![]() |
jak poznaliście RHCP i co o nich sądzicie ? - Wersja do druku +- rockm.serialowo.com | forum muzyczne (http://rockm.serialowo.com) +-- Dział: FORUM (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Dział: ARCHIWUM (/forumdisplay.php?fid=38) +--- Wątek: jak poznaliście RHCP i co o nich sądzicie ? (/showthread.php?tid=133) |
jak poznaliście RHCP i co o nich sądzicie ? - ala.wzs - 10-21-2007 11:25 AM noo? to jak zaczęła się Wasza znajomość z tym zespołem? i co uważacie o nich ? - Fury - 10-21-2007 12:04 PM mnie siostra zaraziła ![]() ![]() ![]() - ala.wzs - 10-21-2007 12:38 PM ja znam odkąd pamiętam :shock: mam starszego brata i on ich słuchał przez co ja tyz słuchałam... jakoś w 3 klasie podstawówki naokrągło ich słuchałam na Discmen'ie xD teraz tyż bardzo lubię 8) - Bee132 - 10-21-2007 11:03 PM Wyszło, jak wyszło... Znam ich od niepamiętnych już czasów, kilka lat temu... Jakoś się natknęłam na niewiadomo skąd przywianą płytkę i ich polubiłam... - justin - 10-22-2007 08:35 AM Ja poznałam ich dzięki koleżance mojej siostry. juz bardzo dawno temu. Lubie ten zespół jednakże za nim nie szaleje ![]() - ala.wzs - 10-22-2007 12:06 PM justin napisał(a):Lubie ten zespół jednakże za nim nie szaleje o dokładnie ![]() zawsze się go miło słucha,bo Oni tacy specyficzni są ![]() - vani - 10-22-2007 07:06 PM przez mojego drogiego przyjaciela oczywiście ;D - Ireth - 10-23-2007 04:44 PM Słuchajcie teraz, bo oto przemawiać będzie FANKA zespołu w pełnym znaczeniu tego słowa. Zaczęło się: od albumu "By the Way" i kawałka "Can't Stop" to była fascynacja i długie zauroczenia. Potem wszystko ucichło, żeby obudzić się we mnie ponad dwa lata temu. "Stadium Arcadium" mimo, że nie taki jak poprzednie płyty spowodował, że przypomniałam sobie o Papryczkach.| Potem... potem usłyszałam, że RHCP przyjedzie do Polski. Kupiłam bilet długo przed koncertem. Koncert. Chorzów. Tłumy. Ja. Papryczki. Czy muszę coś dodawać? Po koncercie dokładny przegląd dyskografii, oczywiście historie poszczególnych członków zespołu. Istna fascynacja. Przeglądanie setek fotek. Słuchanie starych, najstarszych płyt. I wniosek: Najlepsza forma Papryczek przypadła na czas, kiedy mnie na świecie nie było. Mimo to, kocham ich za to, jacy są. Mimo, że to nie to samo co kiedyś. ¦wiadectwem mojej głebokiej miłości jest fakt, iż przesłuchałam płyty Johnego Frusicante (solowe). Jeśli ktoś wie o co chodzi, powinien chylić przede mną czoła ![]() I <3 RHCP - Bee132 - 10-25-2007 02:52 PM Nie jestem ich wielka fanką.. PO prostu ich lubię... Mają swój styl. - ala.wzs - 10-25-2007 04:12 PM Bee132 napisał(a):Mają swój styl. taak... są cholernie charakterystyczni i specyficzni xD jak ostatnio leciała mi playlista z różnymi piosenkami i zaczęło się Can't Stop to tato nagle... ta gitarka jakby żywcem z Red Hotów wyciągnięta, taka w ich stylu... a ja na to ... BO TO S¡ RED HOCI xD - Mjuzz - 11-13-2007 11:09 PM £ohoho. Kiedy to było ![]() ![]() ![]() - ...:::Damiano:::... - 11-21-2007 09:04 PM W sumie pare minut poznałem RHCP ![]() ![]() ![]() - *olka* - 11-21-2007 09:08 PM Hm, zapewne przez telewizje, tudzież radio : > cos tam mam od nich, ale w sumie to ich nie odsłuchałam o.o' - Lived - 11-22-2007 03:16 PM Zaczęło się od tego, że usłyszałam jeden z ich kawałków, bodajże 'Dani Callifornia' na Vivie i spodobało mi się. Od tamtej pory od czasu do czasu wsłuchuje się w tekst ![]() |