System reklamy Test
rockm.serialowo.com | forum muzyczne
Alex/Miles. - Wersja do druku

+- rockm.serialowo.com | forum muzyczne (http://rockm.serialowo.com)
+-- Dział: ROCK MUSIC (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: ARCTIC MONKEYS & THE LAST SHADOW PUPPETS (/forumdisplay.php?fid=122)
+---- Dział: THE LAST SHADOW PUPPETS (/forumdisplay.php?fid=125)
+----- Dział: Zespół (/forumdisplay.php?fid=126)
+----- Wątek: Alex/Miles. (/showthread.php?tid=629)

Alex/Miles. - bluevein - 05-08-2009 10:47 AM

[Obrazek: jahs.png]

Poznali się kilka ładnych lat temu kiedy to ówczesny zespół Milesa [The Little Flames] supportowała ich na jednej z ich tras koncertowych. Jak to sami mówią... od razu zostali najlepszymi przyjaciółmi. Dzielą te same gusta.. i muzyczne i modowe [jest takie słowo? xD], mają podobny ton głosu kiedy śpiewają a ich all time favourite zespołem są The Beatles. Nawet ich matki są podobne! Także kwestią czasu było jak zrobią coś wspólnie! Smile

Jak mówią to trudno ich zrozumieć xD choć są z innych zakątków Anglii, i mówią innymi akcentami, potrafili znaleźć swój własny język - muzykę Smile

W ogólnie JA WIEM, że oni nie są parą, wiem, Alex ma dziewczynę i wiem, że są najlepszymi przyjaciółmi, ale wystarczy obejrzeć kilka wywiadów z nimi, albo przeczytać, żeby zauważyć, że łączy ich coś specjalnego. Uwielbiam takie przyjaźnie... szczególnie w szołbiznesie, takie rzeczy się ceni.

[Obrazek: i4ibd5.gif] ---> OTP! Smile <3

RE: Alex/Miles. - Nel - 05-08-2009 05:47 PM

Ja ich jakoś w sumie mało widziałam Tongue żadnych wywiadów i nic, tylko teledysk i zdjęcia Tongue
a już po tym filmiku widzę, że jest czego żałować Big Grin
ah i oh i łał Big Grin

RE: Alex/Miles. - Punk'sNotDead - 05-12-2009 10:22 AM

Alex/Miles. Heee! Big Grin

Agata - co z tego, że nie są parą, Bromance OTP FTW! lol

No i widać, że mają ze sobą świetny kontakt. I ich głosy razem...cudo, cudo, cudo. Ich głosy są podobne, harmonizują ze sobą.

Niech Miles przyjedzie z nimi na Heinekena. Padnę. *thud*

RE: Alex/Miles. - bluevein - 05-12-2009 01:17 PM

tak, BROMANCE FTW xD Big Grin

polecam w ogóle poczytać wywiady:

http://s437.photobucket.com/albums/qq96/t_to_the_p/scans/

Big GrinBig Grin