Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Seriale
02-03-2008, 05:57 PM

Sama wiesz co tracisz Tongue Ja się nie czepiam Tongue

Dodane po 47 sekundach:

Jeszcze Trish mojej prośby nie zauważy i co będzie Tongue

WOLF
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
02-03-2008, 05:58 PM

dobra, ja wiem, Ty się nie czepiasz Big Grin
i zapamiętaj ten dzieñ do koñca zycia bo właśnie przyznałam Ci rację xD

wczoraj oglądałam młodą Wilhelminę Big Grin
ale ona się rusza! Big Grin nie wiedziałam że jest tancerką!

[Obrazek: comfortably-numb-brick.png]
02-03-2008, 06:02 PM

Zapamiętam, oczywiście Big Grin
A mi bardzo brakuje UB, bo w tym tygodniu odcinka nie było :roll:

WOLF
02-03-2008, 06:03 PM

i w tym tygodniu nie będzie Sad

02-03-2008, 06:04 PM

Gosh polecanie seriali, uhm... ja nie wiem, czego ty nie widziałaś Tongue
Sama dziś zaczęłam oglądać Flash Gordon, no i mi się podoba, miło popatrzeć na normalnie wyglądajacą Ginę (Coreen z BT) i na Erica, za krórym się już stęskniłam [Whitney z SV]. Ale jednak temu serialowi czegoś brakuje, no i trzeba lubić takie klimaty, więc nie jest to coś co poleciłabym każdemu Wink

Powiedz mi o jakich klimatach myslałaś, jeśli np. odpowiada ci sf z robicikami to Dr Who, o ile nie lubię ogólnie takich klimatrów to Doktora naprawdę lubię, mimo że nigdy nie oglądałam porządnie odcinek po odcinku, zresztą Flash Gordon to też te klimaty [dziś właśnie okładali robota patelniami i wałkiem do ciasta xD]. Jeśli nie widziałaś Dark Angela to na pewno polecam, moja pierwsza serialowa miłość, no i Jensen. Z komediowych Dirty Sexy Money, jedna z moich ulubionych ubiegłorocznych premier. Jeśli coś bardziej Supernaturalowego ze stworkami itd. to Dresden, zdecydowanie ma on swój urok i szczerze mówiąc a czasem coraz bardziej lubię ten serial i żałuję, że ma tylko 1 sezon. Z takich o diable i jego dziecku, ale bez durnego Reaperowego humoru to Point Pleasant, jednocześnie młodzieżowy, ale nieco mroczny. Z typowych młodzieżówek z dzieciakami latającymi po plaży to Summerland. No i uroczy, raczej w rodzinnym stylu, October Road z Bryanem Greenbergiem.

icon by me

x Winchesters
02-03-2008, 06:05 PM

W poniedziałek nie będzie'?

WOLF
02-03-2008, 06:05 PM

nie Sad jakaś gala jest Sad

02-03-2008, 08:36 PM

W ogóle z oglądaniem w tv to ugh... Kyle'a 2 pierwsze odcinki obejrzałam w tivo, a zanim puścili 3 już zdążyłam cały serial obejrzeć :?

Justin i co, zastanowiłaś się jakiego klimatu serialowego szukasz ?

icon by me

x Winchesters
02-03-2008, 09:34 PM

A zaczęłaś już 2 sezon Kyle'a?

Serial o robotach zbytnio mnie nie przekonuje Tongue Ale jesli chodzi o seriale to Tobie ufam więc mozliwe, że moze to być coś dobrego.
Ja myślałam coś o jakiś komedyjkach albo typowo młodzieżowych serialach, potrzeba mi czegoś lekkiego. No i coś w rodzaju fnl.
Pewnie zdecyduje się na Dirty Sexy Money. Jeśli chodzi o Dresdena to wiem, że na axn leci tylko muszę się dowiedzieć, który odcinek i czy warto tam w ogóle zaczynać oglądać. Osobiście ostatnio wciągnęły mnie seriale typu sn czy moonlight.
A Chucka polecasz?

WOLF
02-03-2008, 09:52 PM

Kyle'a te 16 odcinków 2 sezonu obejrzałam już kilka dni temu Wink

Chucka zdecydowanie polecam, wydawało mi się, że go oglądałaś Tongue Bardzo zabawny. I polecam jeszcze Journeymana, o podróżach w czasie, ale całkowicie nie przypomina innych produkcji na ten temat Wink Mnie uspokajał, no i ma tylko 13 odcinków. DSM jest również świetne, no i gra tam Samaire Big Grin
Co do Dresdena to muszą to już być koñcowe odcinki, bo leci już od jakiegoś czasu, a razem ma raptownie ich 12 Tongue Ale niezbyt tam przeszkadza kolejność, bo oni sami nawet ją poprzestawiali Wink
Czegoś w rodzaju FNL zdecydowanie nie znam, FNL jest dość wyjątkowe Wink Co do młodzieżówek to raczej nie pomogę, bo nie przepadam za nimi, poza tym widziałaś większość mi znanych Tongue No ale tak jak pisałam na pewno Summerland, no i powinnaś się zdecydować na dłuższe oglądanie, czyli Gilmorki. No i obejrzyj Roswell o ile dotąd nie widziałaś.
A odnośnie seriali z robocikami, to gdybym wiedziała, że Flash Gordon to właśnie takie sci-fi to bym nawet nie zaczęła Tongue Ale Dr Who jest świetny, raz się przenoszą do przyszłości, a raz do przeszłości, jest bardzo różnorodny.

icon by me

x Winchesters
02-03-2008, 10:08 PM

Cytat:Kyle'a te 16 odcinków 2 sezonu obejrzałam już kilka dni temu
wow, szybko Big Grin

Roswell oglądałam. Kiedyś właśnie myślałam nad Gilmorkami, ale jakoś nigdy się nie mogłam zdecydować. Kiedyś też myślałam nad dalszymi sezonami Buffy, bo oglądałam same te początki, jak jeszcze Buffy była z Angelem,ale nie mam pojęcia od czego miałabym zacząć. No i Smallville odcinki z Jansenem, ale nie wiem czy chce mi się tak od środka zaczynać Tongue

Na początek chyba zdecyduje się na DSM i Chucka.

WOLF
02-05-2008, 12:29 PM

Yym oglądałam ostatnio Lost room z seriali , tylko 3 odcinka jeszcze nie mam.... Ale bardzo mi się spodobał Tongue
I wlasnie przez ostatni tydzien dużo czytałam i słyszałam o tym Rebelde Big Grin I tak mi się skojarzyło z tym forum :lol: Chyba naprawde duzo osob go zaczelo w Polsce oglądac , bo duzo o nim mozna znalesc Big Grin Chciałam się nawet zabrać , ale najpierw musze znalesc jakies opisy tych 70 ktorych nie widzialam Big Grin
A co do Kyle'a to ściągam bo chce nagonić te 4 i w telewizji oglądac Smile
02-05-2008, 12:43 PM

Jeśli chcesz oglądać Rebelde, to na Ultimo można ściągnąć wszystkie odcinki z lektorem.

A ja tak w ogóle to naprawdę mam nosa do seriali, po pierwszych 2 odcinkach nie byłam jakoś wybitnie pod wrażeniem Flasha Gordona, ale potem to się robi naprawdę fajne i urocze, no i nawet nie ma właściwie robotów, lecz są ci rorobotopodobni Patrioci, ale jest o nich niewiele w serialu, więc jest naprawdę grejt xD

icon by me

x Winchesters
02-05-2008, 11:26 PM

Jakoś dalej nie mogę się przekonać Tongue Ale popatrzę na ten serial. Tzn. trochę o nim poczytam Tongue

WOLF
02-06-2008, 01:37 AM

Ja go ogólnie nie polecem do oglądania, bo to trzeba mieć specyficzny gust Wink Poza tym jak was znam, to zaraz będzie marudzenie, że nie ma jeszcze napisów do całego serialu i są wolno robione Tongue Srsly, lepiej zerknij na coś innego.

A tak w ogóle co to jest w twoim avatarze ?

icon by me

x Winchesters
02-06-2008, 04:37 PM

Ok, jeśli Ty tak mówisz Tongue

Z filmu Cruel Intentions. Ryan Phllippe i ręka Reese Witherspoon, piękna scena.

WOLF
02-06-2008, 07:54 PM

Oh my gosh, to jest scena, gdzie on umiera, right ? ¯e też mojego Ryanka nie poznałam...

icon by me

x Winchesters
02-06-2008, 08:44 PM

Tak, to ta scena. Jak dla mnie to wszystko widać Tongue Kocham Cruel Intentions Tongue

Zaczynam ściągać Dirty Sexy Money i Chucka, mam nadzieję, że nie potrwa to zbyt długo. I jak odkryjesz jakiś nowy,fajny serial to mi o tym daj znać Tongue

WOLF
02-09-2008, 11:45 AM

Oglądnęłam pilot Chucka. Podobał mi się, ale beż żadnych rewelacji Tongue Ciekawa jestem co będzie dalej Tongue
Na Dirty Sexy Money będę musiała sobie troche dłużej poczekać.

WOLF
02-09-2008, 01:20 PM

A ja zaczęłam oglądać The Dresden Files Big Grin ¦wietnie się zapowiada. Już dwa odcinki obejrzałam i jestem pod wrażeniem ^^
02-09-2008, 03:54 PM

Gosh, ktoś ogląda Dresdena :shock: Dresden był naprawdę super, ciekawe stworki, no i sam Harry ma swój urok Wink Mogłabyś wpaść na forum Supernatural i skomentować parę odcinków, bo nigdy nie miałam z kim o tym rozmawiać.

icon by me

x Winchesters
02-10-2008, 03:23 PM

Ja dzisiaj oglądnęłam 1 odcinek 3 sezonu OTH Big Grin W koñcu postanowiłam znowu wziąć się za ten serial Big Grin I odcinki ściągają się w miare szybko co mnie bardzo cieszy Big Grin Miło jest powrócić do OTH Tongue
I wczoraj postanowiłam skonczyc Greeka bo mi 2 odcinki czekały już jakieś 2 miesiące na dysku. 10 odcinek był naprawdę przyjemny Smile

WOLF
02-10-2008, 09:26 PM

Ja sobie niedługo zrobię powtórkę Greeka, bo za nieco ponad miesiąc będzie kontynuacja Wink

icon by me

x Winchesters
02-12-2008, 04:26 PM

Ja wczoraj oglądnęłam pilot Dirty Sexy Money. Niezły, ale pilot znów mnie nie zachwycił. Ta rodzinka jest...nieźle porąbana Tongue
I dzisiaj 2 odcinek Chucka, coś mnie w nim denerwowało, ale ogólnie bardzo fajny Big Grin

WOLF
02-12-2008, 04:57 PM

Ja to nie wiem, mi się Chuck od początku spodobał xD Big Grin
ale ja mam słabość do tego typu seriali Big Grin

Glee!
Odpowiedz 

Skocz do: