przetłumaczone teksty
|
01-17-2008, 08:07 PM
|
|||
|
|||
Ciekawe która baba go tak wkurzyła
![]() Dodane po 1 minutach: Im not okay ( I promise) Nie jestem w porządku ( przyrzekam) Więc, jeśli chcesz szczerości, to jest wszystko, co musisz powiedzieć Nie chcę cię nigdy zawieść, ani sprawić, że odejdziesz To jest lepsze od tej drogi Za te wszystkie brudne spojrzenia, zdjęcia, które zrobił twój chłopak Pamiętasz, kiedy złamałaś stopę skacząc z drugiego piętra? Nie jestem w porządku Nie jestem w porządku Nie jestem w porządku Wyczerpujesz mnie Ile zajmie pokazanie ci, że to życie nie jest tym, którym wydawało się być? (Nie jestem w porządku) Mówiłem ci raz po raz, kiedy ponownie śpiewałaś słowa, nie wiedząc, co znaczą (Nie jestem w porządku) ¯eby być żartem i spojrzeniem, kolejną kreską bez haka Trzymałem cię blisko, jakbyśmy obydwoje drżeli Przez ostatni czas, zachowaj dobre, mocne spojrzenie Nie jestem w porządku Nie jestem w porządku Nie jestem w porządku Wyczerpujesz mnie Zapomnij o brudnych spojrzeniach Zdjęciach, które zrobił twój chłopak Powiedziałaś, że czytasz we mnie jak w książce Ale wszystkie strony są porwane i wytarte Nie jestem w porządku Nie jestem w porządku Nie jestem w porządku Wyczerpujesz mnie Ale naprawdę potrzebujesz mnie słuchać Ponieważ mówię ci prawdę Mam na myśli to, że jestem w porządku! (Zaufaj mi) Nie jestem w porządku Nie jestem w porządku Cóż, nie jestem w porządku Nie jestem w po - p********** - rządku Nie jestem w porządku Nie jestem w porządku (W porządku) ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
przetłumaczone teksty - Nel - 01-12-2008, 10:20 PM
[] - Nel - 01-17-2008 08:07 PM
[] - gabrysia.b - 03-11-2008, 03:08 PM
|