Seriale
|
02-03-2008, 05:57 PM
|
|||
|
|||
Sama wiesz co tracisz
![]() ![]() Dodane po 47 sekundach: Jeszcze Trish mojej prośby nie zauważy i co będzie ![]() WOLF |
|||
02-03-2008, 05:58 PM
|
|||
|
|||
dobra, ja wiem, Ty się nie czepiasz
![]() i zapamiętaj ten dzieñ do koñca zycia bo właśnie przyznałam Ci rację xD wczoraj oglądałam młodą Wilhelminę ![]() ale ona się rusza! ![]() ![]() |
|||
02-03-2008, 06:02 PM
|
|||
|
|||
Zapamiętam, oczywiście
![]() A mi bardzo brakuje UB, bo w tym tygodniu odcinka nie było :roll: WOLF |
|||
02-03-2008, 06:03 PM
|
|||
|
|||
i w tym tygodniu nie będzie
![]() ![]() |
|||
02-03-2008, 06:04 PM
|
|||
|
|||
Gosh polecanie seriali, uhm... ja nie wiem, czego ty nie widziałaś
![]() Sama dziś zaczęłam oglądać Flash Gordon, no i mi się podoba, miło popatrzeć na normalnie wyglądajacą Ginę (Coreen z BT) i na Erica, za krórym się już stęskniłam [Whitney z SV]. Ale jednak temu serialowi czegoś brakuje, no i trzeba lubić takie klimaty, więc nie jest to coś co poleciłabym każdemu ![]() Powiedz mi o jakich klimatach myslałaś, jeśli np. odpowiada ci sf z robicikami to Dr Who, o ile nie lubię ogólnie takich klimatrów to Doktora naprawdę lubię, mimo że nigdy nie oglądałam porządnie odcinek po odcinku, zresztą Flash Gordon to też te klimaty [dziś właśnie okładali robota patelniami i wałkiem do ciasta xD]. Jeśli nie widziałaś Dark Angela to na pewno polecam, moja pierwsza serialowa miłość, no i Jensen. Z komediowych Dirty Sexy Money, jedna z moich ulubionych ubiegłorocznych premier. Jeśli coś bardziej Supernaturalowego ze stworkami itd. to Dresden, zdecydowanie ma on swój urok i szczerze mówiąc a czasem coraz bardziej lubię ten serial i żałuję, że ma tylko 1 sezon. Z takich o diable i jego dziecku, ale bez durnego Reaperowego humoru to Point Pleasant, jednocześnie młodzieżowy, ale nieco mroczny. Z typowych młodzieżówek z dzieciakami latającymi po plaży to Summerland. No i uroczy, raczej w rodzinnym stylu, October Road z Bryanem Greenbergiem. icon by me x Winchesters |
|||
02-03-2008, 06:05 PM
|
|||
|
|||
W poniedziałek nie będzie'?
WOLF |
|||
02-03-2008, 06:05 PM
|
|||
|
|||
nie
![]() ![]() ![]() |
|||
02-03-2008, 08:36 PM
|
|||
|
|||
W ogóle z oglądaniem w tv to ugh... Kyle'a 2 pierwsze odcinki obejrzałam w tivo, a zanim puścili 3 już zdążyłam cały serial obejrzeć :?
Justin i co, zastanowiłaś się jakiego klimatu serialowego szukasz ? icon by me x Winchesters |
|||
02-03-2008, 09:34 PM
|
|||
|
|||
A zaczęłaś już 2 sezon Kyle'a?
Serial o robotach zbytnio mnie nie przekonuje ![]() Ja myślałam coś o jakiś komedyjkach albo typowo młodzieżowych serialach, potrzeba mi czegoś lekkiego. No i coś w rodzaju fnl. Pewnie zdecyduje się na Dirty Sexy Money. Jeśli chodzi o Dresdena to wiem, że na axn leci tylko muszę się dowiedzieć, który odcinek i czy warto tam w ogóle zaczynać oglądać. Osobiście ostatnio wciągnęły mnie seriale typu sn czy moonlight. A Chucka polecasz? WOLF |
|||
02-03-2008, 09:52 PM
|
|||
|
|||
Kyle'a te 16 odcinków 2 sezonu obejrzałam już kilka dni temu
![]() Chucka zdecydowanie polecam, wydawało mi się, że go oglądałaś ![]() ![]() ![]() Co do Dresdena to muszą to już być koñcowe odcinki, bo leci już od jakiegoś czasu, a razem ma raptownie ich 12 ![]() ![]() Czegoś w rodzaju FNL zdecydowanie nie znam, FNL jest dość wyjątkowe ![]() ![]() A odnośnie seriali z robocikami, to gdybym wiedziała, że Flash Gordon to właśnie takie sci-fi to bym nawet nie zaczęła ![]() icon by me x Winchesters |
|||
02-03-2008, 10:08 PM
|
|||
|
|||
Cytat:Kyle'a te 16 odcinków 2 sezonu obejrzałam już kilka dni temuwow, szybko ![]() Roswell oglądałam. Kiedyś właśnie myślałam nad Gilmorkami, ale jakoś nigdy się nie mogłam zdecydować. Kiedyś też myślałam nad dalszymi sezonami Buffy, bo oglądałam same te początki, jak jeszcze Buffy była z Angelem,ale nie mam pojęcia od czego miałabym zacząć. No i Smallville odcinki z Jansenem, ale nie wiem czy chce mi się tak od środka zaczynać ![]() Na początek chyba zdecyduje się na DSM i Chucka. WOLF |
|||
02-05-2008, 12:29 PM
|
|||
|
|||
Yym oglądałam ostatnio Lost room z seriali , tylko 3 odcinka jeszcze nie mam.... Ale bardzo mi się spodobał
![]() I wlasnie przez ostatni tydzien dużo czytałam i słyszałam o tym Rebelde ![]() ![]() ![]() A co do Kyle'a to ściągam bo chce nagonić te 4 i w telewizji oglądac ![]() |
|||
02-05-2008, 12:43 PM
|
|||
|
|||
Jeśli chcesz oglądać Rebelde, to na Ultimo można ściągnąć wszystkie odcinki z lektorem.
A ja tak w ogóle to naprawdę mam nosa do seriali, po pierwszych 2 odcinkach nie byłam jakoś wybitnie pod wrażeniem Flasha Gordona, ale potem to się robi naprawdę fajne i urocze, no i nawet nie ma właściwie robotów, lecz są ci rorobotopodobni Patrioci, ale jest o nich niewiele w serialu, więc jest naprawdę grejt xD icon by me x Winchesters |
|||
02-05-2008, 11:26 PM
|
|||
|
|||
Jakoś dalej nie mogę się przekonać
![]() ![]() WOLF |
|||
02-06-2008, 01:37 AM
|
|||
|
|||
Ja go ogólnie nie polecem do oglądania, bo to trzeba mieć specyficzny gust
![]() ![]() A tak w ogóle co to jest w twoim avatarze ? icon by me x Winchesters |
|||
02-06-2008, 04:37 PM
|
|||
|
|||
Ok, jeśli Ty tak mówisz
![]() Z filmu Cruel Intentions. Ryan Phllippe i ręka Reese Witherspoon, piękna scena. WOLF |
|||
02-06-2008, 07:54 PM
|
|||
|
|||
Oh my gosh, to jest scena, gdzie on umiera, right ? ¯e też mojego Ryanka nie poznałam...
icon by me x Winchesters |
|||
02-06-2008, 08:44 PM
|
|||
|
|||
Tak, to ta scena. Jak dla mnie to wszystko widać
![]() ![]() Zaczynam ściągać Dirty Sexy Money i Chucka, mam nadzieję, że nie potrwa to zbyt długo. I jak odkryjesz jakiś nowy,fajny serial to mi o tym daj znać ![]() WOLF |
|||
02-09-2008, 11:45 AM
|
|||
|
|||
Oglądnęłam pilot Chucka. Podobał mi się, ale beż żadnych rewelacji
![]() ![]() Na Dirty Sexy Money będę musiała sobie troche dłużej poczekać. WOLF |
|||
02-09-2008, 01:20 PM
|
|||
|
|||
A ja zaczęłam oglądać The Dresden Files
![]() |
|||
02-09-2008, 03:54 PM
|
|||
|
|||
Gosh, ktoś ogląda Dresdena :shock: Dresden był naprawdę super, ciekawe stworki, no i sam Harry ma swój urok
![]() icon by me x Winchesters |
|||
02-10-2008, 03:23 PM
|
|||
|
|||
Ja dzisiaj oglądnęłam 1 odcinek 3 sezonu OTH
![]() ![]() ![]() ![]() I wczoraj postanowiłam skonczyc Greeka bo mi 2 odcinki czekały już jakieś 2 miesiące na dysku. 10 odcinek był naprawdę przyjemny ![]() WOLF |
|||
02-10-2008, 09:26 PM
|
|||
|
|||
Ja sobie niedługo zrobię powtórkę Greeka, bo za nieco ponad miesiąc będzie kontynuacja
![]() icon by me x Winchesters |
|||
02-12-2008, 04:26 PM
|
|||
|
|||
Ja wczoraj oglądnęłam pilot Dirty Sexy Money. Niezły, ale pilot znów mnie nie zachwycił. Ta rodzinka jest...nieźle porąbana
![]() I dzisiaj 2 odcinek Chucka, coś mnie w nim denerwowało, ale ogólnie bardzo fajny ![]() WOLF |
|||
02-12-2008, 04:57 PM
|
|||
|
|||
Ja to nie wiem, mi się Chuck od początku spodobał xD
![]() ale ja mam słabość do tego typu seriali ![]() Glee! |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|