Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kuchnia
11-24-2007, 10:06 PM
Post: #401
 
W malinie ? Big Grin Ja nigdy.... Ale za to w czereśniach tak :/
Ja też zawsze pełno tych orzechów jem Big Grin One są pyszne... Ale potem już starsze to tak sobie lubię Smile
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
11-24-2007, 10:07 PM
Post: #402
 
Ja takich suchych włoskich z których nie da się tej cienkiej skórki zedrzeć to nie jem w ogóle Tongue Chyba że w cieście albo czyms Wink
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
11-24-2007, 10:08 PM
Post: #403
 
a laskowe są jeszcze lepsze jak się je do mikrofalówki na 5 min. na grilla wrzuci Big Grin

[Obrazek: comfortably-numb-brick.png]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
11-24-2007, 10:09 PM
Post: #404
 
Właśnie Tongue Bo ja zawsze tą skórke taką cieñką zdejmuje i ma fajny smak Big Grin A takie starsze , to tej skórki juz się nie zdejmie Smile
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
11-24-2007, 10:10 PM
Post: #405
 
Ja też lubie orzeszki laskowe Big Grin

[Obrazek: 7xux7xf.jpg]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
11-24-2007, 10:11 PM
Post: #406
 
nom i z ta skórką jest własnie tyle dłubaniny Tongue dlatego laskowe lepsze bo bezproblemowe Big Grin

[Obrazek: comfortably-numb-brick.png]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
11-24-2007, 10:12 PM
Post: #407
 
Cytat:nom i z ta skórką jest własnie tyle dłubaniny Razz
No niby taaaak Tongue Ale czego się nie robi Tongue
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
11-24-2007, 10:16 PM
Post: #408
 
tez robie Tongue nie lubię ale lubie orzechy, więc jak mus to mus...

[Obrazek: comfortably-numb-brick.png]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
11-24-2007, 10:16 PM
Post: #409
 
No właśnie , można się poświecić , podłubać tą skórkę , a w nagrode dobrego orzecha dostac Tongue
No a laskowe też sa pyszne Tongue
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
11-24-2007, 11:07 PM
Post: #410
 
Migdały też nie są złe :>
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
11-24-2007, 11:14 PM
Post: #411
 
Włoskie nie są takei dobre, laskowe wole.

WOLF
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
11-25-2007, 12:04 PM
Post: #412
 
tez wole laskowe Smile nikt nie wspomniał o fistaszkach Smile a tez sa smaczne
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
11-25-2007, 02:37 PM
Post: #413
 
Macie jakieś przepisy na dobre coś?
Sprawdzone?

..... macie?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
11-25-2007, 02:43 PM
Post: #414
 
ale coś słodkiego typu ciasto czy jakąś potrawe.... czy co? Big Grin Big Grin

.....
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
11-25-2007, 02:45 PM
Post: #415
 
Cokolwiek.
Ma smakować mojemu braciszkowi.

Ogólnie przez ostatnie miesiące realizuję się gotując dla niego i reszty rodzinki.

czekam na jakieś ciekawe propozycje.
ciasto, nie ciastko.... Ireth da radę.
Tylko potrzebuję natchnienia i przepisu.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
11-25-2007, 02:58 PM
Post: #416
 
ciatek nie robie wiec nie znam przepisów, a z takich innych rzeczy to np. dzisiaj będę miała na obiad makaron z duszonymi warzywami(papryka, brokuły, pieczarki) i duzo pieprzu cayenne proste w zrobieniu a pychota Big Grin Big Grin

no ale nie wiem co możesz ugotować Big Grin nie mam pomysłu Tongue ja wole jeść niż gotować Big Grin

.....
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
11-25-2007, 03:25 PM
Post: #417
 
Ja własnie na odwrót.
Wolę gotować! ^^'

No nic, coś będę musiala wymyśleć sama.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
11-25-2007, 05:45 PM
Post: #418
 
kurde, kobieta potrafiaca dobrze gotowac to prawdziwy skarb.
:* ---dla wszystkich kuchareczek Smile
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
11-25-2007, 05:47 PM
Post: #419
 
ja dziś na obiad mialam...sajgonki Godzinę razem z mamą się męczyłam żeby ryżowe płatki się nie rozpadły :lol: ale były całkiem całkiem :lol:
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
11-25-2007, 05:57 PM
Post: #420
 
Ja uwielbiam gotować Big Grin

WOLF
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
11-25-2007, 07:41 PM
Post: #421
 
o justin Smile jestes wspaniala. umiesz gotowac interesujesz sie fotografika, rockiem, gotowaniem, the o.c Smile masz chlopaka? Smile
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
11-25-2007, 07:45 PM
Post: #422
 
a co masz dla justin propozycje Big Grin ??

[Obrazek: 002b9xph][Obrazek: 002b16e8][Obrazek: 002b60qr][Obrazek: 002bkyyz]
thank you for the music, for the million sounds ...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
11-25-2007, 07:51 PM
Post: #423
 
hehe. taa Smile przez internet Smile
ooo jak cos ugotujesz to wyslij mi poczta ok>? Smile
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
11-25-2007, 08:17 PM
Post: #424
 
An-ia sajgonki mówisz?
Robiłam niedawno z papieru ryżowego.
tylko troszkę za długo trzymałam je w wodzie.

co nie znaczy, że nie wyszły wyśmienicie.


Justin, no to zapodaj jakiś przepis! ^^'
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
11-25-2007, 08:23 PM
Post: #425
 
A tak mi się teraz przypomniało. Robicie piersi z kurczaka w bułce tartej, czy w płatkach kukurydzianych? Tongue
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
Odpowiedz 


Skocz do: