Brendon Urie
|
01-04-2008, 01:14 PM
|
|||
|
|||
Brendon Urie
![]() Brendon Urie - Urodzony 12 kwietnia 1987r. w Las Vegas, Nevada. Wokalista w rockowym zespole Panic! At The Disco. Brendon gra na gitarze basowej, gitarze, perkusji, akordeonie, pianinie, organach, keyboardzie i wiolonczeli. Przyjaciele nazywają go Bden lub Brenny Bear. Ciekawostki : Brendon pochodzi z konserwatywnej mormoñskiej rodziny. Na początku istnienia P!ATD miał tylko grać na instrumentach oraz śpiewać w chórku. Jednak po pewnym czasie Ryan ustąpił koledze miejsca przy głównym mikrofonie. Przez swoje zamiłowanie, podobnie jak Ross, Brendon miał problemy w rodzinie i musiał się wyprowadzić. Aby utrzymać salę prób i przeżyć, muzyk zmuszony był pracować w słabo opłacalnych knajpach. Ma czwórkę rodzeñstwa (jest najmłodszy)i jest wegetarianinem. Po przedmieściach Vegas porusza się zazwyczaj swoim purpurowym Mini Vanem. Wystąpił w roli krwiożerczego wampira w teledysku Fall Out Boy "A Little Less Sixteen Candles, A Little More Touch Me", oraz użyczył głosu w piosence FOB "7 Minutes In Heaven (Atavan Halen)" ![]() |
|||
01-04-2008, 04:47 PM
|
|||
|
|||
Hmm... Nie wiem czy moge o nim pisac , bo w koncu jest twoj , nie Ala ?
![]() Noo ale... A wiec , uwielbiam Jego głos , jak gra , jak się uśmiecha , jak robi swoje miny i ogolnie wszystko ![]() ¦wietny jest... ![]() |
|||
01-04-2008, 04:59 PM
|
|||
|
|||
aż taka straszna ni jestem xD zresztą on ma wieeele żon. :lol:
Cytat:¦wietny jest... BOSKI ![]() |
|||
01-04-2008, 05:08 PM
|
|||
|
|||
Nie moglam napisac ze boski , bo skad bym wiedziala jak zareagujesz ?
![]() Ale zgadzam się jest boski , swietny , piekny ii w oooogle ![]() ![]() |
|||
01-04-2008, 07:13 PM
|
|||
|
|||
Taa...Bden oprócz świetnego wokalu posiada też duże poczucie humoru, co można zauważyć oglądając wywiady, filmiki z nim.
A poza tym ma taki ładny uśmiech i oczka. ^^ Kiss me, Kill me Your kiss is torture But killing me would be too easy... |
|||
01-04-2008, 08:44 PM
|
|||
|
|||
Cytat:A poza tym ma taki ładny uśmiech i oczka. Smile i zęby i PALCE <3 ![]() |
|||
01-05-2008, 12:00 AM
|
|||
|
|||
Brendon
![]() ![]() Teraz jakoś przeszło. Co nie zmienia faktu, że swietny jest ![]() WOLF |
|||
01-07-2008, 12:09 AM
|
|||
|
|||
Brendon ahh Brendon ^^
ma świetny głos, jest zabawny, z poczuciem humoru, no i te jego miny ^^ |
|||
01-07-2008, 01:20 AM
|
|||
|
|||
o justin widze ze masz tak jak ja ;P
takie chwilowe fazy xD 3 niezastąpionych : Zagumny, Wlazły, Winiarski. ! xD |
|||
01-07-2008, 04:36 PM
|
|||
|
|||
ja jak już szaleć to na dlugo
![]() ![]() ![]() |
|||
01-07-2008, 04:39 PM
|
|||
|
|||
e7ka napisał(a):do Brendona sie przymierzam jak to zabrzmiało :lol2: :co jest: :lol2: ![]() |
|||
01-07-2008, 04:59 PM
|
|||
|
|||
ej! przestañ!
ja jestem jeszcze dzieckiem! ![]() xD ![]() |
|||
03-08-2008, 12:37 PM
|
|||
|
|||
ala.wzs napisał(a):aż taka straszna ni jestem xD zresztą on ma wieeele żon. :lol: Muszę przyznać, że jestem jedną z nich xD Ale spokojnie, potrafię się dzielić ![]() Brednon. Hm. Ideał w każdym calu xD ¦wietny głos, wygląd, ma duże poczucie humoru xD http://youtube.com/watch?v=kRSi9dRo6VI |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|