RBD
|
11-28-2007, 12:22 AM
|
|||
|
|||
Blue ale się rozpisałaś
![]() ![]() Cytat:O RBD mogłabym pisać i pisać, srsly, sama jestem zadziwiona, że w ogóle taki zespół mógł mi się spodobać. Przecież to meksykañski pop! nie dość, że czasami wychodzą im discopolowe brzmienia to śpiewają w języku, którego totalnie nie rozumiem. Ja akurat język w miare rozumiem i uwielbiam ten język wieć to jest kolejny plus dla zespołu. Fakt czasami mają takie brzmienia, ale jakoś mnie to nie zniechęca ![]() Cytat: gdzie pokochałam DyR [taka parka ] Ja normalnie uwielbiam tą pare i jak oglądałam filmiki z nimi to właśnie towarzyszyła temu muzyka RBD ![]() ![]() Cytat:RBD ma 5 płyt studyjnych na swoim koncie i wszystkie są hiciorami. To o czymś świadczy. W Meksyku na koncertach zbierają rekordową liczbę fanów [więcej miała tylko Madonna i Queen] a gdzie się nie pojawią, tam są po prostu zjadani przez fanów Tak jak mówisz z tego co zauważyłam robią mega kariere, zajmują najlepsze miejsca w rankingach i panuje rebeldemania ![]() ![]() Cytat:Moje ulubione piosenki to Money,Money, Inalcanzable, Fui La Nina, No pares, Salvame, Tras De Mi [koncertowe <33] i wiele innych XD Z tych co podałaś to znam trzy ostatnie tylko(i popieram są świetne) ![]() ![]() ![]() Cuando El Amor Se Acaba, Tenerte y Quererte, Solo Quedate En Silencio, Un Poco De Tu Amor, Nuestro Amor, Fuego, oczywiście Rebelde ![]() ![]() ![]() Cytat:A i kocham Christophera XD nawet jeśli śmiesznie tañczy i za pierwszej płyty ma Zbyszka Wodeckiego na głowie a w 3 temporadzie Rebelde kask Darth Vadera Lubię go ![]() ![]() ![]() ![]() ..... |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
[] - mya - 11-28-2007 12:22 AM
|