przetłumaczone teksty
|
01-18-2008, 06:43 PM
|
|||
|
|||
mówię poprostu, że piszę i też się odczepiają :lol:
jestem w trakcie tłumaczenia "The ghost of you" ![]() a chciałabyś żebym coś konkretnie przetłumaczyła w najbliższym czasie? Dodane po 1 godzinach 25 minutach: The Ghost Of You Twój duch Nigdy nie powiedziałem, że skłamałbym i czekałbym wiecznie Jeśli bym umarł, bylibyśmy razem Nie potrafię po prostu wciąż o niej zapominać Ale ona mogłaby spróbować Na koñcu świata Albo ostatnią rzeczą, którą zobaczę Będziesz ty Nigdy nie przestająca bujać w obłokach Nigdy nie przestająca bujać w obłokach Czy umiałbym? Czy powinienem? I wszystko to, czego mi nigdy nie powiedziałaś I wszystkie te uśmiechy, które wciąż, wciąż Wciąż& Przyzwyczaj się do tego, że nigdy nie jesteś sama I pamiętaj teraz Na szczycie moich płuc, w moich ramionach ona umiera Umiera Na koñcu świata Albo ostatnią rzeczą, którą zobaczę Będziesz ty Nigdy nie przestająca bujać w obłokach Nigdy nie przestająca bujać w obłokach Czy umiałbym? Czy powinienem? I wszystko to, czego mi nigdy nie powiedziałaś I wszystkie te uśmiechy, które wciąż mnie będą nawiedzać Nigdy nie przestająca bujać w obłokach Nigdy nie przestająca bujać w obłokach Czy umiałbym? Czy powinienem? I wszystkie te rany które mi się nie zabliźnią Przez te wszystkie duchy, które mnie nigdy nie złapią Jeśli spadnę Jeśli spadnę (w dół) Na koñcu świata Albo ostatnią rzeczą, którą zobaczę Będziesz ty Nigdy nie przestająca bujać w obłokach Nigdy nie przestająca bujać w obłokach Nigdy nie przestająca bujać w obłokach Nigdy nie przestająca bujać w obłokach I wszystko to, czego mi nigdy nie powiedziałaś I wszystkie te uśmiechy, które wciąż mnie będą nawiedzać Nigdy nie przestająca bujać w obłokach Nigdy nie przestająca bujać w obłokach Czy umiałbym? Czy powinienem? I wszystkie te rany które mi się nie zabliźnią Przez te wszystkie duchy, które mnie nigdy nie złapią ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
przetłumaczone teksty - Nel - 01-12-2008, 10:20 PM
[] - Nel - 01-18-2008 06:43 PM
[] - gabrysia.b - 03-11-2008, 03:08 PM
|