noce narastają I stajemy się zimni Ale tym razem pokażemy im Pokażemy im wszystkim ile znaczymy Gdy śnieg pada z pustego nieba Aż do koñca wszyst& Wszystko, czym jesteśmy, wszystko, czym jesteśmy To naboje, nie żartuję Wszystko, czym jesteśmy, wszystko, czym jesteśmy To naboje, nie żartuję Wszystko, czym jesteśmy, wszystko, czym jesteśmy To naboje, nie żartuję Wszystko, czym jesteśmy, wszystko, czym jesteśmy To naboje, nie żartuję Gdy ołowiane deszcze przekażą od początku do koñca nasze złudzenia Na zawsze, na zawsze Jak strachy na wróble podsycające ten płomieñ Płoniemy Wiecznie Wiesz, jak bardzo chcę ci pokazać, że jesteś tą jedyną Podobnie, jak łóżko zasłane różami, jest tuzin przyczyn w tym pistolecie I kiedy spadamy w dół, i w tę kałużę krwi I kiedy dotykamy naszych dłoni, i kiedy spadamy w dół i w tę kałużę krwi, i kiedy spadamy w dół Będę widział twoje oczy i w tej kałuży krwi Spotkam twoje oczy O to mi chodzi, na zawsze ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
przetłumaczone teksty - Nel - 01-12-2008, 10:20 PM
[] - Nel - 01-19-2008 01:12 AM
[] - gabrysia.b - 03-11-2008, 03:08 PM
|