Trasy koncertowe
|
03-08-2008, 03:48 PM
|
|||
|
|||
Trasy koncertowe
tutaj będą zamieszczane informacje o obecnych i przyszłych trasach koncertowych, tzn. co, gdzie, kiedy i dlaczego
![]() na początek : ostatni koncert obecnej trasy MCR bedzie miał miejsce 9 maja w Madison Square Garden. Towarzyszyć im będą Taking Back Sunday i Drive By Koncert ten jest spełnieniem marzeñ chłopaków ![]() oto kawałek wiadomości od Mikeya ze strony MCR : Cytat:Madison Square Garden zawsze miało specjalne miejsce w naszych sercach. 12 lat temu mój brat zabrał mnie na koncert Smashing Pumpkins w MSG. Podczas koncertu w pewnej chwili odwróciłem się do niego i powiedziałem, że to jest to, co chcę robić& takim chcę być i że pewnego dnia staniemy na tamtej scenie. A teraz mamy przyjemność zaprosić Was na występ z naszych młodzieñczych marzeñ. To będzie świetny pożegnalny akcent trasy The Black Parade, a jednocześnie początek następnego rozdziału w MCR. ![]() |
|||
03-26-2008, 07:01 PM
|
|||
|
|||
MCR wezmą udział w tegorocznym Beale Street Music Festival w Memphis jako jeden z najważniejszych zespołów
![]() Wydarzenie bedzie miało miejsce w parku Toma Lee w terminie 2-4 maja. Jeśli jest ktoś chętny to bilety są jeszcze w sprzedaży ![]() Jest to wiadomość z ostatniej chwili, więc coś może jeszcze ulec zmienie ![]() ![]() |
|||
03-26-2008, 08:33 PM
|
|||
|
|||
jaka szkoda, ale cóż, raczej nie pojadę.
w ciągu najbliższych, hmm, co najmniej 5 lat. :cry: Why do you wear sunglasses in the home When the sun went down about an hour ago? Life should not be that way. |
|||
03-26-2008, 09:14 PM
|
|||
|
|||
podejrzewam, że żadna z nas nie pojedzie
![]() ale napisałam na wszelki wypadek jakby ktoś akurat miał familię w Memphis ^^ ![]() |
|||
03-27-2008, 09:05 PM
|
|||
|
|||
a daj spokój za takie informacje
![]() tylko smaka człowiekowi robisz ![]() WOLF |
|||
03-27-2008, 09:58 PM
|
|||