Sport
|
01-05-2008, 02:11 PM
|
|||
|
|||
Yymm.... Nie wiem co się tam dzieje :/
Szymañski nie jedzie , nie wiadomo czemu....dziwne to :/ Ale wierze w Gruszke , bo mam nadzieje że to On a nie Kurek bedzie na ataku ![]() |
|||
01-07-2008, 12:53 AM
|
|||
|
|||
obstawiam Gierczynskiego i Swiderskiego ;P
![]() no i Wika jest to jest dobrze ;] Ireth napisał(a):Winiarski to fenomen.Ireth kocham cie chyba ! xD jutro pierwszy mecz o 19:30 o ile sie nie myle ;] gramy z Hiszpanami ;P Jakos nie wyobrazam sobie jak Guma wystawia Gierczyñskiemu na 2 linie ;P 3 niezastąpionych : Zagumny, Wlazły, Winiarski. ! xD |
|||
01-07-2008, 07:33 PM
|
|||
|
|||
vani napisał(a):Ireth napisał:Ja Ciebie chyba też xD Dzisiaj obowiązkowo oglądam na eurosporcie o 19.25 mecz. Człowiek to istota bardzo ciekawska i właśnie ciekawość mnie ciągnie. Już tyle o tym dyskutowałam, że aż mi się w głowie kręci. Dlatego muszę to zobaczyc na własne oczy. Zresztą, dawno już nie widziałam naszej reprezentacji w akcji. |
|||
01-07-2008, 07:37 PM
|
|||
|
|||
Taaa
![]() Zaraz sobie coś zrobie ![]() Zasypało tym głupim śniegiem i telewizji nie ma... Całe wczesniejsze dni oczywiscie byl , ale jak ja chce cos zobaczyc to nie maaa ![]() Jestem zla. |
|||
01-07-2008, 07:43 PM
|
|||
|
|||
nie mam eurosportu
![]() chyba sie załame... 3 niezastąpionych : Zagumny, Wlazły, Winiarski. ! xD |
|||
01-07-2008, 07:46 PM
|
|||
|
|||
Taaa
![]() ![]() Bo ja mam i Cyfre i Cyfrowy Polsat i w obu jest eurosport :/ A teraz nagle nie mam nic.... |
|||
01-08-2008, 12:07 AM
|
|||
|
|||
i prrzegraliśmy.
wynik do przewidzenia. 3:2 w 5 secie przy stanie 2:4 a pozniej 4:4 juz wiedziałam ze przegramy. cóż... 3 niezastąpionych : Zagumny, Wlazły, Winiarski. ! xD |
|||
01-08-2008, 10:08 PM
|
|||
|
|||
Zacznę od początku, czyli od meczu z Hiszpanią.
Było lepiej niż się spodziewałam i przy stanie 2:1 w setach myślałam, że wygramy. Murek dobrze serwował, reszta drużyny też nieźle. A tu najpierw stracili przewagę 3 pkt, potem znowu to w tie-braku takie straty. Ah i szkoda i żal, że porażka. Choć i tak byłam zadowolona, bo co by nie mówić, z Hiszpanią graliśmy przyzwoicie. Tylko kamerzysta mnie denerwował. Kto pokazuje mecz z widoku drużyny, tak, że nie sposób ocenić w które miejsce spada piłka? Nie nadążał za piłką, nie pokazywał czy jest aut czy pole i wprowadzał chaos.. -__-' Dzisiejszego meczu z Włochami nie widziałam, ale wiem, że był nokaut w pięknym stylu. Dziękuję...chyba Bogu xD za to, że jest dobrze, ale nie ma co chwalić dnia przed zachodem słoñca ;P |
|||
01-08-2008, 10:27 PM
|
|||
|
|||
Ja pierwszego nie widziałam właśnie....Ale widzialam 5 seta i bylam bardzo , bardzo rozgoryczona.
A dzis ![]() ![]() |
|||
01-08-2008, 10:37 PM
|
|||
|
|||
a wiec co do kamerzysty to sie zgadzam xD
dzisiaj (ogladałam u koleżanki) jak koleś robił zbliżenie to nie zmieniał na oddalenie później tylko pokazywał przebieg gry w takim zblizeniu ;] normalnie myslalam ze pójde zaraz tam do niego ! czasem to nawet pilki nie bylo widac ;] a co do meczu... koszulki - ZAL ! kto to widział zeby adidas im ciuszki dawał. porażka ! ja chce asisa ! 3 niezastąpionych : Zagumny, Wlazły, Winiarski. ! xD |
|||
01-08-2008, 10:44 PM
|
|||
|
|||
Mnie wkurzało jak akcje pokazywał od tyłu
![]() A co do koszulek , to nie wiem bo mi obojetne to jest ![]() ![]() |
|||
01-08-2008, 11:10 PM
|
|||
|
|||
no wkurzajace to jest.
nigdy nie moge sie polapać. a co do koszulek to mnie draznia i mysle ze to nie my boscy gramy tylko Egipcjanie ! :[ wspominałam ze aby obejrzec jutro mecz z kumpela jej tata powiedzial abym wziela ze soba 0,7 xD 3 niezastąpionych : Zagumny, Wlazły, Winiarski. ! xD |
|||
01-09-2008, 08:51 PM
|
|||
|
|||
vani to weź!
Niech ma, a przecież nie możesz tego przegapić! ![]() |
|||
01-10-2008, 08:27 PM
|
|||
|
|||
taak ;]
byloby czym zatopic smutki... lub czym rozwalic telewizor xD no i nie wyszlismy z grupy. wracamy do domu. dlaczego nie płacze? 3 niezastąpionych : Zagumny, Wlazły, Winiarski. ! xD |
|||
01-10-2008, 08:30 PM
|
|||
|
|||
Nie wiem. Ja to robilam wczoraj , wiec dzisaj odpuscilam
![]() Nie liczylam na Hiszpanów , ale zla troche jestem ze odpuscili. Bo na pewno tak bylo. Ale nie winie ich oczywiscie , bo to Polacy przegrali 2 wygrane mecze. No coz, to sport. |
|||
01-10-2008, 08:35 PM
|
|||
|
|||
ale jest jeden plus tego odpadniecia z kwalifikacji ;P
ludzie nie rzuca sie tak na bilety na Lige ¦wiatowa xD a i drugi znalazałm. ;] potwierdza sie fakt ze Winiar to fenomen i bez niego cholernie trudno ;] 3 niezastąpionych : Zagumny, Wlazły, Winiarski. ! xD |
|||
01-10-2008, 08:39 PM
|
|||
|
|||
Nie , watpie zeby to potwierdzało ten fakt. Ale to moje zdanie
![]() A co do biletów , to nie wiem , myśle że może być tak samo trudno , bo jednak kibice ktorzy juz chodza na mecze , to są tymi prawdziwymi i mimo porazki bedą chodzic dalej. |
|||
01-10-2008, 08:46 PM
|
|||
|
|||
no to jest wiadome.
ale jednak jest tez duzo kibicow ktorzy chodza na mecze zobaczyc takie Wlazłego i wzdychac do niego ;] w zeszlym roku wszyscy sie rzucili bo chcieli zobaczyc wicemoistrzów a teraz nie bylo zadnych osiagniec w tym roku wiec moze... licze na pelna hale, ale mam nadzieje ze nie bedzie az tak trudno dostac biletów ;P nie mylic Wlazłego z Winiarem prosze ! xD 3 niezastąpionych : Zagumny, Wlazły, Winiarski. ! xD |
|||
01-10-2008, 08:52 PM
|
|||
|
|||
Ahhh nie wiadomo jak to bedzie
![]() I to mnie wkurza jak malo co. Fakt że sa jakies fanki , ktore uwazają ze sie znaja na siatkówce i pieknemu Wlazlemu kibicują :/ A potem normalni kibice Go lubic nie mogą ![]() A ja jako ze Wlazły jest 2 moim ulubionym zawodnikiem wkurzam się na to. I prosze Cie Vani na przyszlosc , nie pisz jakis bardzo negatywnych rzeczy na jego temat , to jestem na to wrazliwa ![]() A co do turnieju to mi żal. Cholernie żal , bo grali naprawde dobrze... Ehh licze na turniej w maju ![]() |
|||
01-10-2008, 09:03 PM
|
|||
|
|||
spoko spoko myys
![]() mam pare takich przykładów wiec troche mnie to drażni. co nie oznacza ze musisz byc tak samo negatywnie walnieta jak one xD a tak co do Wlazlego to chyba dobrze ze nie wstawiłam swojego felietonu tutaj ;P chyba bys mnie zabiła xD np. kolezanka w klasie sie obrazila ![]() 3 niezastąpionych : Zagumny, Wlazły, Winiarski. ! xD |
|||
01-10-2008, 09:08 PM
|
|||
|
|||
Yhym po przeczytaniu tytułu musiałam iść sie odstresowac
![]() ![]() Ale wiesz , nie chodzi o to że go ubóstwiam. Tylko mam wlasne zdanie na pare spraw, plus to ze jest zawodnikiem mojego ulubionego zespołu ![]() ![]() |
|||
01-10-2008, 09:22 PM
|
|||
|
|||
i dobrze
![]() mnie jak konkretna osoba wkurzy np. swoja wypowiedzia to i Winiara potrafie zjechac xD a teraz w sporcie rozne glupie sytuacje są. np. porozumiewanie sie miedzy soba mediami... żal... 3 niezastąpionych : Zagumny, Wlazły, Winiarski. ! xD |
|||
01-10-2008, 09:28 PM
|
|||
|
|||
Uhh widze jakąs aluzje do Wlazłego
![]() Ok , wiem błąd , duzy bład popełnił. I za to zapłacił w jakiś sposób. I zła byłam jak to zrobił baaardzo zła. Ale tak samo zła byłam jak ¦widerski zaczął się wypowiadac. Ale to przeszłośc ![]() Wiec konczmy ten temat proooooosze ![]() |
|||
01-10-2008, 09:36 PM
|
|||
|
|||
dobra mozemy skonczyc lecz przygotuj sie ze czesto bede do tego wracac ;P
3 niezastąpionych : Zagumny, Wlazły, Winiarski. ! xD |
|||
01-10-2008, 09:39 PM
|
|||
|
|||
Hmmm aha , jak chcesz. W kazdym razie ja nie.
Wole myslec o pozytywnych rzeczach...ahh turniej w maju. Prawdopodobnie najłatwiejszy, ale jeszcze trzeba wygrac.... Uhh muszą ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|