GYM CLASS HEROES
|
10-20-2007, 10:51 PM
|
|||
|
|||
GYM CLASS HEROES
![]() Gym Class Heroes to amerykañski hip-hopowy zespół, pochodzący z Genevy. Grupa stała się znana po wydaniu singla "Cupid's Chokehold", pochodzącego z ich drugej płyty, "The Papercut Chronicles" i po raz drugi wydanego na trzecim albumie "As Cruel as School Children", w którym gościnnie wystąpił Patrick Stump z zespołu Fall Out Boy. W teledysku "Clothes Off!!" wystąpili gościnie też Panic! At The Disco. Aktualni członkowie * Travis McCoy * Disashi Lumumba-Kasongo * Eric Roberts * Matt McGinley http://www.gymclassheroes.com/ http://www.myspace.com/gymclassheroes ![]() |
|||
10-22-2007, 10:28 PM
|
|||
|
|||
moze mi ktos powiedzieć , co ten zespół tu wogóle robi przy rokowych zespołach :lol:
thank you for the music, for the million sounds ... |
|||
10-23-2007, 12:33 PM
|
|||
|
|||
a wiesz co brzydalku jakoś tak mi sie tu dał...
nie wiem czemu xD oni tak troszkę rockowi są to niech zostaną już :lol: A słuchasz? ![]() ![]() |
|||
10-23-2007, 02:34 PM
|
|||
|
|||
z której strony oni są rockowi
![]() ![]() thank you for the music, for the million sounds ... |
|||
10-23-2007, 02:55 PM
|
|||
|
|||
nie sa najgorsi 8) podoba mi sie piosenka Good Vibrations :lol:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
10-24-2007, 05:09 PM
|
|||
|
|||
bardzo ich lubie i zgadzam sie z Foragainem <nie bij za odmiane
![]() najbardziej lubię 'The Queen And I' 'Shoot Down The Stars' i 'It's OK But Just This Once' x) Oh, there ain't no love no, Montagues or Capulets We just banging tunes 'n' DJ sets 'n' Dirty dancefloors and dreams of naughtyness |
|||
10-26-2007, 01:58 PM
|
|||
|
|||
nie wiem jak sie nazywa ich ostatnia piosenka ale jest całkiem całkiem ;P
|
|||
12-19-2007, 09:33 PM
|
|||
|
|||
Good Vibrations - znam tą jedna i ją lubie
![]() ..... |
|||
12-19-2007, 10:18 PM
|
|||
|
|||
Ja znam ich dwie piosenki i te dwie lubię
![]() WOLF |
|||
01-02-2008, 10:43 PM
|
|||
|
|||
Cytat:Ja znam ich dwie piosenki i te dwie lubię Very Happy to posłuchaj więcej bo są świetni ^^ ja uwielbiam ich słuchać jak sprzątam albo się uczę :lol: ![]() |
|||
01-04-2008, 07:22 PM
|
|||
|
|||
Znam cztery, cztery lubię. Kompletnie nie mój gatunek muzyki (srlsy, nie mam pojęcia co robię w tym dziale), ale oni są w Daceydance no i tak wychodzi później, nie znam prawie w ogóle muzyki, ale w najmniejszym stopniu mi nie przeszkadzają. Najbardziej to chyba Scandalous Scholastics mi przypadło do gustu. A Travis mógłby mi oddać trochę centymetrów wzrostu :mrgreen:
don't put your life in the hands of a rock'n'roll band who'll throw it all away x avatar BEZ INTERNETU DO KWIETNIA. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|