Teksty piosenek, tłumaczenia
|
12-15-2007, 01:59 AM
|
|||
|
|||
Damian tekst jest przetłumaczony dokładnie i dosadnie, więc różne dziwne konteksty czasami wyszły.
![]() ![]() ![]() Gdybym mógł zmienić prądy naszych żyć By sprawić, żeby rzeka płynęła tam gdzie jest sucho By być protokołem ojcowskiego czasu Wtedy zobaczyłbym cię tej nocy Gdybym mógł odnależć lata, które minęły Niszcząc całe okrucieñstwo losu Muszę uwierzyć, że miłość znajdzie wyjście tej nocy Jestem samotny. Znajdz mnie. Pewnego dnia przyjdziesz. Zawsze ze względu na miłość. Aby pewnego dnia być pokochanym. Jeśli widzę to co jest poza tym co tutaj i teraz Jeśli mogłabyś mnie jakoś zawłoać Jeśli mógłbym wiedzieć, że miłość dosięgnie ciebie i mnie tej nocy Ale kto może spełnić te obietnice? Poza tym, co mogę powiedzieć? Co miłość może zrobić? Z każdym momentem prowdzącym mnie dziś do ciebie Jestem samotny. Znajdz mnne. Pewnego dnia przyjdziesz. Zawsze ze względu na miłość. Aby pewnego dnia być pokochanym. Będę czekał wciąż, aż nadejdzie ten dzieñ Czas modlitwy przyprowadzi cię bliżej mnie, zawsze dla twojej miłości Gdybym mógł zmienić prądy naszych żyć By sprawić żeby rzeka płynęła tam gdzie jest sucho By być protokołem ojcowskiego czasu Wtedy zobaczyłbym cię tej nocy Jestem samotny. Znajdz mnne. Pewnego dnia przyjdziesz. Zawsze ze względu na miłość. Aby pewnego dnia być pokochanym. Jestem samotny. Znajdz mnne. Pewnego dnia przyjdziesz. Zawsze ze względu na miłość. Aby pewnego dnia być pokochanym. Aby pewnego dnia być pokochanym. Aby pewnego dnia być pokochanym. Zostanę tu na zawsze, zawsze dla twojej miłości. ..... |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
Teksty piosenek, tłumaczenia - foragain - 10-23-2007, 02:12 PM
[] - ...:::Damiano:::... - 12-04-2007, 02:17 PM
[] - ...:::Damiano:::... - 12-14-2007, 09:19 PM
[] - mya - 12-15-2007 01:59 AM
[] - ...:::Damiano:::... - 12-15-2007, 08:16 AM
|