Oglądane filmy
|
12-29-2007, 03:05 PM
|
|||
|
|||
z polskich nie ma w czym wybierać xD
..... |
|||
12-29-2007, 03:05 PM
|
|||
|
|||
'' Nigdy w życiu '' też jest fajne
![]() ![]() |
|||
12-29-2007, 03:11 PM
|
|||
|
|||
łee "Dlaczego nie" jest denne
![]() |
|||
12-29-2007, 03:13 PM
|
|||
|
|||
Dlaczego nie, to była kicha.
Boże, już tyle razy pisałam źle o tym filmie, że jeszcze raz mi się nie chcę. Każdy kto lubi trochę ambitniejsze od wysłodzonej historii (już nawet komedie romantyczne są ambitniejsze) bez właściwie tła niech nawet nie marnuje czasu. |
|||
12-29-2007, 03:14 PM
|
|||
|
|||
Zadnych polskich.
Ja oczekuje jakiegoś porządnego kina, a nie... Nigdy w zyciu nie bylo fajne. Na razie ściągam Walk The Line, ale potrzebuje wiecej, a nie mam pomyslow. Szczegolnie mam ochote na jakis psychologiczny. Ale te inne co wymienilam tez ![]() WOLF |
|||
12-29-2007, 03:15 PM
|
|||
|
|||
Każdy ma swój gust
![]() ![]() |
|||
12-29-2007, 03:18 PM
|
|||
|
|||
Justinko, to jeśli nie widziałaś, to kilka MUSÓW
![]() - Pulp Fiction - Sin City - Moulin Rouge! - Casablanca - Duma i Uprzedzenie - V jak Vendetta - Match Point (widziałaś już chyba) no. tak na początek. filmy są różnorodne, zależy jaki masz humor. Każdy mogę polecić z czystym sumieniem. |
|||
12-29-2007, 03:20 PM
|
|||
|
|||
A oglądałaś może Lęk Pierwotny ?
Mój ukochany film , więc możesz kiedyś zerknąć ![]() |
|||
12-29-2007, 03:23 PM
|
|||
|
|||
Cytat:- Moulin Rouge!Będzie w tv na sylwestra ![]() ![]() |
|||
12-29-2007, 03:24 PM
|
|||
|
|||
Cytat:- V jak VendettaWłaśnie miałam na to dziką ochotę ![]() Match Point świetny film ![]() Więcej, więcj ![]() WOLF |
|||
12-29-2007, 03:43 PM
|
|||
|
|||
Walk The Line, kurcze jak mi o nim przypomniałaś to aż sama go muszę znowu zobaczyć, gdyż, gdy go oglądałam po raz 1 nie wiedziałam jeszcze zbytnio kim był Johnny Cash :lol:
Ja sobie właśnie wczoraj zrobiłam taką rozpiskę filmów, które muszę zobaczyć, bądź obejrzeć znowu, może coś ci przypadnie do gustu ![]() - Prime (Bryan Greenberg) - Becoming Jane - Pride & Prejudice ('95) - Sense Swensibility ('95) - Mansfield Park ('07) - 4 ostatnie to z Jane Austen, jeśli lubisz coś takiego to ci polecę więcej - High School Musical, Hairspray (Zac Efron) - Music & Lyrics - The Last Kiss (z Rachel, jeśli nie widziałaś) icon by me x Winchesters |
|||
12-29-2007, 04:12 PM
|
|||
|
|||
No skoro masz już "musy" to czas na te mniej znane, zapomniane, filmy, które mnie urzekły.
Ostrzegam, są różnorodne, czasem dziwne, niezrozumiałe, lekko zagmatwane. Miejscami kompletnie do siebie niepasujące. Ale je lubię, bo zabierają w inny świat. Na moment, na chwilę: - Przerwana lekcja muzyki *kiedy świat wydaje się dziwny - Ruchomy zamek Hauru (anime ^^') *kiedy potrzebuje magii japoñskiego kunsztu animacji - Casanova *kiedy chcę się dobrze pobawić, z happy endem (kocham kostiumowe) - "Polowanie na druhny *kiedy mam zły humor i potrzebuje amerykañskiej komedii, która nie jest tak idiotyczna jak reszta |
|||
12-29-2007, 04:37 PM
|
|||
|
|||
Cytat:- The Last Kiss (z Rachel, jeśli nie widziałaś)Widziałam i wczoraj na canal+ film leciał o 1.10 Oglądnęłam 40 min i poszłam spać, bo chora jestem i nie wytrzymałam dłużej. A byłam na tym w kinie ![]() Dziękuje dziewczyny ![]() WOLF |
|||
12-29-2007, 04:45 PM
|
|||
|
|||
wracajac troche do polskich produkcji to mi tez sie nei podoba Dlaczego nie. ;P
3 niezastąpionych : Zagumny, Wlazły, Winiarski. ! xD |
|||
12-29-2007, 05:27 PM
|
|||
|
|||
z tych co podała Trish to nie polecam
Music&Lyrics. uwaga, dalszy ciąg postu zawiera wiele niepochlebnych słów na temat tego filmu. jeśli go lubisz, odpuść sobie, bo tylko się wkurzysz ^^' Moje kumpelki dobrze wiedzą, że jak pojawia się wątek tego filmu to ja wywracam oczami. Nie, nie nie. Nie dałam rady nawet do koñca zobaczyć, co ja mówię, przerwałam po 10 minutach. Potem stwierdziłam, że dam radę, wymiękłam ponownie. Co w nim złego: duet dwóch aktorów, pomiędzy którymi nie ma chemii, jest sztuczność, taka nienaturalna wymuszoność i beznadziejne dialogi. Akcja też nie jest porywająca, fabuła nudna. Hugh Grant wyszedł na podstarzałego, żałosnego faceta, bez tego czaru i błysku, który zawsze dodaje swoim postaciom. Drew Barrymore przy nim wygląda jak rozbrykane dziecko, dziwne ale w negatywnym znaczeniu. Sytuacje w filmie, to jakaś wymemłana, przerobiona kupka niczego. Może i pomysł na film był dobry, może i teledysk rodem z lat 80. wyszedł przyzwoicie. Całość oceniam nisko, nisko, nisko. Do koñca dotrwała moja kumpelka, fanka Granta. Podejrzewam, że to był jedyny argument, który przemawiał za tym filmem. Ale przyznała, że oglądała go ratami. Po kilkanaście minut. Więcej jest nie do wytrzymania. Ja sama podczas filmu (w sumie 30 minut zobaczyłam) byłam trzy razy w kibelku, zrobiłam dwie herbaty i poszłam zobaczyć co u mojej świnki morskiej słychać. Jestem na nie. Ale to nie jest całkowita ocena. Wytrzymałam tylko 30 z 96 minut. I cholera, jak dla mnie to materiał na tortury. |
|||
12-29-2007, 05:40 PM
|
|||
|
|||
A ja właśnie czytałam wiele pochlebnych opinii o nim i dlatego mam w planach zobaczyć.
icon by me x Winchesters |
|||
12-30-2007, 04:28 AM
|
|||
|
|||
ja dzisiaj oglądałam film z Sophią Bush pt. Autostopowicz. Film był w sumie troche monotonny, ale obejrzałam. To, że Sophia tam grała to był plus, dobrze zagrała.
..... |
|||
12-30-2007, 09:27 AM
|
|||
|
|||
ja oglądałem wczoraj '' Notting Hill '' zajefajny film
![]() Oglądałem też '' Yamakasi 2 '' ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
12-30-2007, 11:41 AM
|
|||
|
|||
Teraz ściągam Becoming Jane, potem mam zamiar V jak Vandetta.
Jak Wam się jeszcze coś godnego polecenia przypomni to piszcie ![]() WOLF |
|||
12-30-2007, 12:58 PM
|
|||
|
|||
Ja też mam kilka musów
![]() - Kontrolerzy - Mała Miss - Absolwent - Breakfast Club + te co wymieniła Ireth ![]() Glee! |
|||
12-30-2007, 03:26 PM
|
|||
|
|||
Trish napisał(a):A ja właśnie czytałam wiele pochlebnych opinii o nim i dlatego mam w planach zobaczyć.Jasne, trzeba zobaczyć, żeby potem móc dyskutować. |
|||
12-30-2007, 04:11 PM
|
|||
|
|||
...:::Damiano:::... napisał(a):ja oglądałem wczoraj '' Notting Hill '' zajefajny film tak samo bylo u mnie ;] kocham Hugh Granta <3 3 niezastąpionych : Zagumny, Wlazły, Winiarski. ! xD |
|||
12-30-2007, 05:50 PM
|
|||
|
|||
vani napisał(a):kocham Hugh Granta <3 Ja tam go nie kocham ![]() Mogli by nakręcić Yamakasi 3 ![]() ![]() ![]() |
|||
12-30-2007, 06:12 PM
|
|||
|
|||
Cytat:kocham Hugh Granta <3 co wszyscy w nim widza...eh ![]() ![]() ![]() ..... |
|||
12-30-2007, 08:06 PM
|
|||
|
|||
A jakiś dobry sensacyjny?
Coś jak Running Scared... Albo coś jak Match Point? WOLF |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|