Sport
|
04-05-2008, 05:40 PM
|
|||
|
|||
a no fakt Skry nie lubie ;D
jestem akurat uczulona na takie typu sprawy i no zaraz nawet zacytuje. KIBIC SKRY napisał(a):Kapitan ok ale kapitan nie jest uprawniony do wyzywania sedziego tylko do reprezentowania zespolu w kontaktach z Nim a Zagumnemu się chyba coś pomyliło!a noo tak! piłka jest pół metra w boisku sędzia daje punkt przeciwnikowi w tym wypadku Skrze to jest ok... zwrocenie uwagi sedziemu po 3 tego typu sytuacji w stylu : "jeszcze jeden błąd i schodzimy z bosika" tak maja racje... Zawodnicy nie powinni reagować na pomyłki sędziów... szczególnie jezeli te pomyłki sa w stosunku 5:1 na ich niekorzysc! kolejny cytat: Cytat:Podzielam, fajnie "ryży" zapodaje piłę, ale jego zachowanie jako wielkiego i wszystkowiedzącego "guru" jest żenujące.no tak... antenka prawie spadła po uderzeniu zawodnika ale nie.. to on jest tym wszystkowiedzącym bo przeciez tylko on to widział!! hah! To jest dobre! Cytat:Kiedys pisalem ze Zagumny jest tak naprawde problemem olsztyna ale chodzilo mi o to ze moglby czasem przystopowac jesli chodzi o szybkosc pilki ale teraz jestem pewny ze Guma jest problemem olsztyna bo psuje atmosfere w zespole!Paweł jest problemem olsztyna tak... zgadzam się... biorąc pod uwage ze jest jakby 50% tego zespołu!! hahaha: Cytat:poza tym jak Raul nie "spionizuje" Zagumnego to o awansie do IO w Pekinie zapominamy. Najważniejsze jest dobro drużyny szanowny panie Zagumny a nie pana "popisy" i "gwaizdorstwo". To ostatni dzwonek, aby zmienić swoje zachowanie.w kadrze to nie on jest kapitanem weic raczej nie dojdzie do takich sytuacji jakie dochodza w mlekpolu... A propo Lozano nie jest głupi. Moim zdaniem to on dopiero TERAZ jak tak bardzo chca KOCHANI KIBICE moze zaczac sie popisywać... a kto to napisał ?! of course... kibic Skry.. Cytat:Właśnie. Woicki gra szybko i mógłby w pełni zastąpić Gume, tylko ten wzrostproponuje porównać skuteczność na bloku Pawła Zagumnego i Woickiego... Wcześniej padały jeszcze słowa że Woicki mógłby zastąpić Zagumnego w reprezentacji... no cóż chyba najlepiej będzie jak zacytuje Woickiego po Pucharze Polski... : Czy dorównuję Zagumnemu?! Jemu to ja mogę co najwyżej buty wiązać. oo! Ktoś mądry się wypowiedział ![]() Cytat:Fakt, Guma ostatnio za bardzo rzuca na lewo i prawo ustne uwagi. Ale... łohoho! Ale mi się tego napisało ! xD Kubica Startuje z pierwszej pozycji! ^^ 3 niezastąpionych : Zagumny, Wlazły, Winiarski. ! xD |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Wiadomości w tym wątku |
[] - gabrysia.b - 03-09-2008, 01:36 PM
[] - vani - 04-05-2008 05:40 PM
RE: Sport - super.pedro - 05-17-2009, 09:48 PM
RE: Sport - super.pedro - 05-19-2009, 01:14 PM
RE: Sport - super.pedro - 05-20-2009, 11:06 PM
|