Ankieta: Na ile oceniasz ten zespół ?
1
2
3
4
5
6
[Wyniki ankiety]

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zespół
01-08-2008, 10:04 PM

heh smieszna twoja wypowiedź - zna wiele takich innych zespołów ale ten niestety do mnie nie przemawia i nie robie tego tobie na złość, poprostu nie mój gust :roll:

[Obrazek: 002b9xph][Obrazek: 002b16e8][Obrazek: 002b60qr][Obrazek: 002bkyyz]
thank you for the music, for the million sounds ...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
01-08-2008, 10:08 PM

czemu śmieszna?

[Obrazek: comfortably-numb-brick.png]
01-08-2008, 10:08 PM

Cytat:zna wiele takich innych zespołów
Znasz?
Podaj nazwy tych zespołów. Oh jakże nie mogę doczekać się, żeby ich przesłuchać.
Rozumiem, nie Twój gust. Ale oni reprezentują bardzo dużo. I z tym się akurat zgodzić nie mogę.
Cytat:heh smieszna twoja wypowiedź
Oh, no tak, chodzi Ci o to, że chciałam doprowadzić do dyskusji?
A po drugie to nie na miejscu było.

WOLF
03-14-2008, 09:52 PM

Hmm.
just wysłała mi Meds i słucham Tongue
tzn. słuchałam.
niezła płytka. Podoba mi się, ale nie mój klimat jakby.
Zespół szanuję.
Daję 5. Na 6 ich nie oceniam, a 4 to za nisko.

[Obrazek: 1491fz6.jpg] [Obrazek: hx8ylc.jpg] [Obrazek: dviz4x.jpg] [Obrazek: 156tt2h.jpg]
06-28-2009, 06:00 PM
RE: Zespół
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (...)
ZA TYDZIEŃ!
nie moge w to uwierzyć :DDDBig Grin:Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinDBig Grin:Big GrinDBig GrinBig Grin:Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

WOLF
07-27-2009, 10:19 PM
MAM! Warszawo! przybywam! Big Grin
i wiem, że e7ka też ma bilet Big Grin ah, będziemy szaleć Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

WOLF
08-18-2009, 11:46 AM
Cytat:PLACEBO have today announced they have been forced to postpone their
forthcoming tour of North America after their lead singer, Brian Molko,
collapsed on stage at Summer Sonic Festival in Osaka, Japan.
Brian had picked up a virus in Asia which, coupled with jet lag and exhaustion,
caused the problem after the first song.

Brian is now back home in London recovering, but has been ordered by his
doctors to take a 6 week long period of rest. Regrettably therefore, the
band and management have no option but to postpone the forthcoming North
American tour.

Widziałam filmik jak znosili Briana ze sceny. Okropne. Miejmy nadzieję, że szybko nasz Brian wyzdrowieje!

WOLF
11-06-2009, 06:11 PM
wyygrali w EMA
http://www.youtube.com/watch?v=HS-u-ggPaok

<3333

WOLF
11-07-2009, 12:00 AM
Dobra zobaczyłem jakie zespoły były nominowane i rzeczywiście Placki powinny wygrać Tongue
Ale tylko przez kiepską konkurencję Tongue
11-27-2009, 03:56 PM
Sam fakt, że pierwszy post po obowiązkowym i jak kultura nakazuje, przywitanku, jest właśnie o Placuszkach, dobitnie i wyraźnie ukazuje co ja sobie o nich myślę. Big Grin

Nienagannie wywiązują się z fuchy autorów ciarek na moim ciele. Big Grin
I jak to zawsze wszędzie powtarzam na temat Brianowskiego głosu: Jeżeli Bóg kiedyś przemówi, to zrobi
to głosem Briana Molko. Big Grin
+ milion wychwalających ich słów.

chrisiątko, szau.
11-27-2009, 10:43 PM
Podaj tytuły od których ciar dostajesz Tongue

Ever since I was 12 years old I had to defend my love for heavy metal against those who say it's a less valid form of music. My answer now is that you either feel it or you don't. If metal doesn't give that overwhelming surge of power that make the hair stand up at the back of your neck, you might never get it, and you know what? That's okay, because judging by the 40,000 metalheads around me we're doing just fine without you.
Sam Dunn
11-28-2009, 11:55 AM
Jakie żądania. Big Grin
Chyba powstanie najdłuższy post w historii. Big Grin
I nie dostaje od tytułów, a od piosenek. Tongue
Od razu powiem (dobra, napiszę !) że nawet jednej ciarki, ciareczki, ciaruni najmniejszej, nie było przy najnowszej płycie.
Dobra, nigdy nie byłam pamiętliwa do tytułów, lepiej by było mi zanucić (Big Grin): Taste In Men !, Black-Eyed !!, Plasticine, Special K, Bulletproof cupid, Post Blue, This picture.
Ależ się ograniczyłam, ała ! Może szybciej byłoby wymienić te, przy których nie mam ciarek. Big Grin

Panie Gromie, a jak tyś z Plackami jesteś ? I nie mów Mi, że tu wcześniej o tym było, bo się przygotowałam i przejrzałam te AŻ trzy strony. Big Grin

chrisiątko, szau.
11-28-2009, 12:04 PM
Gromowładny preferuje cięższe rytmy Tongue i to o wiele...
Panna to ma być długi tekst (poszukać ci przykładów na innym forum Tongue )
Achh ja po koncercie śmigałam z Plackami dzień i noc Tongue musiałam niestety zachować środki ochronne - słuchawki, bo niektóre osobniki nie znają się na muzyce tylko słuchają jakichś smętów, jeżeli w ogóle czegokolwiek słuchają Tongue
Ja natomiast uwielbiam praktycznie wszystkie piosenki, ale Meds, Infra-red i Special K (Panno Big Grin ) to moje naj naj Smile
11-28-2009, 12:40 PM
(11-28-2009 12:04 PM)kinia napisał(a):  (poszukać ci przykładów na innym forum Tongue )

A słyszałam o takiej jednej. Big Grin Chyba Ją podpytam, jak ona to robi !
Cytat:Achh ja po koncercie śmigałam z Plackami dzień i noc Tongue musiałam niestety zachować środki ochronne - słuchawki, bo niektóre osobniki nie znają się na muzyce tylko słuchają jakichś smętów, jeżeli w ogóle czegokolwiek słuchają Tongue
Ich strata. Big Grin Odbierają sobie taką przyjemność, na własne życzenie.
Cytat:Ja natomiast uwielbiam praktycznie wszystkie piosenki, ale Meds, Infra-red i Special K (Panno Big Grin ) to moje naj naj Smile
Ja też wszystkie, bezapelacyjnie, zresztą- ju noł. Big Grin
Tylko mi ta nowa płyta podejść nie może, a.

Ale i tak czekam na jakąś (nie podpowiadam, ale najlepiej długą Big Grin) odpowiedź Groma.
Ja na jego życzenie rozpisałam się o swoich ciarkach, to czekam na jego. Odpowiedź, nie ciarki. Big Grin

chrisiątko, szau.
11-28-2009, 12:53 PM
a ile razy słuchałaś nową płytę, mi też za pierwszym razem nie do końca podeszła. mam nadzieję, że nie porzuciłaś po pierwszym razie.

WOLF
11-28-2009, 01:00 PM
Ja słuchałem calusieńką już spokojnie 30 razy i dalej mi nie podchodzi Tongue
No Just musisz zrozumieć że Battle For The Sun jest przeciętna i nie ma "tego czegoś" kilka świetnych piosenek,reszta jakaś nijaka i bleee
11-28-2009, 04:51 PM
Ja placebo znam z nazwy ;d Może słyszałem kiedyś ich jakieś piosenki, ale nawet nie wiem że to ich. Przesłuchałem te piosenki które podałaś Panno i powiem tak: jedyna piosenka gdzie mnie wokal nie drażnił to This Picture, instrumentalnie fajne: Taste In Men, Special K, Bulletproof Cupid. Jednakże zero ciar Tongue
Haha rozstrzelajcie mnie ale do mnie Placebo nie trafia Tongue

Z lżejszych piosenek to np. hurt - rapture mnie przyprawia o ciary.
http://www.youtube.com/watch?v=yrvDKZcwpA0

Kiedyś założę tematy o "moich" zespołach Tongue

Ever since I was 12 years old I had to defend my love for heavy metal against those who say it's a less valid form of music. My answer now is that you either feel it or you don't. If metal doesn't give that overwhelming surge of power that make the hair stand up at the back of your neck, you might never get it, and you know what? That's okay, because judging by the 40,000 metalheads around me we're doing just fine without you.
Sam Dunn
11-28-2009, 09:51 PM
a kiedyś przecież polecałam Ci jakieś piosenki i mówiłeś, że "może być". No ale nie ma o co strzelać, przecież wszystkim nie musi się podobać.

WOLF
11-28-2009, 11:02 PM
Cytat:Ja placebo znam z nazwy ;d
Dobry początek. Big Grin
Znasz się z justin i z Placebo to jedynie nazwa znana ? Tongue Nie wierzę !
Cytat:Haha rozstrzelajcie mnie ale do mnie Placebo nie trafia Tongue
Jak rozstrzelamy, to nie będzie szansy, że może jeszcze się 'opamiętasz'. Tongue
Cytat:Kiedyś założę tematy o "moich" zespołach Tongue
A te kiedyś, nie mogło by być zaraz, ewentualnie za chwilę ? Big Grin

justin, słuchałam kilka razy (i pewnie z kilka jeszcze przede mną, mimo wszystko Big Grin), ale szału plackowego nie ma, ewidentnie. A to, że wysoko zawiesiłam poprzeczkę po poprzednich albumach, to tylko i wyłącznie ich wina. Big Grin
Za duża sinusoida doznań mnie na tym krążku spotyka. Po naprawdę niezłym kawałku, nadchodzi niemalże odgrzewany kotlet (a raczej placek Tongue). Aż kilka razy wyrywa mi się z ust: ej panowie, to już było !
O tako.

chrisiątko, szau.
11-29-2009, 12:43 AM (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-29-2009 12:44 AM przez Grom23.)
No nie wiem Tongue i tak będzie w nich zerowy odzew Tongue

Aczkolwiek kilka bym znalazł 'pod publikę' Tongue

Sam Dunn
11-29-2009, 01:15 AM
Ejjj panno jakbyś - UWAGA PODEJMĘ BOLESNY TEMAT - była na koncercie i krzyczała (czyt. śpiewała) nowe piosnki razem z innymi tzn m.in. ze mną zmieniła byś zdanie, ot co Tongue
11-29-2009, 01:23 AM
ano racja, na koncercie wszystko brzmi zajebyściej Tongue

WOLF
11-29-2009, 12:52 PM
Oczywiście, ahh wszystko cudnie brzmi, więc Panna krzyczałaby (sorki śpiewała) razem z innymi Big Grin a później męczyłaby owe piosenki w domu Tongue
11-30-2009, 01:41 PM
Cytat:UWAGA PODEJMĘ BOLESNY TEMAT
Nawet po koncercie pamiętasz o zasadzie uprzedzania. Big Grin
Cytat:i tak będzie w nich zerowy odzew Tongue
Popularności Twojego tematu obiecać Ci nie mogę. Big Grin Tak czy siak, trochę Gromowego świata muzycznego tutaj nikomu nie zaszkodzi. Tongue

Pewnie jakbym trafiła na koncert tych cudów (mogli by już następny planować Big Grin) , to nie miałabym czasu na zastanawianie się, czy to ta piosenka mi się nie podobała, czy tamta. Big Grin
Kinka, uważaj, bo Placebo w Twojej aranżacji i wykonaniu, spodoba Mi się bardziej niż oryginał. Big Grin

Dobra, chyba będzie kolejne podejście z dwutysięcznymi dziewiątymi Plackami.

chrisiątko, szau.
11-30-2009, 07:29 PM
Cytat: Cytat:UWAGA PODEJMĘ BOLESNY TEMAT

Nawet po koncercie pamiętasz o zasadzie uprzedzania. Big Grin
A jak przecież dbam o zdrowie psychiczne naszej najulubieńszej Pannicy Big Grin

Cytat:Pewnie jakbym trafiła na koncert tych cudów (mogli by już następny planować Big Grin) , to nie miałabym czasu na zastanawianie się, czy to ta piosenka mi się nie podobała, czy tamta. Big Grin
Właśnie, ja już dawno zapomniałam o takich co to niby mi nie pasowały, teraz żadnej nie wymienię Tongue

Cytat:Kinka
Aaa, że niby o mnie chodzi Tongue ??

[qoute]uważaj, bo Placebo w Twojej aranżacji i wykonaniu, spodoba Mi się bardziej niż oryginał. Big Grin[/quote]
Oho nie byłabym tego taka pewna Tongue moje wykonanie jest powiedzmy bardzo hmm... oryginalne, tak to właściwe słowo Tongue a tobie po wysłuchaniu choć jednej piosenki w moim wykonaniu to mogłoby się wszystko spodobać, bo najprawdopodobniej byś ogłuchła i byłoby ci wszystko jedno Tongue

Cytat: i tak będzie w nich zerowy odzew Tongue

Popularności Twojego tematu obiecać Ci nie mogę. Big Grin Tak czy siak, trochę Gromowego świata muzycznego tutaj nikomu nie zaszkodzi. Tongue
Oj tam przesadzasz, zawsze mogę tam pomarudzić, w tym jestem dobra Tongue
Odpowiedz 

Skocz do: