Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nowy użytkowniku przywitaj się !
11-10-2009, 03:21 PM
RE: Nowy użytkowniku przywitaj się !
"bo myys zostawiła linka na patdfan"
Już na starcie masz u mnie minusa Tongue mogłaś powiedzieć że natrafiłaś na to cudowne forum ze wspaniałymi osobistościami(mam tu na myśli głównie,albo nawet tylko mnie Tongue) i że chęć poznania mnie była tak wielka,iż nie byłaś w stanie się nie zarejestrować itd Big Grin

Tak pozatym to elou Tongue przepraszam za ten początek ale jestem strasznym ego ego egocentrykiem,egoistą i egostatystą,egoperystą itp Tongue nawet nie rozumiem tych dwóch ostatnich bo pewnie nawet takich nie ma
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
11-10-2009, 03:25 PM
haha, a u mnie ma już plusa,o ! Tongue
I weź tak nie żartuj tu nam na stracie, jeszcze odstraszysz kogoś xD Big Grin
11-10-2009, 03:30 PM
A kto kuźwa powiedział że ja żartuje Tongue ? ostatnio nasłuchałem się takiej dawki komplementów,że uwierzyłem we wszystkie xD
Jestem piękny,boski,idealny i ociekam zajebistością Tongue i powiem Wam,że o wiele lepiej przebywa się w towarzystwie takich osób niż tych które zawsze sobie dowalają i szukają dziury w całym Big Grin
11-10-2009, 04:40 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-10-2009 04:46 PM przez justin.)
o lol, Radek, rzeczywiscie mozesz tu kogoś odstraszyć xD
witammm, proszę się Radkiem nie przejmować bo to rzeczywiście egoista itd Tongue tylko nie podpisuje się pod tym, że ocieka zajebistością, aczkolwiek bywa kochany Tongue Rzadko, ale bywa xD

WOLF
11-10-2009, 04:44 PM
Wiecie co mi się podoba w tym wszystkim najbardziej Big Grin ? że kilkoma zdaniami zainteresowałem Was na tyle moją osobą,iż nie zajmujecie się już Tą nową Tongue Miss coś tam Tongue
Przy okazji zawsze jestem kochany i jedyną moją wadą jest to że ludzie czują się przy mnie gorsi Big Grin haaaa
11-10-2009, 04:50 PM
my ją chcemy Radek jedynie uświadomić, że nie wszyscy na tym forum są tacy wredni i egoistyczni jak Ty xD

no to Miss, powiedz coś o sobie Big Grin

WOLF
11-10-2009, 06:41 PM
No właśnie, zajmujecie się Radkiem niż mną. A to że mam u niego minusa... Mówi się trudno i idzie się dalej.
Co o mnie... Jako jedna z nielicznych osób w szkole nie słucham hip hopu, więc uważają mnie za inną. Ogólnie jestem małym, pyskatym stworkiem który nie wie, gdzie ma iść po gimnazjum. Czasami gubię mózg i nie zajarzę ironii.
Już nic więcej nie napiszę, bo nie wiem co. Nie lubię pisać o sobie, chyba nikt nie lubi. Jeżeli chcecie coś jeszcze o mnie wiedzieć, zadawać pytania.
11-10-2009, 07:00 PM
oj tam, gimnazjum Big Grin a myslisz nad czyms innym niż liceum ogólnokształcące?
ja to muszę się zastanawiać nad tym gdzie na studia Big Grin
ale pamietam ze 3 lata temu pójście do lo też było dla mnie wielką sprawą Big Grin

WOLF
11-10-2009, 07:03 PM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-10-2009 07:04 PM przez radek08.)
"chyba nikt nie lubi"
Co Ty gadasz w ogóle Big Grin ? ja uwielbiam i temat mojej osoby jest studnią bez dna,zresztą przekonasz się Tongue
"Ogólnie jestem małym, pyskatym stworkiem"
Uaaaaah uwielbiam właśnie takie osoby Tongue kocham malutkie i nie cierpie ludzi nudnych,a tacy kojarzą mi się z brakiem asertywności Big Grin
"zadawać pytania"
Jestem ułomny bo nie potrafie tego robić Tongue
A to że masz minusa,to nie trudno i nie idzie się dalej ale pracuj nad plusami Big Grin łatwo jest mnie zadowolić Big Grin
"chyba nikt nie lubi"
Co Ty gadasz w ogóle Big Grin ? ja uwielbiam i temat mojej osoby jest studnią bez dna,zresztą przekonasz się Tongue
"Ogólnie jestem małym, pyskatym stworkiem"
Uaaaaah uwielbiam właśnie takie osoby Tongue kocham malutkie i nie cierpie ludzi nudnych,a tacy kojarzą mi się z brakiem asertywności Big Grin
"zadawać pytania"
Jestem ułomny bo nie potrafie tego robić Tongue
A to że masz minusa,to nie trudno i nie idzie się dalej ale pracuj nad plusami Big Grin łatwo jest mnie zadowolić Big Grin
11-11-2009, 10:52 AM
Witajcie dobrzy ludzie !
Złapałam linka od myys i jestem. Miło tu u Was i ciekawej muzyki słuchacie.
Jakby się tu opisać...
Może tak. Olga mam na imię. Od niedawna w szkole bawię się w chemika. Prywatnie uprzykrzam życie innym grając non stop na gitarze i pstrykając zdjęcia. Duża grupa ludzi w moim środowisku uważa mnie za dziwną. Uwielbiam czytać książki i udowadniać sorce od geografii,że nie ma racji, a i jeszcze jedno,
Dr House mnie strasznie irytuje. Dziękuje za uwagę. Amen
11-11-2009, 11:13 AM
Witaj Panic!
Mam nadzieję, że się tu zadomowisz szybko.
Jak na razie mała grupka ludzi odwiedza to forum więc pewnie pomoże Ci to w szybszym poznaniu nas Tongue

WOLF
11-11-2009, 02:03 PM
Hey Panic Big Grin Aaa zadomowisz się,zadomowisz Smile
11-11-2009, 02:42 PM
Myys nie żebym był do Ciebie uprzedzony,ani do Twoich znajomych ale czemu Oni wszyscy są uważani w swoich środowiskach za "dziwnych" Big Grin ?
Tak w ogóle to elou Panic xD Dr House jest kopią jednego z doktorów w "Scrubs" (taki serial moralizatorsko-komediowy Big Grin) i też mnie irytuje,ale tylko dlatego że niektórzy moi znajomi też chcą być tacy co im nie wychodzi Tongue
A to Amen na końcu to tak jakoś nie pasuje xD
11-11-2009, 02:47 PM
Też to zauważyłam Tongue
Stwierdzam że po prostu albo ma się szczęście być w środowisku gdzie słucha się porządnej muzyki albo do takiego gdzie słucha się tylko hip hopu. Jak nie ma się szczęścia to jest się dziwnym tam.
I Radosławie, nie czepiaj się wszystkich, no Tongue
11-11-2009, 02:52 PM
Ehhh nie rozumiesz tego co ja robie Tongue
Ja się interesuje tymi osobami(zwłaszcza że są to kobiety) ale przecież nie moge tego okazywać w taki typowy dla kobiet i miłych ludzi sposób Tongue
Zresztą od kiedy to gust muzyczny świadczy o dziwactwie ludzi ? pewnie spora część ludzi z mojego środowiska nie ma pojęcia czego słucham i tak samo ja mam w tyłku(zwanym dupą) ich zainteresowania muzyczne Big Grin
Za to wkurza mnie kiedy ktoś zapuści Happysad na całą klasę,fałszuje i myśli że jest taki wyjątkowy i taki fajny Tongue
11-11-2009, 05:27 PM
Co do tej mojej dziwności, polega ona na tym,że mam całkiem inne spojrzenie na świat niż ludzie w mojej szkole. Jestem wegetarianką, pedantką i zastanawiam się nad swoją przyszłością a inni, którzy uważają się za osoby tolerancyjne wiele razy osądzali mnie ze względu ma moje przekonania. To właśnie moja inność, nic szczególnego, a jednak coś.
11-14-2009, 01:22 PM
Cytat: łatwo jest mnie zadowolić

puszczalska Radzia. zbiera Ci się. a mi mówiłes, że jestem jedyna, ktora Cię 100% zadowala. *strzela focha, rozkłada Radkowi kanapę, a na niej kładzie materac z igłami*.
witajcie Paniczanie Big Grin

[Obrazek: 1491fz6.jpg] [Obrazek: hx8ylc.jpg] [Obrazek: dviz4x.jpg] [Obrazek: 156tt2h.jpg]
11-14-2009, 01:39 PM
Przestań już grać w to rpg na Charmed Big Grin prooosze Big Grin
Chciałem powiedzieć że mnie jest łatwo zadowolić bo wytarczy znać Bee i poprosić Ją o załatwienie danej sprawy,a Ty nie lubisz odmawiać w kwestii zrobienia mi dobrze Big Grin
11-14-2009, 01:49 PM
resztę intymnych spraw pozostawcie na rozmowy gg Tongue

WOLF
11-15-2009, 07:12 PM
jak to przeczytalam to pomyslalam ze na miejscu dziewczyn bym sie przerazila czytajac posty Radka Big Grin no ale da sie przyzwyczaic jestem tego zywym przykladem Big Grin

.....
11-16-2009, 10:14 PM
Elo, znają mnie odlskulowcy Big Grin Widzę że forum może i w agonii, ale za to jakie ciekawe konwersacje tu są xd

Ever since I was 12 years old I had to defend my love for heavy metal against those who say it's a less valid form of music. My answer now is that you either feel it or you don't. If metal doesn't give that overwhelming surge of power that make the hair stand up at the back of your neck, you might never get it, and you know what? That's okay, because judging by the 40,000 metalheads around me we're doing just fine without you.
Sam Dunn
11-16-2009, 10:49 PM
błahahah, od zawsze xD
jakieś takie zdegenerowane to towarzystwo xD
cześć m. :* Big Grin

WOLF
11-17-2009, 03:34 PM
Wszystko jak zawsze sprowadza się do najciekawszego tematu czyli mnie Tongue a że jestem osobą niebanalna,szczerą,piękną,wspaniałą,bystrą,przyzwoitą,szaloną,kochaną,milusią,se​ksowną,zmysłową,świetną,fenomenalną,bombową,boską,wyborną,okazałą,wyrozumiałą,be​zbłędną,wyśmienitą,imponującą,kapitalną,pierwszorzędną i skromną niemożliwym jest nie rozmawiać na ten temat Big Grin
11-22-2009, 01:53 PM
jasne jasne. wmawiaj sobie wmawiaj. egotycy są wśród nas i myślą, że są najlepsi, ale to ja jestem najzajebistsza Big Grin

[Obrazek: 1491fz6.jpg] [Obrazek: hx8ylc.jpg] [Obrazek: dviz4x.jpg] [Obrazek: 156tt2h.jpg]
11-22-2009, 02:37 PM
Ahoj !
Pewnie nigdy o mnie słyszeliście. Big Grin
Kilkanaście miesięcy temu tu wpadłam, kilka miesięcy temu AŻ zarejestrowałam się, to potrzeba uczynić kolejny spontaniczny i szybki (Big Grin) krok, jakim jest zaistnienie tutaj. :lol: To moja burzliwa historia !
Więc, kłaniam się w pas dla każdego z was ! :] Wazeliniarstwo na sam początek. Big Grin

Szybko dodaję, bo jeszcze się rozmyślę i podejście nr. 43981739, nie będzie ostatnim. :lol:
Odpowiedz 

Skocz do: