Zespół
|
01-08-2008, 10:04 PM
|
|||
|
|||
heh smieszna twoja wypowiedź - zna wiele takich innych zespołów ale ten niestety do mnie nie przemawia i nie robie tego tobie na złość, poprostu nie mój gust :roll:
thank you for the music, for the million sounds ... |
|||
01-08-2008, 10:08 PM
|
|||
|
|||
czemu śmieszna?
![]() |
|||
01-08-2008, 10:08 PM
|
|||
|
|||
Cytat:zna wiele takich innych zespołówZnasz? Podaj nazwy tych zespołów. Oh jakże nie mogę doczekać się, żeby ich przesłuchać. Rozumiem, nie Twój gust. Ale oni reprezentują bardzo dużo. I z tym się akurat zgodzić nie mogę. Cytat:heh smieszna twoja wypowiedźOh, no tak, chodzi Ci o to, że chciałam doprowadzić do dyskusji? A po drugie to nie na miejscu było. WOLF |
|||
03-14-2008, 09:52 PM
|
|||
|
|||
Hmm.
just wysłała mi Meds i słucham ![]() tzn. słuchałam. niezła płytka. Podoba mi się, ale nie mój klimat jakby. Zespół szanuję. Daję 5. Na 6 ich nie oceniam, a 4 to za nisko. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
06-28-2009, 06:00 PM
|
|||
|
|||
RE: Zespół
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (...) ZA TYDZIEŃ! nie moge w to uwierzyć :DDD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WOLF |
|||
07-27-2009, 10:19 PM
|
|||
|
|||
MAM! Warszawo! przybywam!
![]() i wiem, że e7ka też ma bilet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WOLF |
|||
08-18-2009, 11:46 AM
|
|||
|
|||
Cytat:PLACEBO have today announced they have been forced to postpone their Widziałam filmik jak znosili Briana ze sceny. Okropne. Miejmy nadzieję, że szybko nasz Brian wyzdrowieje! WOLF |
|||
11-06-2009, 06:11 PM
|
|||
|
|||
WOLF |
|||
11-07-2009, 12:00 AM
|
|||
|
|||
Dobra zobaczyłem jakie zespoły były nominowane i rzeczywiście Placki powinny wygrać
![]() Ale tylko przez kiepską konkurencję ![]() |
|||
11-27-2009, 03:56 PM
|
|||
|
|||
Sam fakt, że pierwszy post po obowiązkowym i jak kultura nakazuje, przywitanku, jest właśnie o Placuszkach, dobitnie i wyraźnie ukazuje co ja sobie o nich myślę.
![]() Nienagannie wywiązują się z fuchy autorów ciarek na moim ciele. ![]() I jak to zawsze wszędzie powtarzam na temat Brianowskiego głosu: Jeżeli Bóg kiedyś przemówi, to zrobi to głosem Briana Molko. ![]() + milion wychwalających ich słów. chrisiątko, szau. |
|||
11-27-2009, 10:43 PM
|
|||
|
|||
Podaj tytuły od których ciar dostajesz
![]() Ever since I was 12 years old I had to defend my love for heavy metal against those who say it's a less valid form of music. My answer now is that you either feel it or you don't. If metal doesn't give that overwhelming surge of power that make the hair stand up at the back of your neck, you might never get it, and you know what? That's okay, because judging by the 40,000 metalheads around me we're doing just fine without you. Sam Dunn |
|||
11-28-2009, 11:55 AM
|
|||
|
|||
Jakie żądania.
![]() Chyba powstanie najdłuższy post w historii. ![]() I nie dostaje od tytułów, a od piosenek. ![]() Od razu powiem (dobra, napiszę !) że nawet jednej ciarki, ciareczki, ciaruni najmniejszej, nie było przy najnowszej płycie. Dobra, nigdy nie byłam pamiętliwa do tytułów, lepiej by było mi zanucić ( ![]() Ależ się ograniczyłam, ała ! Może szybciej byłoby wymienić te, przy których nie mam ciarek. ![]() Panie Gromie, a jak tyś z Plackami jesteś ? I nie mów Mi, że tu wcześniej o tym było, bo się przygotowałam i przejrzałam te AŻ trzy strony. ![]() chrisiątko, szau. |
|||
11-28-2009, 12:04 PM
|
|||
|
|||
Gromowładny preferuje cięższe rytmy
![]() Panna to ma być długi tekst (poszukać ci przykładów na innym forum ![]() Achh ja po koncercie śmigałam z Plackami dzień i noc ![]() ![]() Ja natomiast uwielbiam praktycznie wszystkie piosenki, ale Meds, Infra-red i Special K (Panno ![]() ![]() |
|||
11-28-2009, 12:40 PM
|
|||
|
|||
(11-28-2009 12:04 PM)kinia napisał(a): (poszukać ci przykładów na innym forum A słyszałam o takiej jednej. ![]() Cytat:Achh ja po koncercie śmigałam z Plackami dzień i nocIch strata. ![]() Cytat:Ja natomiast uwielbiam praktycznie wszystkie piosenki, ale Meds, Infra-red i Special K (PannoJa też wszystkie, bezapelacyjnie, zresztą- ju noł. ![]() Tylko mi ta nowa płyta podejść nie może, a. Ale i tak czekam na jakąś (nie podpowiadam, ale najlepiej długą ![]() Ja na jego życzenie rozpisałam się o swoich ciarkach, to czekam na jego. Odpowiedź, nie ciarki. ![]() chrisiątko, szau. |
|||
11-28-2009, 12:53 PM
|
|||
|
|||
a ile razy słuchałaś nową płytę, mi też za pierwszym razem nie do końca podeszła. mam nadzieję, że nie porzuciłaś po pierwszym razie.
WOLF |
|||
11-28-2009, 01:00 PM
|
|||
|
|||
Ja słuchałem calusieńką już spokojnie 30 razy i dalej mi nie podchodzi
![]() No Just musisz zrozumieć że Battle For The Sun jest przeciętna i nie ma "tego czegoś" kilka świetnych piosenek,reszta jakaś nijaka i bleee |
|||
11-28-2009, 04:51 PM
|
|||
|
|||
Ja placebo znam z nazwy ;d Może słyszałem kiedyś ich jakieś piosenki, ale nawet nie wiem że to ich. Przesłuchałem te piosenki które podałaś Panno i powiem tak: jedyna piosenka gdzie mnie wokal nie drażnił to This Picture, instrumentalnie fajne: Taste In Men, Special K, Bulletproof Cupid. Jednakże zero ciar
![]() Haha rozstrzelajcie mnie ale do mnie Placebo nie trafia ![]() Z lżejszych piosenek to np. hurt - rapture mnie przyprawia o ciary. http://www.youtube.com/watch?v=yrvDKZcwpA0 Kiedyś założę tematy o "moich" zespołach ![]() Ever since I was 12 years old I had to defend my love for heavy metal against those who say it's a less valid form of music. My answer now is that you either feel it or you don't. If metal doesn't give that overwhelming surge of power that make the hair stand up at the back of your neck, you might never get it, and you know what? That's okay, because judging by the 40,000 metalheads around me we're doing just fine without you. Sam Dunn |
|||
11-28-2009, 09:51 PM
|
|||
|
|||
a kiedyś przecież polecałam Ci jakieś piosenki i mówiłeś, że "może być". No ale nie ma o co strzelać, przecież wszystkim nie musi się podobać.
WOLF |
|||
11-28-2009, 11:02 PM
|
|||
|
|||
Cytat:Ja placebo znam z nazwy ;dDobry początek. ![]() Znasz się z justin i z Placebo to jedynie nazwa znana ? ![]() Cytat:Haha rozstrzelajcie mnie ale do mnie Placebo nie trafia TongueJak rozstrzelamy, to nie będzie szansy, że może jeszcze się 'opamiętasz'. ![]() Cytat:Kiedyś założę tematy o "moich" zespołach TongueA te kiedyś, nie mogło by być zaraz, ewentualnie za chwilę ? ![]() justin, słuchałam kilka razy (i pewnie z kilka jeszcze przede mną, mimo wszystko ![]() ![]() Za duża sinusoida doznań mnie na tym krążku spotyka. Po naprawdę niezłym kawałku, nadchodzi niemalże odgrzewany kotlet (a raczej placek ![]() O tako. chrisiątko, szau. |
|||
11-29-2009, 12:43 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-29-2009 12:44 AM przez Grom23.)
|
|||
|
|||
No nie wiem
![]() ![]() Aczkolwiek kilka bym znalazł 'pod publikę' ![]() Ever since I was 12 years old I had to defend my love for heavy metal against those who say it's a less valid form of music. My answer now is that you either feel it or you don't. If metal doesn't give that overwhelming surge of power that make the hair stand up at the back of your neck, you might never get it, and you know what? That's okay, because judging by the 40,000 metalheads around me we're doing just fine without you. Sam Dunn |
|||
11-29-2009, 01:15 AM
|
|||
|
|||
Ejjj panno jakbyś - UWAGA PODEJMĘ BOLESNY TEMAT - była na koncercie i krzyczała (czyt. śpiewała) nowe piosnki razem z innymi tzn m.in. ze mną zmieniła byś zdanie, ot co
![]() |
|||
11-29-2009, 01:23 AM
|
|||
|
|||
ano racja, na koncercie wszystko brzmi zajebyściej
![]() WOLF |
|||
11-29-2009, 12:52 PM
|
|||
|
|||
Oczywiście, ahh wszystko cudnie brzmi, więc Panna krzyczałaby (sorki śpiewała) razem z innymi
![]() ![]() |
|||
11-30-2009, 01:41 PM
|
|||
|
|||
Cytat:UWAGA PODEJMĘ BOLESNY TEMATNawet po koncercie pamiętasz o zasadzie uprzedzania. ![]() Cytat:i tak będzie w nich zerowy odzew TonguePopularności Twojego tematu obiecać Ci nie mogę. ![]() ![]() Pewnie jakbym trafiła na koncert tych cudów (mogli by już następny planować ![]() ![]() Kinka, uważaj, bo Placebo w Twojej aranżacji i wykonaniu, spodoba Mi się bardziej niż oryginał. ![]() Dobra, chyba będzie kolejne podejście z dwutysięcznymi dziewiątymi Plackami. chrisiątko, szau. |
|||
11-30-2009, 07:29 PM
|
|||
|
|||
Cytat: Cytat:UWAGA PODEJMĘ BOLESNY TEMATA jak przecież dbam o zdrowie psychiczne naszej najulubieńszej Pannicy ![]() Cytat:Pewnie jakbym trafiła na koncert tych cudów (mogli by już następny planować Big Grin) , to nie miałabym czasu na zastanawianie się, czy to ta piosenka mi się nie podobała, czy tamta. Big GrinWłaśnie, ja już dawno zapomniałam o takich co to niby mi nie pasowały, teraz żadnej nie wymienię ![]() Cytat:KinkaAaa, że niby o mnie chodzi ![]() [qoute]uważaj, bo Placebo w Twojej aranżacji i wykonaniu, spodoba Mi się bardziej niż oryginał. Big Grin[/quote] Oho nie byłabym tego taka pewna ![]() ![]() ![]() Cytat: i tak będzie w nich zerowy odzew TongueOj tam przesadzasz, zawsze mogę tam pomarudzić, w tym jestem dobra ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|