Teksty piosenek, tłumaczenia
|
10-23-2007, 02:12 PM
|
|||
|
|||
Teksty piosenek, tłumaczenia
przedstawiamy tu teksty fajnych piosenek
![]() ![]() |
|||
12-04-2007, 02:17 PM
|
|||
|
|||
If I could change the currents of our lives
To make the river flow where its run dry To be a protocol of father time Then I would see you tonight If I could find the years that went away Destroying all the cruelty of fate I must believe that love will find away tonight Lonely. Find me, one day you will come Always for love sake One day to be loved If I see beyond the here and now If you could here me calling you somehow If I could know that love is reaching out To find you with me tonight But who can make these promises come true? Beyond what I can say what love can do? With every moment leading me to you, tonight Lonely. Find me one day you will come Always for love sake, One day to be loved I will stay forever here until that one day comes Praying time will bring you near, always for your love If I could change the currents of our lives To make the river flow where its run dry To be a protocol of father time then I Would see you tonight Lonely. Find me One day you will come Always for love sake, one day to be loved Lonely find me one day you will come Always for love sake, one day to be loved One day to be loved One day to be loved I will stay forever here, always for your love Jak by ktoś mógł przetłumaczyć mi ten tekst piosenki, był bym bardzo wdzięczny ![]() ![]() |
|||
12-14-2007, 06:39 PM
|
|||
|
|||
przeciez to nie jest takie trudne a zreszta pewnie bys na necie znalazł tłumaczenie 8)
a teraz najlepszy tekst discopolowy :lol: LUBELSKI FULL W Wysokich Andach kondor jajo zniósł: Pierwsze jajo zniósł, drugie jajo zniósł, trzecie jajo zniósł a potem zdechł, a potem zdechł, a to pech, a to pech... A na co jemu było tyle jaj! Ajajaj, na co tyle jaj, było mu.... Mały indianin napiął wielki łuk! Jak on mógł, jak on mógł, napiąć łuk! Najlepsze piwo to lubelski full! Gul gul gul, gul gul gul, lubelski full, gul gul! Takiego piwa nie pił nawet król, gul gul gul, gul gul gul, nie pił król, gul gul! Nad lublin nadleciało stado wron!... Nie wiadomo skąd, nie wiadomo skąd, nie wiadomo skąd...! ![]() ![]() ![]() thank you for the music, for the million sounds ... |
|||
12-14-2007, 08:47 PM
|
|||
|
|||
tylko nie to, tylko nie to.
Cytat:przeciez to nie jest takie trudneto przetlumacz ![]() Cytat:a zreszta pewnie bys na necie znalazł tłumaczeniewątpie. znajdź. Placebo - 36 Degrees Lyrics We were tight, but it falls apart as silver turns to blue. Waxing with a candlelight, and burning just for you. Allocate your sentiment, and stick it in a box. I've never been an extrovert, but i'm still breathing. Someone tried to do me ache (it's what I'm afraid of) With hindsight, I was more than blind, lost without a clue. Thought I was getting carat gold, and what I got was you. Stuck inside the circumstances, lonely at the top. I've always been an introvert happily bleeding. Someone tried to do me ache (it's what i'm afraid of) 4 7 2 3 9 8 5 - I gotta breathe to stay alive, and 1 4 2 9 7 8 - feels like I'm gonna suffocate. 14 16 22 - this skin that turns to blister blue. Shoulders toes and knees, I'm 36 degrees, shoulders toes and knees,I'm 36 degrees, shoulder toes and knees, I'm 36 degrees, shoulders toes and knees, I'm 36 degrees. Kocham, a to pogrubione to już w ogóle ![]() WOLF |
|||
12-14-2007, 09:19 PM
|
|||
|
|||
foragain napisał(a):przeciez to nie jest takie trudne a zreszta pewnie bys na necie znalazł tłumaczenie 8) No for, przetłumacz jak to nie jest takie trudne ![]() A tak w ogóle to na necie bardzo długo szukałem tego tekstu po polsku, no i nie znalazłem :? ![]() |
|||
12-14-2007, 10:08 PM
|
|||
|
|||
jak mój mozg odpocznie to może się zobaczy
![]() ![]() |
|||
12-14-2007, 10:10 PM
|
|||
|
|||
ja tez pewnie moglabym przetlumaczyc, ale mi sie nie chce
![]() WOLF |
|||
12-15-2007, 01:59 AM
|
|||
|
|||
Damian tekst jest przetłumaczony dokładnie i dosadnie, więc różne dziwne konteksty czasami wyszły.
![]() ![]() ![]() Gdybym mógł zmienić prądy naszych żyć By sprawić, żeby rzeka płynęła tam gdzie jest sucho By być protokołem ojcowskiego czasu Wtedy zobaczyłbym cię tej nocy Gdybym mógł odnależć lata, które minęły Niszcząc całe okrucieñstwo losu Muszę uwierzyć, że miłość znajdzie wyjście tej nocy Jestem samotny. Znajdz mnie. Pewnego dnia przyjdziesz. Zawsze ze względu na miłość. Aby pewnego dnia być pokochanym. Jeśli widzę to co jest poza tym co tutaj i teraz Jeśli mogłabyś mnie jakoś zawłoać Jeśli mógłbym wiedzieć, że miłość dosięgnie ciebie i mnie tej nocy Ale kto może spełnić te obietnice? Poza tym, co mogę powiedzieć? Co miłość może zrobić? Z każdym momentem prowdzącym mnie dziś do ciebie Jestem samotny. Znajdz mnne. Pewnego dnia przyjdziesz. Zawsze ze względu na miłość. Aby pewnego dnia być pokochanym. Będę czekał wciąż, aż nadejdzie ten dzieñ Czas modlitwy przyprowadzi cię bliżej mnie, zawsze dla twojej miłości Gdybym mógł zmienić prądy naszych żyć By sprawić żeby rzeka płynęła tam gdzie jest sucho By być protokołem ojcowskiego czasu Wtedy zobaczyłbym cię tej nocy Jestem samotny. Znajdz mnne. Pewnego dnia przyjdziesz. Zawsze ze względu na miłość. Aby pewnego dnia być pokochanym. Jestem samotny. Znajdz mnne. Pewnego dnia przyjdziesz. Zawsze ze względu na miłość. Aby pewnego dnia być pokochanym. Aby pewnego dnia być pokochanym. Aby pewnego dnia być pokochanym. Zostanę tu na zawsze, zawsze dla twojej miłości. ..... |
|||
12-15-2007, 08:16 AM
|
|||
|
|||
Dziękuję myjeczko :*
![]() |
|||
01-22-2008, 09:51 PM
|
|||
|
|||
Snow Patrol - You could be happy
You could be happy and I won't know But you weren't happy the day I watched you go And all the things that I wished I had not said Are played on lips 'till it's madness in my head Is it too late to remind you how we were But not our last days of silence, screaming, blur Most of what I remember makes me sure I should have stopped you from walking out the door You could be happy, I hope you are You made me happier than I'd been by far Somehow everything I own smells of you And for the tiniest moment it's all not true Do the things that you always wanted to Without me there to hold you back, don't think, just do More than anything I want to see you go Take a glorious bite out of the whole world thank you for the music, for the million sounds ... |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|