jak poznaliście RHCP i co o nich sądzicie ?
|
10-23-2007, 04:44 PM
|
|||
|
|||
Słuchajcie teraz, bo oto przemawiać będzie FANKA zespołu w pełnym znaczeniu tego słowa.
Zaczęło się: od albumu "By the Way" i kawałka "Can't Stop" to była fascynacja i długie zauroczenia. Potem wszystko ucichło, żeby obudzić się we mnie ponad dwa lata temu. "Stadium Arcadium" mimo, że nie taki jak poprzednie płyty spowodował, że przypomniałam sobie o Papryczkach.| Potem... potem usłyszałam, że RHCP przyjedzie do Polski. Kupiłam bilet długo przed koncertem. Koncert. Chorzów. Tłumy. Ja. Papryczki. Czy muszę coś dodawać? Po koncercie dokładny przegląd dyskografii, oczywiście historie poszczególnych członków zespołu. Istna fascynacja. Przeglądanie setek fotek. Słuchanie starych, najstarszych płyt. I wniosek: Najlepsza forma Papryczek przypadła na czas, kiedy mnie na świecie nie było. Mimo to, kocham ich za to, jacy są. Mimo, że to nie to samo co kiedyś. ¦wiadectwem mojej głebokiej miłości jest fakt, iż przesłuchałam płyty Johnego Frusicante (solowe). Jeśli ktoś wie o co chodzi, powinien chylić przede mną czoła ![]() I <3 RHCP |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
jak poznaliście RHCP i co o nich sądzicie ? - ala.wzs - 10-21-2007, 11:25 AM
[] - Ireth - 10-23-2007 04:44 PM
[] - ...:::Damiano:::... - 11-21-2007, 09:04 PM
|