Konkursy
|
12-15-2007, 12:31 PM
|
|||
|
|||
Konkursy
Tu możecie dawać pomysły nowych konkursów.
Strasznie podoba mi się na forum Trish, że pełno jest takich i jest ciekawiej przez to choć nie wszyscy biorą w nich udział ![]() A więc do dzieła. Jak skoñczy się RFMA, można organizować nowy konkursik. WOLF |
|||
12-15-2007, 01:49 PM
|
|||
|
|||
Moim zdaniem to całkiem niezły pomysł
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
12-15-2007, 01:52 PM
|
|||
|
|||
Czekam na propozycje konkursów. Ja już mam pomysły na 2
![]() WOLF |
|||
12-15-2007, 03:04 PM
|
|||
|
|||
można np. zrobić konkurs, w którym trzeba by było zaprojektować plakat koncertowy swojego ulubionego wykonawcy, sposoby wykonania mogłyby być dowolne.
![]() mogłby być też konkurs na opowiadanie dotyczące koncertu albo spotkania z jakimś sławnym zespołem, muzykiem lub piosenkarką. ![]() ..... |
|||
12-15-2007, 03:06 PM
|
|||
|
|||
Własnie o opowiadaniu sama myślałam
![]() A więc , który wolicie ? ![]() Chyba, że będą jeszcze inne pomysły. WOLF |
|||
12-15-2007, 07:14 PM
|
|||
|
|||
A kto będzie pisał opowiadania o koncertach ? :shock: I mean może tutaj są takie osoby, ale ja o czymś takim nie słyszałam
![]() W każdym razie ja uwielbiam moje Ultimo za to właśnie, że ciągle mamy jakieś konkursy, że ciągle się coś dzieje, ale przy okazji też się czegoś nauczyłam - że jeśli się wymaga od użytkowników zbyt wiele wysiłku to oni nie chcą w tym brać udziału ![]() Według mnie można by spróbować z jakimś konkursem graficznym na ikonki bądź bannery z ulubionym zespołem, albo coś podobnego. icon by me x Winchesters |
|||
12-15-2007, 07:18 PM
|
|||
|
|||
Jeśli chodzi o opowiadania to miałam na myśli ogólnie, nie koniecznie z koncertu, bo co tam pisać
![]() No tak Trish, ale tutaj nie mamy zbyt wielu grafików, nie mówiąc o Twoim Ultimo, bo tam się roi od pięknych prac ![]() Dodane po 1 minutach: Chyba, że wykażecie zainteresowanie tym pomysłem, ja jestem akurat za ![]() coś w paintcie stworze :lol: :lol: :lol: WOLF |
|||
12-15-2007, 07:25 PM
|
|||
|
|||
Mi się wydaje że nikomu nie będzie się chciało brać udziału w konkursach typu opowiadanie. Bo to czasochłonne jest
![]() |
|||
12-15-2007, 07:30 PM
|
|||
|
|||
Też myśle jak Kami...
Pomysł fajny , ale może za pare miesiecy jak troche wiecej osob bedzie ? ![]() |
|||
12-15-2007, 07:33 PM
|
|||
|
|||
A co do grafik to to też się sprawdza jak jest dużo ludzi i jak jest dużo takich co się tym zajmuje
![]() |
|||
12-15-2007, 08:29 PM
|
|||
|
|||
Cytat:Pomysł fajny , ale może za pare miesiecy jak troche wiecej osob bedzie ?Nie będzie więcej osób, jedynie może być mniej. Cytat:Bo u nas na forum może raptem z 4-5 osób coś tworzy Ptyle wystarczy. Cytat:Mi się wydaje że nikomu nie będzie się chciało brać udziału w konkursach typu opowiadanie.juz 2 zgłoszenia mogą zgwarantowac konkurs. Ale nie chcecie to nie. Koniec tematu. WOLF |
|||
12-15-2007, 08:37 PM
|
|||
|
|||
spróbować jakiś zrobić zawsze można. Opowiadania można krótkie zrobić i będzie ok.
jak nie wypali to trudno.... :wink: ![]() |
|||
12-15-2007, 08:40 PM
|
|||
|
|||
ale Ala , nikt konkursów nie chce,a ja zmuszać nie będe.
WOLF |
|||
12-15-2007, 08:45 PM
|
|||
|
|||
to już inna sprawa.
no ale poczekajmy, może znajdą się chetni na jakiś konkurs ![]() |
|||
12-15-2007, 08:46 PM
|
|||
|
|||
justinuś nie złość się. Tylko wydaje mi się że w tak małym gronie jak jest na forum to się mija z celem.
|
|||
12-15-2007, 08:48 PM
|
|||
|
|||
Nie złoszczę się. Przestaje się starać i przejmować.
Bo ja mimo, że jest mało osób chciałam żeby było miło, ciekawie i przyjemnie dla Was tych którzy tu jeszcze przychodzą, ale nic na siłe. ![]() WOLF |
|||
12-15-2007, 08:53 PM
|
|||
|
|||
no wg. mnie i bez konkursów jest miło i przyjemnie, więc chyba dlatego wydaje mi się że te konkursy nie zrobią różnicy.
|
|||
12-15-2007, 10:08 PM
|
|||
|
|||
ja myślę, że konkursy są fajne, dla osób które lubią pisać mógłby być konkurs na miniopowiadanie ze spotkania z gwiazdą albo jakieś inne. dla osób, którzy lubią się pobawić w programie graficnym mógłby być konkurś np. na najładniejszy banner. dla osób które lubią rysować, bawić się grafiką mógłby być konkurs na zaprojektowanie plakatu koncertowego lub okładki ulubionego zespołu
![]() Ale jak nie chcecie konkursów to nikt was nie będzie na sile przecież uszczęśliwiał ![]() ..... |
|||
12-16-2007, 12:12 AM
|
|||
|
|||
You know what, możecie zrobić konkurs na jakieś mini opowiadanie, skoro będzie mini to może kilka osób się zgłosi, a ja sama dawno nic nie pisałam i chętnie bym spróbowała z czymś małym.
icon by me x Winchesters |
|||
12-16-2007, 12:30 AM
|
|||
|
|||
Ja jestem za, ale niech inni jeszcze dadzą znać co o tym myślą.
I kiedy, po gai czy juz przed oglosic ? WOLF |
|||
12-27-2007, 10:58 PM
|
|||
|
|||
jak ja wam napisze opowiadanie (czyt. przepisze) od mojej koleżanki to wam oczy wyjdą xD
Tokio Hotel i te sprawy... konkurs ? czemu nie ![]() ja moge byc jury ;P hehe 3 niezastąpionych : Zagumny, Wlazły, Winiarski. ! xD |
|||
12-28-2007, 05:32 PM
|
|||
|
|||
ale już za późno vani
![]() ![]() ![]() |
|||
12-28-2007, 06:27 PM
|
|||
|
|||
jak wchodze na forum to lece od konca xD
a ze spozniona to juz standard ;] musicie sie przyzwyczic ;P 3 niezastąpionych : Zagumny, Wlazły, Winiarski. ! xD |
|||
12-28-2007, 06:31 PM
|
|||
|
|||
Będą kolejne konkursy, a teraz mozesz zaglosowac
![]() WOLF |
|||
05-08-2009, 07:21 PM
|
|||
|
|||
RE: Konkursy
to kto się pisze na cool konkurs przygotowany przeze mnie ? xD
potrzebuję przynajmniej z 5 ochotników inaczej nawet nie będe tracić czasu z jego przygotowaniem. więc do dzieła ! ekhm,ehem, adminy,juniory adminy, mody i przyjaciele, udział obowiązkowy xD już nie mówiąc o rockmanach ! Więc proszę się zgłaszać ![]() WOLF |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|