przetłumaczone teksty
|
01-18-2008, 08:48 PM
|
|||
|
|||
ok
![]() ![]() Dodane po 1 godzinach 1 minutach: You know what they do to guys like us in prison Wiesz, co oni robią takim jak my w więzieniu W środku strzelaniny W centrum restauracji Mówią, Chodź z rękami uniesionymi wysoko! Cóż, oni nigdy mnie nie dorwą, Jak pocisku przez stado gołębi& ¯eby toczyć wojnę przeciw twojej wierze we mnie Twoje życie& nigdy już nie będzie takie samo Na oczach twojej matki zmów modlitwę& zmów modlitwę! [Refren] Teraz, ale nie zdołam I nie wiem Jak możemy być tylko dwojgiem ludzi, skoro stworzył nas Bóg Więc, nie potrafię& więc, potrafię! Zbyt dużo, za późno, albo po prostu nie wystarczająco Bólu w moim sercu dla twej ostatniej woli Pocałuję twoje usta ponownie Oni wszyscy oszukują w karty , warcaby się zgubiły Mój współlokator jest mordercą, zmuszają mnie do robienia pompek (pod wpływem narkotyków) Ale nikogo nie obchodzi jeśli przegrywasz sam siebie& Czy jestem przegrany?! Tęsknię za mamą Czy dadzą mi krzesło Albo śmiercionośny zastrzyk lub zawieszą na sznurze, Jeśli się ośmielisz Ah, nikt nie wie& o wszystkich zmartwieniach, które widziałem! [Refren] Teraz, ale nie zdołam I nie wiem Jak możemy być tylko dwojgiem ludzi, skoro stworzył nas Bóg Więc, nie potrafię& więc, potrafię! Zbyt dużo, za późno, albo po prostu nie wystarczająco Bólu w moim sercu dla twej ostatniej woli Pocałuję twoje usta ponownie Przy twoim pokoju To, o co cię pytają Sprawi, że będziesz chciał powiedzieć na razie& Cóż, nie pamiętam, Dlaczego pamiętam& CIEBIE?! Czy masz klucze do hotelu?! Zamierzam powiesić tego skur***** na linii ognia! (OGNIA!!) ¯ycie jest tylko snem dla martwych I nie pójdę na dno sam Ale pójdę na dno z moimi przyjaciółmi Teraz teraz teraz teraz (nie potrafię wyjaśnić) Teraz teraz teraz (nie potrafię narzekać) Teraz teraz, yeah! ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
przetłumaczone teksty - Nel - 01-12-2008, 10:20 PM
[] - Nel - 01-18-2008 08:48 PM
[] - gabrysia.b - 03-11-2008, 03:08 PM
|