Babskie pogaduchy
|
12-26-2007, 02:41 PM
|
|||
|
|||
artysyczne niełady owx i takie trochę przydlugie, jak Gerarda w wywiadzie
![]() ![]() ![]() |
|||
12-26-2007, 02:42 PM
|
|||
|
|||
Ja nienawidze długich włosow.. A wyjątkiem jest tylko chyba Henry w Blood Ties
![]() oh tak, irokezy i nilad rządzą ![]() WOLF |
|||
12-26-2007, 02:44 PM
|
|||
|
|||
A już całkowicie odpadają u mnie całkiem łysi, to jest takie... nie wiem jak to określić
![]() |
|||
12-26-2007, 02:50 PM
|
|||
|
|||
ja długich tez nie, chociaz to zależy od osoby, tak samo jak w jeżyku niektórym może byc ładnie, chociaż też nie lubię
![]() ale przydługie są ok, a jest wieeeelgachna różnica międzyu długimi a przydługimi ![]() ![]() |
|||
12-26-2007, 02:53 PM
|
|||
|
|||
Przypomnialo mi się, że jeden mój kolega ma taki własnie nieład z przydługimi wlosami
![]() ![]() WOLF |
|||
12-26-2007, 02:59 PM
|
|||
|
|||
no o tym mówię
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
12-26-2007, 03:36 PM
|
|||
|
|||
łysi... o gez xD niełady rządzą <33 ale takie dłusze włoski jak ma Alex fajne są
![]() |
|||
12-26-2007, 04:17 PM
|
|||
|
|||
popieram przedmówczynię
![]() ![]() |
|||
12-26-2007, 04:28 PM
|
|||
|
|||
Cytat:Seth też miewał przydługi niełado tak! Adaś nadal ma super włoski... albo fryz a'la Ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
12-27-2007, 10:55 PM
|
|||
|
|||
nieład.. <3
irokez szczerze mówiąc już mi się nie podoba ;P znudził mi się ;P nie do każdego pasuje a obcinają się bo tak teraz sie obcinają. 3 niezastąpionych : Zagumny, Wlazły, Winiarski. ! xD |
|||
12-27-2007, 11:27 PM
|
|||
|
|||
Cytat:a obcinają się bo tak teraz sie obcinają.wkurzają mnie te wszystki modnisie, które się przerabiaja na EMo, punk, bo tak jest modnie... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
12-27-2007, 11:47 PM
|
|||
|
|||
niestety ale co do tego Punk, emo itp. to troche o tym wiem ;P
moja siostra uwaza ze robie sie na metalowca kupując sobie jedną bluzke w trupie czachy bo mi sie podobała. Nie głupia ? 3 niezastąpionych : Zagumny, Wlazły, Winiarski. ! xD |
|||
12-27-2007, 11:51 PM
|
|||
|
|||
Cytat:Nie głupia ?pytanie retoryczne... kocham czachy. Jestem metalowcem? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
12-27-2007, 11:55 PM
|
|||
|
|||
ona i jej men mają bardzo mały zakres wiedzy wlasnie w tym.
Albo jesteś metalowcem albo normalnym człowiekiem dostosowujacym sie do stylów innych. nie ma nic pomiedzy ;] 3 niezastąpionych : Zagumny, Wlazły, Winiarski. ! xD |
|||
12-28-2007, 01:38 PM
|
|||
|
|||
i powiem Wam, że to tez mozna zaliczyć do stereotypów.
Nie każdy kto ubiera się na czarno itp. jest metalowcem, EMo czy kimkolwiek z tej dziedziny... Niektórzy mają mylne spostrzeżenia... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
12-28-2007, 05:07 PM
|
|||
|
|||
ja ogólnie lubie sie ubierać kolorowo, mam mase róznych butów, trampki, adasie w rózne wzory itp. lubie rózne dodatki, fajne paski, bransolety, opaski i inne pierdoły. uważam, że nie ubieram się jak ktoś z jakieś subkultury tylko po sowjemu
![]() Ostatnio gdzieś, któregoś dnia usłyszałam, że wyglądam jak emo. Miałam na sobie bluzke z krótkim rękawkiem czerwono czarną w paski, czerwoną bluze, czarne rurki, białe adaśki i rękawiczki takie bez palców czarno czerwone z czaszką, oprócz tego ma ciemne wlosy krótko asymetrycznie obcięte, więc już jestem emo ![]() ..... |
|||
12-28-2007, 06:07 PM
|
|||
|
|||
mya ! to ty metalowcem jesteś !!
joke ;D 3 niezastąpionych : Zagumny, Wlazły, Winiarski. ! xD |
|||
12-28-2007, 06:49 PM
|
|||
|
|||
Nie no, metalowcem to nie
![]() A ja wnioskuję po tym co mya napisałaś, że byłas bardzo ładnie ubrana ![]() ![]() WOLF |
|||
12-28-2007, 06:55 PM
|
|||
|
|||
Cytat:że byłas bardzo ładnie ubranapopieram... Tak po swojemu.. I przynajmniej wszystko do siebie pasowało.. Nienawidze lalek, które ubierają coś, bo jest modne, ale mieszają 10 tysięcy stylów. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
12-28-2007, 08:20 PM
|
|||
|
|||
Cytat:A ja wnioskuję po tym co mya napisałaś, że byłas bardzo ładnie ubrana O!dzięki ![]() Cytat:popieram... no własnie po swojemu, ja się nie wzoruje na innych ludziach jezeli chodzi o ubiór, często tak mam, że kupie jedną rzecz a potem pod nią dobieram reszte i dodatki, żeby pasowalo i można wtedy fajnie mieszać ubrania w podobnym stylu ![]() ![]() ..... |
|||
12-29-2007, 12:08 AM
|
|||
|
|||
Cytat:zęsto tak mam, że kupie jedną rzecz a potem pod nią dobieram reszte i dodatki, żeby pasowalo i można wtedy fajnie mieszać ubrania w podobnym styludokładnie.. Mam tak samo ![]() ale np. nie potrafię ubrac się w coś co nie komponuje się z całością... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
12-29-2007, 12:13 AM
|
|||
|
|||
Cytat:ale np. nie potrafię ubrac się w coś co nie komponuje się z całością...No ja też właśnie nie potrafię, musi się jakoś zgrywać. Chociaż czasem połączenia które nie za bardzo do siebie pasują to wyglądają całkiem fajnie. Tak samo nie potrafię miec na sobie z dużo dodatków typu bransoletki, koczyki itd. wole jeden mocny akcent a nie pełno pierdół na sobie ![]() |
|||
12-29-2007, 03:39 PM
|
|||
|
|||
lubie takie pierdoły ale bez przesady oczywiscie ;P no i musza pasowac ;]
no a ja wnioskuje z tego co mya napisała to że kupuje to co jej sie spodoba a nie to co pasuje do jej jakiegos tam stylu, np. metalowiec to tylko czarne i w ogole bu ! no i to ze fajnie ubrana to też wnioskuje ;P ![]() 3 niezastąpionych : Zagumny, Wlazły, Winiarski. ! xD |
|||
12-29-2007, 03:55 PM
|
|||
|
|||
No i tak najlepiej jest kupować, to co ci się podoba. Mam jedną taka "znajomą" która kiedyś ubierała się powiedzmy normalnie a potem nagle się na emo chciała zrobić a teraz na punka. I tak sobie zmienia styl [jeśli to można nazwac stylem] co kilka miesięcy.
To jest głupie ![]() |
|||
12-29-2007, 04:22 PM
|
|||
|
|||
u mnie różnie bywa.
ale nie az tak ;P styl amm raczej jeden ![]() a mojej kolezance ktora jest taka raczej emo (juz kawał czasu. Tokio Hotel te sprawy) kupiłam na urodzny (wczoraj miała) taką parasolke w gwiazdki i trupie czachy ;P (w tally weijl moze kojarzycie). Mam nadzieje ze jej sie spodoba bo nie maialm jeszcze okazji sie z nia spotkac ;P no i glupia bym byla gdybym nie wspomniała o mojej innej kolezance ktora na ogół jest normalna a tu z dnia na dzien obciecie wlosow na emo. lol 3 niezastąpionych : Zagumny, Wlazły, Winiarski. ! xD |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|