Tłumaczenia tekstów
|
11-27-2009, 07:00 PM
|
|||
|
|||
RE: Tłumaczenia tekstów
BIKE
I've got a bike, you can ride it if you like. It's got a basket, a bell that rings And things to make it look good. I'd give it to you if I could, but I borrowed it. You're the kind of girl that fits in with my world. I'll give you anything, everything if you want things. I've got a cloak it's a bit of a joke. There's a tear up the front. It's red and black. I've had it for months. If you think it could look good, then I guess it should. You're the kind of girl that fits in with my world. I'll give you anything, everything if you want things. I know a mouse, and he hasn't got a house. I don't know why I call him Gerald. He's getting rather old, but he's a good mouse. You're the kind of girl that fits in with my world. I'll give you anything, everything if you want things. I've got a clan of gingerbread men. Here a man, there a man, lots of gingerbread men. Take a couple if you wish. They're on the dish. You're the kind of girl that fits in with my world. I'll give you anything, everything if you want things. I know a room full of musical tunes. Some rhyme, some ching, most of them are clockwork. Let's go into the other room and make them work. ROWER Mam rower, możesz na nim pojeździć, jeśli masz ochotę Jest zaopatrzony w koszyk, dzwonek, który dzwoni I rzeczy, które sprawiają, że wygląda ładnie Dałbym Ci go, jeśli bym mógł, ale go pożyczyłem Jesteś dziewczyną, która pasuje do mojego świata. Dam Ci cokolwiek, wszystko, czego tylko będziesz chciała Mam płaszcz, który jest chyba jakimś żartem Z przodu jest rozdarcie. Jest czerwono czarny. Mam go od miesięcy. Jeśli myślisz, że mógłby wyglądać dobrze, domyślam się, że tak powinno być. Jesteś dziewczyną, która pasuje do mojego świata. Dam Ci cokolwiek, wszystko, czego tylko będziesz chciała Znam myszkę, która nie ma domu Sam nie wiem czemu nazywam ją Gerald. On się starzeje, ale jest dobrą myszą. Jesteś dziewczyną, która pasuje do mojego świata. Dam Ci cokolwiek, wszystko, czego tylko będziesz chciała Mam klan piernikowych ludzików Tu ludzik, tam ludzik, mnóstwo piernikowych ludzików Weź parę jeśli masz ochotę. Są na talerzu. Jesteś dziewczyną, która pasuje do mojego świata. Dam Ci cokolwiek, wszystko, czego tylko będziesz chciała Znam taki pokój, który jest pełen muzycznych dźwięków. Trochę rytmu, trochę kokainy, większość z nich funkcjonuje bez zarzutu. Chodźmy do innego pokoju i pozwólmy im działać. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
Tłumaczenia tekstów - Nel - 11-27-2009, 06:53 PM
RE: Tłumaczenia tekstów - Nel - 11-27-2009, 06:55 PM
RE: Tłumaczenia tekstów - Nel - 11-27-2009, 06:57 PM
RE: Tłumaczenia tekstów - Nel - 11-27-2009 07:00 PM
RE: Tłumaczenia tekstów - Nel - 11-27-2009, 07:02 PM
RE: Tłumaczenia tekstów - Nel - 11-27-2009, 07:05 PM
RE: Tłumaczenia tekstów - Nel - 11-27-2009, 07:08 PM
RE: Tłumaczenia tekstów - Nel - 11-27-2009, 07:09 PM