Odejście z zespołu Stevena
|
11-23-2007, 07:26 PM
|
|||
|
|||
Przeważnie wokalista to jest taka postać główna w zespole
![]() ![]() |
|||
11-24-2007, 11:39 AM
|
|||
|
|||
Nawet nie mówcie, że takie coś mogloby się zdarzyć. Bo to jest niemożliwe .
WOLF |
|||
11-24-2007, 11:42 AM
|
|||
|
|||
Szkoda że odszedł, bo wkoñcu Placebo będzie teraz troszkę inaczej spostrzegane, każda strata jest dosyć smutna.
|
|||
11-24-2007, 04:40 PM
|
|||
|
|||
Jestem ciekawa, jak "następca" Steva wpłynie na twórczość zespołu :>
|
|||
12-25-2007, 09:36 PM
|
|||
|
|||
witam wszystkich którzy mnie ledwo kojarzą, i którzy nie kojarzą mnie całkiem
![]() Cytat:Molko i Olsdal pracę nad szóstym albumem rozpoczną na wiosnę przyszłego roku. Nieprędko jednak ujrzymy nastepcę Stevena.to jak oni będą płytę nagrywać bez perkusisty? znów do aparatu perkusyjnego [czy jak to zwał] ? ![]() tzn. płytę dałoby się jeszcze nagrac ale koncerty? O Cytat:Gdy pojawił się Steve, wszystko się zmieniło. Wniósł do zespołu wiele życia. I jako człowiek, i jako muzyk. To bardzo utalentowany perkusista. Gra świetnie w wielu różnych stylach. Wprowadził do piosenek Placebo odrobinę czarnego feelingu. Choć po nim tego nie widać, jestem przekonany, że w jego żyłach płynie trochę afrykañskiej krwi...całkowicie się z tym zgadzam. słychać różnicę w piosenkach. może jeszcze wróci? ![]() Placebo bez Briana? żartujecie? [/u] Oh, there ain't no love no, Montagues or Capulets We just banging tunes 'n' DJ sets 'n' Dirty dancefloors and dreams of naughtyness |
|||
12-25-2007, 09:38 PM
|
|||
|
|||
Cytat:to jak oni będą płytę nagrywać bez perkusisty?Mnie o to nie pytaj... nie mam pojęcia, tak tylko wyczytałam. Cytat:Placebo bez Briana?no, wlasnie chyba tak ![]() Cytat:witam wszystkich którzy mnie ledwo kojarzą, i którzy nie kojarzą mnie całkiem kojarzą ![]() WOLF |
|||
12-26-2007, 04:41 PM
|
|||
|
|||
Mnie się płyty podobają gdzie Steve już jest
![]() ![]() |
|||
01-07-2008, 01:26 PM
|
|||
|
|||
dresden_doll napisał(a):to jak oni będą płytę nagrywać bez perkusisty? Steven Buu wielka strata ;( może znajdą na ten czas jakiegoś przejściowego perkusiste, wieke zespołów tak robi? hmm. nie wiem, Steve'a ciężko będzie zastąpić |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|