Alex/Miles.
|
05-08-2009, 10:47 AM
|
|||
|
|||
Alex/Miles.
![]() Poznali się kilka ładnych lat temu kiedy to ówczesny zespół Milesa [The Little Flames] supportowała ich na jednej z ich tras koncertowych. Jak to sami mówią... od razu zostali najlepszymi przyjaciółmi. Dzielą te same gusta.. i muzyczne i modowe [jest takie słowo? xD], mają podobny ton głosu kiedy śpiewają a ich all time favourite zespołem są The Beatles. Nawet ich matki są podobne! Także kwestią czasu było jak zrobią coś wspólnie! ![]() Jak mówią to trudno ich zrozumieć xD choć są z innych zakątków Anglii, i mówią innymi akcentami, potrafili znaleźć swój własny język - muzykę ![]() W ogólnie JA WIEM, że oni nie są parą, wiem, Alex ma dziewczynę i wiem, że są najlepszymi przyjaciółmi, ale wystarczy obejrzeć kilka wywiadów z nimi, albo przeczytać, żeby zauważyć, że łączy ich coś specjalnego. Uwielbiam takie przyjaźnie... szczególnie w szołbiznesie, takie rzeczy się ceni. ![]() ![]() Glee! |
|||
05-08-2009, 05:47 PM
|
|||
|
|||
RE: Alex/Miles.
Ja ich jakoś w sumie mało widziałam
![]() ![]() a już po tym filmiku widzę, że jest czego żałować ![]() ah i oh i łał ![]() ![]() |
|||
05-12-2009, 10:22 AM
|
|||
|
|||
Alex/Miles. Heee!
![]() Agata - co z tego, że nie są parą, Bromance OTP FTW! lol No i widać, że mają ze sobą świetny kontakt. I ich głosy razem...cudo, cudo, cudo. Ich głosy są podobne, harmonizują ze sobą. Niech Miles przyjedzie z nimi na Heinekena. Padnę. *thud* |
|||
05-12-2009, 01:17 PM
|
|||
|
|||
tak, BROMANCE FTW xD
![]() polecam w ogóle poczytać wywiady: http://s437.photobucket.com/albums/qq96/...e_p/scans/ ![]() ![]() Glee! |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|