Nowy użytkowniku przywitaj się !
|
11-10-2009, 03:21 PM
|
|||
|
|||
RE: Nowy użytkowniku przywitaj się !
"bo myys zostawiła linka na patdfan"
Już na starcie masz u mnie minusa ![]() ![]() ![]() Tak pozatym to elou ![]() ![]() |
|||
11-10-2009, 03:25 PM
|
|||
|
|||
haha, a u mnie ma już plusa,o !
![]() I weź tak nie żartuj tu nam na stracie, jeszcze odstraszysz kogoś xD ![]() |
|||
11-10-2009, 03:30 PM
|
|||
|
|||
A kto kuźwa powiedział że ja żartuje
![]() Jestem piękny,boski,idealny i ociekam zajebistością ![]() ![]() |
|||
11-10-2009, 04:40 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-10-2009 04:46 PM przez justin.)
|
|||
|
|||
o lol, Radek, rzeczywiscie mozesz tu kogoś odstraszyć xD
witammm, proszę się Radkiem nie przejmować bo to rzeczywiście egoista itd ![]() ![]() WOLF |
|||
11-10-2009, 04:44 PM
|
|||
|
|||
Wiecie co mi się podoba w tym wszystkim najbardziej
![]() ![]() ![]() Przy okazji zawsze jestem kochany i jedyną moją wadą jest to że ludzie czują się przy mnie gorsi ![]() |
|||
11-10-2009, 04:50 PM
|
|||
|
|||
my ją chcemy Radek jedynie uświadomić, że nie wszyscy na tym forum są tacy wredni i egoistyczni jak Ty xD
no to Miss, powiedz coś o sobie ![]() WOLF |
|||
11-10-2009, 06:41 PM
|
|||
|
|||
No właśnie, zajmujecie się Radkiem niż mną. A to że mam u niego minusa... Mówi się trudno i idzie się dalej.
Co o mnie... Jako jedna z nielicznych osób w szkole nie słucham hip hopu, więc uważają mnie za inną. Ogólnie jestem małym, pyskatym stworkiem który nie wie, gdzie ma iść po gimnazjum. Czasami gubię mózg i nie zajarzę ironii. Już nic więcej nie napiszę, bo nie wiem co. Nie lubię pisać o sobie, chyba nikt nie lubi. Jeżeli chcecie coś jeszcze o mnie wiedzieć, zadawać pytania. |
|||
11-10-2009, 07:00 PM
|
|||
|
|||
oj tam, gimnazjum
![]() ja to muszę się zastanawiać nad tym gdzie na studia ![]() ale pamietam ze 3 lata temu pójście do lo też było dla mnie wielką sprawą ![]() WOLF |
|||
11-10-2009, 07:03 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-10-2009 07:04 PM przez radek08.)
|
|||
|
|||
"chyba nikt nie lubi"
Co Ty gadasz w ogóle ![]() ![]() "Ogólnie jestem małym, pyskatym stworkiem" Uaaaaah uwielbiam właśnie takie osoby ![]() ![]() "zadawać pytania" Jestem ułomny bo nie potrafie tego robić ![]() A to że masz minusa,to nie trudno i nie idzie się dalej ale pracuj nad plusami ![]() ![]() "chyba nikt nie lubi" Co Ty gadasz w ogóle ![]() ![]() "Ogólnie jestem małym, pyskatym stworkiem" Uaaaaah uwielbiam właśnie takie osoby ![]() ![]() "zadawać pytania" Jestem ułomny bo nie potrafie tego robić ![]() A to że masz minusa,to nie trudno i nie idzie się dalej ale pracuj nad plusami ![]() ![]() |
|||
11-11-2009, 10:52 AM
|
|||
|
|||
Witajcie dobrzy ludzie !
Złapałam linka od myys i jestem. Miło tu u Was i ciekawej muzyki słuchacie. Jakby się tu opisać... Może tak. Olga mam na imię. Od niedawna w szkole bawię się w chemika. Prywatnie uprzykrzam życie innym grając non stop na gitarze i pstrykając zdjęcia. Duża grupa ludzi w moim środowisku uważa mnie za dziwną. Uwielbiam czytać książki i udowadniać sorce od geografii,że nie ma racji, a i jeszcze jedno, Dr House mnie strasznie irytuje. Dziękuje za uwagę. Amen |
|||
11-11-2009, 11:13 AM
|
|||
|
|||
Witaj Panic!
Mam nadzieję, że się tu zadomowisz szybko. Jak na razie mała grupka ludzi odwiedza to forum więc pewnie pomoże Ci to w szybszym poznaniu nas ![]() WOLF |
|||
11-11-2009, 02:03 PM
|
|||
|
|||
Hey Panic
![]() ![]() |
|||
11-11-2009, 02:42 PM
|
|||
|
|||
Myys nie żebym był do Ciebie uprzedzony,ani do Twoich znajomych ale czemu Oni wszyscy są uważani w swoich środowiskach za "dziwnych"
![]() Tak w ogóle to elou Panic xD Dr House jest kopią jednego z doktorów w "Scrubs" (taki serial moralizatorsko-komediowy ![]() ![]() A to Amen na końcu to tak jakoś nie pasuje xD |
|||
11-11-2009, 02:47 PM
|
|||
|
|||
Też to zauważyłam
![]() Stwierdzam że po prostu albo ma się szczęście być w środowisku gdzie słucha się porządnej muzyki albo do takiego gdzie słucha się tylko hip hopu. Jak nie ma się szczęścia to jest się dziwnym tam. I Radosławie, nie czepiaj się wszystkich, no ![]() |
|||
11-11-2009, 02:52 PM
|
|||
|
|||
Ehhh nie rozumiesz tego co ja robie
![]() Ja się interesuje tymi osobami(zwłaszcza że są to kobiety) ale przecież nie moge tego okazywać w taki typowy dla kobiet i miłych ludzi sposób ![]() Zresztą od kiedy to gust muzyczny świadczy o dziwactwie ludzi ? pewnie spora część ludzi z mojego środowiska nie ma pojęcia czego słucham i tak samo ja mam w tyłku(zwanym dupą) ich zainteresowania muzyczne ![]() Za to wkurza mnie kiedy ktoś zapuści Happysad na całą klasę,fałszuje i myśli że jest taki wyjątkowy i taki fajny ![]() |
|||
11-11-2009, 05:27 PM
|
|||
|
|||
Co do tej mojej dziwności, polega ona na tym,że mam całkiem inne spojrzenie na świat niż ludzie w mojej szkole. Jestem wegetarianką, pedantką i zastanawiam się nad swoją przyszłością a inni, którzy uważają się za osoby tolerancyjne wiele razy osądzali mnie ze względu ma moje przekonania. To właśnie moja inność, nic szczególnego, a jednak coś.
|
|||
11-14-2009, 01:22 PM
|
|||
|
|||
Cytat: łatwo jest mnie zadowolić puszczalska Radzia. zbiera Ci się. a mi mówiłes, że jestem jedyna, ktora Cię 100% zadowala. *strzela focha, rozkłada Radkowi kanapę, a na niej kładzie materac z igłami*. witajcie Paniczanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
11-14-2009, 01:39 PM
|
|||
|
|||
Przestań już grać w to rpg na Charmed
![]() ![]() Chciałem powiedzieć że mnie jest łatwo zadowolić bo wytarczy znać Bee i poprosić Ją o załatwienie danej sprawy,a Ty nie lubisz odmawiać w kwestii zrobienia mi dobrze ![]() |
|||
11-14-2009, 01:49 PM
|
|||
|
|||
resztę intymnych spraw pozostawcie na rozmowy gg
![]() WOLF |
|||
11-15-2009, 07:12 PM
|
|||
|
|||
jak to przeczytalam to pomyslalam ze na miejscu dziewczyn bym sie przerazila czytajac posty Radka
![]() ![]() ..... |
|||
11-16-2009, 10:14 PM
|
|||
|
|||
Elo, znają mnie odlskulowcy
![]() Ever since I was 12 years old I had to defend my love for heavy metal against those who say it's a less valid form of music. My answer now is that you either feel it or you don't. If metal doesn't give that overwhelming surge of power that make the hair stand up at the back of your neck, you might never get it, and you know what? That's okay, because judging by the 40,000 metalheads around me we're doing just fine without you. Sam Dunn |
|||
11-16-2009, 10:49 PM
|
|||
|
|||
błahahah, od zawsze xD
jakieś takie zdegenerowane to towarzystwo xD cześć m. :* ![]() WOLF |
|||
11-17-2009, 03:34 PM
|
|||
|
|||
Wszystko jak zawsze sprowadza się do najciekawszego tematu czyli mnie
![]() ![]() |
|||
11-22-2009, 01:53 PM
|
|||
|
|||
jasne jasne. wmawiaj sobie wmawiaj. egotycy są wśród nas i myślą, że są najlepsi, ale to ja jestem najzajebistsza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
11-22-2009, 02:37 PM
|
|||
|
|||
Ahoj !
Pewnie nigdy o mnie słyszeliście. ![]() Kilkanaście miesięcy temu tu wpadłam, kilka miesięcy temu AŻ zarejestrowałam się, to potrzeba uczynić kolejny spontaniczny i szybki ( ![]() Więc, kłaniam się w pas dla każdego z was ! :] Wazeliniarstwo na sam początek. ![]() Szybko dodaję, bo jeszcze się rozmyślę i podejście nr. 43981739, nie będzie ostatnim. :lol: |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|