![]() |
Alex/Miles. - Wersja do druku +- rockm.serialowo.com | forum muzyczne (http://rockm.serialowo.com) +-- Dział: ROCK MUSIC (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: ARCTIC MONKEYS & THE LAST SHADOW PUPPETS (/forumdisplay.php?fid=122) +---- Dział: THE LAST SHADOW PUPPETS (/forumdisplay.php?fid=125) +----- Dział: Zespół (/forumdisplay.php?fid=126) +----- Wątek: Alex/Miles. (/showthread.php?tid=629) |
Alex/Miles. - bluevein - 05-08-2009 10:47 AM ![]() Poznali się kilka ładnych lat temu kiedy to ówczesny zespół Milesa [The Little Flames] supportowała ich na jednej z ich tras koncertowych. Jak to sami mówią... od razu zostali najlepszymi przyjaciółmi. Dzielą te same gusta.. i muzyczne i modowe [jest takie słowo? xD], mają podobny ton głosu kiedy śpiewają a ich all time favourite zespołem są The Beatles. Nawet ich matki są podobne! Także kwestią czasu było jak zrobią coś wspólnie! ![]() Jak mówią to trudno ich zrozumieć xD choć są z innych zakątków Anglii, i mówią innymi akcentami, potrafili znaleźć swój własny język - muzykę ![]() W ogólnie JA WIEM, że oni nie są parą, wiem, Alex ma dziewczynę i wiem, że są najlepszymi przyjaciółmi, ale wystarczy obejrzeć kilka wywiadów z nimi, albo przeczytać, żeby zauważyć, że łączy ich coś specjalnego. Uwielbiam takie przyjaźnie... szczególnie w szołbiznesie, takie rzeczy się ceni. ![]() ![]() RE: Alex/Miles. - Nel - 05-08-2009 05:47 PM Ja ich jakoś w sumie mało widziałam ![]() ![]() a już po tym filmiku widzę, że jest czego żałować ![]() ah i oh i łał ![]() RE: Alex/Miles. - Punk'sNotDead - 05-12-2009 10:22 AM Alex/Miles. Heee! ![]() Agata - co z tego, że nie są parą, Bromance OTP FTW! lol No i widać, że mają ze sobą świetny kontakt. I ich głosy razem...cudo, cudo, cudo. Ich głosy są podobne, harmonizują ze sobą. Niech Miles przyjedzie z nimi na Heinekena. Padnę. *thud* RE: Alex/Miles. - bluevein - 05-12-2009 01:17 PM tak, BROMANCE FTW xD ![]() polecam w ogóle poczytać wywiady: http://s437.photobucket.com/albums/qq96/t_to_the_p/scans/ ![]() ![]() |