System reklamy Test
rockm.serialowo.com | forum muzyczne
Brendon Urie - Wersja do druku

+- rockm.serialowo.com | forum muzyczne (http://rockm.serialowo.com)
+-- Dział: ROCK MUSIC (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: PANIC! AT THE DISCO (/forumdisplay.php?fid=16)
+---- Dział: Zespół (/forumdisplay.php?fid=59)
+---- Wątek: Brendon Urie (/showthread.php?tid=406)

Brendon Urie - ala.wzs - 01-04-2008 01:14 PM

[Obrazek: 3544531.jpg]

Brendon Urie - Urodzony 12 kwietnia 1987r. w Las Vegas, Nevada. Wokalista w rockowym zespole Panic! At The Disco. Brendon gra na gitarze basowej, gitarze, perkusji, akordeonie, pianinie, organach, keyboardzie i wiolonczeli. Przyjaciele nazywają go Bden lub Brenny Bear.

Ciekawostki : Brendon pochodzi z konserwatywnej mormoñskiej rodziny. Na początku istnienia P!ATD miał tylko grać na instrumentach oraz śpiewać w chórku. Jednak po pewnym czasie Ryan ustąpił koledze miejsca przy głównym mikrofonie. Przez swoje zamiłowanie, podobnie jak Ross, Brendon miał problemy w rodzinie i musiał się wyprowadzić. Aby utrzymać salę prób i przeżyć, muzyk zmuszony był pracować w słabo opłacalnych knajpach. Ma czwórkę rodzeñstwa (jest najmłodszy)i jest wegetarianinem. Po przedmieściach Vegas porusza się zazwyczaj swoim purpurowym Mini Vanem. Wystąpił w roli krwiożerczego wampira w teledysku Fall Out Boy "A Little Less Sixteen Candles, A Little More Touch Me", oraz użyczył głosu w piosence FOB "7 Minutes In Heaven (Atavan Halen)"

- myys - 01-04-2008 04:47 PM

Hmm... Nie wiem czy moge o nim pisac , bo w koncu jest twoj , nie Ala ? Big Grin
Noo ale... A wiec , uwielbiam Jego głos , jak gra , jak się uśmiecha , jak robi swoje miny i ogolnie wszystko Big Grin
¦wietny jest... Big Grin

- ala.wzs - 01-04-2008 04:59 PM

aż taka straszna ni jestem xD zresztą on ma wieeele żon. :lol:
Cytat:¦wietny jest... Big Grin

BOSKI

- myys - 01-04-2008 05:08 PM

Nie moglam napisac ze boski , bo skad bym wiedziala jak zareagujesz ? Big Grin
Ale zgadzam się jest boski , swietny , piekny ii w oooogle Big Grin I to mnie czasem przeraza Tongue

- Ashley_182 - 01-04-2008 07:13 PM

Taa...Bden oprócz świetnego wokalu posiada też duże poczucie humoru, co można zauważyć oglądając wywiady, filmiki z nim.
A poza tym ma taki ładny uśmiech i oczka. ^^

- ala.wzs - 01-04-2008 08:44 PM

Cytat:A poza tym ma taki ładny uśmiech i oczka. Smile

i zęby i PALCE <3

- justin - 01-05-2008 12:00 AM

Brendon Big Grin Ach kiedyś miałam na Jego punkcie bzika Big Grin
Teraz jakoś przeszło. Co nie zmienia faktu, że swietny jest Big Grin

- nessa - 01-07-2008 12:09 AM

Brendon ahh Brendon ^^

ma świetny głos, jest zabawny, z poczuciem humoru, no i te jego miny ^^

- vani - 01-07-2008 01:20 AM

o justin widze ze masz tak jak ja ;P
takie chwilowe fazy xD

- Nel - 01-07-2008 04:36 PM

ja jak już szaleć to na dlugo Tongue do Brendona sie przymierzam, ale narazie MCR mają nad nim znaczną przewagę Tongue

- ala.wzs - 01-07-2008 04:39 PM

e7ka napisał(a):do Brendona sie przymierzam

jak to zabrzmiało :lol2: :co jest: :lol2:

- Nel - 01-07-2008 04:59 PM

ej! przestañ!
ja jestem jeszcze dzieckiem! Sad
xD

- gabrysia.b - 03-08-2008 12:37 PM

ala.wzs napisał(a):aż taka straszna ni jestem xD zresztą on ma wieeele żon. :lol:
Cytat:¦wietny jest... Big Grin

BOSKI

Muszę przyznać, że jestem jedną z nich xD Ale spokojnie, potrafię się dzielić Big Grin

Brednon. Hm. Ideał w każdym calu xD ¦wietny głos, wygląd, ma duże poczucie humoru xD http://youtube.com/watch?v=kRSi9dRo6VI