![]() |
Trasy koncertowe - Wersja do druku +- rockm.serialowo.com | forum muzyczne (http://rockm.serialowo.com) +-- Dział: ROCK MUSIC (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: MY CHEMICAL ROMANCE (/forumdisplay.php?fid=15) +---- Dział: Zespół (/forumdisplay.php?fid=45) +---- Wątek: Trasy koncertowe (/showthread.php?tid=511) |
Trasy koncertowe - Nel - 03-08-2008 03:48 PM tutaj będą zamieszczane informacje o obecnych i przyszłych trasach koncertowych, tzn. co, gdzie, kiedy i dlaczego ![]() na początek : ostatni koncert obecnej trasy MCR bedzie miał miejsce 9 maja w Madison Square Garden. Towarzyszyć im będą Taking Back Sunday i Drive By Koncert ten jest spełnieniem marzeñ chłopaków ![]() oto kawałek wiadomości od Mikeya ze strony MCR : Cytat:Madison Square Garden zawsze miało specjalne miejsce w naszych sercach. 12 lat temu mój brat zabrał mnie na koncert Smashing Pumpkins w MSG. Podczas koncertu w pewnej chwili odwróciłem się do niego i powiedziałem, że to jest to, co chcę robić& takim chcę być i że pewnego dnia staniemy na tamtej scenie. A teraz mamy przyjemność zaprosić Was na występ z naszych młodzieñczych marzeñ. To będzie świetny pożegnalny akcent trasy The Black Parade, a jednocześnie początek następnego rozdziału w MCR. - Nel - 03-26-2008 07:01 PM MCR wezmą udział w tegorocznym Beale Street Music Festival w Memphis jako jeden z najważniejszych zespołów ![]() Wydarzenie bedzie miało miejsce w parku Toma Lee w terminie 2-4 maja. Jeśli jest ktoś chętny to bilety są jeszcze w sprzedaży ![]() Jest to wiadomość z ostatniej chwili, więc coś może jeszcze ulec zmienie ![]() - sugar - 03-26-2008 08:33 PM jaka szkoda, ale cóż, raczej nie pojadę. w ciągu najbliższych, hmm, co najmniej 5 lat. :cry: - Nel - 03-26-2008 09:14 PM podejrzewam, że żadna z nas nie pojedzie ![]() ale napisałam na wszelki wypadek jakby ktoś akurat miał familię w Memphis ^^ - justin - 03-27-2008 09:05 PM a daj spokój za takie informacje ![]() tylko smaka człowiekowi robisz ![]() - Nel - 03-27-2008 09:58 PM nie podoba się to mogę nie pisać ![]() - justin - 03-28-2008 06:58 PM oj, to byl taki żart ![]() po prostu jestem zła, że mnie takie coś ominie ![]() - Nel - 03-28-2008 08:13 PM wiem ![]() ![]() ![]() |