Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Telenowele
11-28-2007, 03:57 PM

Ja sobie zerkam na Tormentę, ale nawet boski Chris nie jest w stanie zatrzymać mnie zbyt długo przed tv, jakoś tak po tylu latach tego typu telenowele mi się znudziły i tyle Tongue
Dlatego właśnie polubiłam Rebelde, bo jest takie nie-telenowelowe Wink W ogóle ludziom jest się ciężko przyzwyczaić, że coś z Południowej Ameryki może być serialem, a nie telenowelą, np. RBD: La Familia i tak wszyscy nazywają telenowelą. Ale ok, ja już koñczę, bo teraz to dosłownie nikt poza blue nie wiem o czym mówię Big Grin

icon by me

x Winchesters
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
11-28-2007, 04:13 PM

justin napisał(a):Nie nikt Bo Trish I Blue wiedzą na pewno Ja nie

dlatego napisałam :
mya napisał(a):prawie nikt nie wie o czym mówie

wzięłam pod uwagę Blue i Trish Big Grin bo one wiedzą o czym mówię Big Grin

Fakt Rebelde nie jest taką typową telenowelą Wink

.....
11-28-2007, 04:15 PM

No nie zauważyłam Big Grin
Jak na jeden odcinek, który oglądałam to była taka telenowelowska Big Grin

WOLF
11-28-2007, 04:20 PM

to chyba nie oglądałaś innych telenowel Big Grin gdzie zazwyczaj dziewczyna z biednej rodziny zakochuje sie w bogaczu cała rodzina jest przeciwko, ale i tak sa na koniec razem, a tyle płaczu przy tym, że ho ho Big Grin chociaż są też z ciekawszą fabułą Big Grin Ale Rebelde jest takie barrdziej młodzieżowe i śmieszne Big Grin O młodzieży i rozgrywające się w szkole Wink wg mnie to nie jest typowa telenowela Tongue

.....
11-28-2007, 04:23 PM

No typowa nie Big Grin Po prostu coś tam z telenoweli ma Tongue
Oglądałam inne telenowele Tongue

WOLF
11-28-2007, 04:57 PM

Rebelde od innych telenoweli puszczanych Polsce, różni się tym, że jest młodzieżowa. Wiadomo, że jest o nastolatkach dla nastolatków [aczkolwiek wierzę, że nie tylko im się podoba]. Są typowe młodzieñcze problemy, młodzieżowy język i ciuchy [chociaż tu słabo im wychodzi Tongue]. Pewnie dlatego tak łatwo i tak miło się to ogląda Big Grin

Glee!
11-28-2007, 05:50 PM

Aż mi się wierzyć nie chce, że blue i Trish zachęcają do oglądania telenoweli. Nawet tych nietypowych.

ja się nie skuszę, choć wierzę w dobry gust zarówno Trish jak i blue Big Grin
11-28-2007, 05:54 PM

Trish jest adminem takiego telenowelowskiego forum więc czemu nie ? Tongue

WOLF
11-28-2007, 06:45 PM

aaa no tak zapomniałam -________-

idę z tego tematu, a fe!
11-28-2007, 06:48 PM

People jak zaczynałam od telenowel, odkąd pamiętam zawsze ogladałam jakąś telenowelę, no i od tego zaczęła się moja przygoda z forami, ze względu na telenowele powstało również Ultimo, więc zawsze będę miała do nich sentyment. A moje serialiki to jest coś od niedawna, tak "na poważnie" oglądam je dopiero od niecałych 2 lat, no i fora serialowe to też jest świeższa sprawa Wink

No i w ogóle dzięki takim telenowelom jak PDG, czy Rebelde telenowele zaczęło oglądać wiele osób, które wcześniej tego nie robiły Wink

icon by me

x Winchesters
11-28-2007, 06:57 PM

Dobra, dobra.
Ale telenowele?

Dla mnie one same w sobie są sztuczne i a fe no i nic mnie nie przekona.

lepiej jak już się tu nie będe wypowiadać, nie chcę Wam psuć konwersacji ...
11-28-2007, 07:01 PM

Cytat:No i w ogóle dzięki takim telenowelom jak PDG, czy Rebelde telenowele zaczęło oglądać wiele osób, które wcześniej tego nie robiły

ja oglądałam kiedyś nałogowo, ale to raczej wcześniej było potem się przerzuciłam na seriale, a teraz jak już sie całkiem z telenowel wyleczyłam xD to się skusiłam zobaczyć Rebelde, o którym tu pisalyście i się wciągnęłam Tongue

A to RBD: La Familia to trzeba ściągać czy gdzieś leci czy jak? Wink i w ogóle fajne to jest ?

.....
11-28-2007, 07:19 PM

RBD:LF trzeba ściągnąć, bo nawet jakby leciało to na SKY, a tego nie mamy w kablówce ani na platformach Tongue
La Familia to SERIAL, pierwsza seria miała 13 odcinków i była bardzo fajna, bardzo śmieszna i w ogóle... bardzo Tongue

Glee!
11-28-2007, 07:22 PM

Of course są do tego napisy ? Tongue Right ? Tongue

WOLF
11-28-2007, 07:27 PM

a z czego ściagąc ? na bear share albo emule może to być? Tongue

.....
11-28-2007, 07:46 PM

Napisów nie ma niestety Tongue
a ściągnąć... ja mam Aresa i tam są wszystkie odcinki, a jak nie chcesz np. ściągać to odcinki są na youtube Big Grin

Glee!
11-28-2007, 08:16 PM

Ja ściągam przez emula. Co do napisów to muszę przyznać, że natchnął mnie fakt, że kar00lina zaczęła robić napisy do telenowel i sama się wziełam, ale of course za coś prostszego, czyli tłumaczenia do serialu na pdst. napisów oryginalnych, ale przetłumaczyłam 1 odcinek i strasznie mnie to zaczęło wkurzać. Szkoda, że np. Pardon nie zdecydowała się robić napisów.

icon by me

x Winchesters
12-01-2007, 01:01 PM

Co sie działo we wczorajszym odcinku Rebelde ?

WOLF
12-01-2007, 03:12 PM

Wczoraj uczniowie zrobili manifestacje, żeby wróciła Vico i dyrektor się wkurzył, przywrócił Vico do szkoły. Celina nawżerała się jakiegoś jedzenia i potem wymiotowała, wzięli ją do pielęgniarki czy gdzieś i kazała obiecać Miguelowi, że jej nie zostawi. Mia pokłóciła się z ojcem, że go w ogóle przy niej nie ma. Roberta zajęła się nowym uczniem oprowadziła go po szkole i opowiedziała o wszystkim, bo on jej się ewidentnie spodobał. Diego i Roberta jak zwykle się trochę sprzeczali. Matka Roberty się zdenerwowała, że Rob wydaje tyle kasy i chciała się dowiedzieć czemu Rob 3 razy robiła zakupy w sklepie z dziecięcymi rzeczami (ona kupowała ubrania dla Marcelina) Mia i Miguel siedzieli przy Celinie i on zasnął na kolanach u Mii. £adna scena Wink
No tyle sobie przypominam Big Grin

.....
12-01-2007, 04:03 PM

Musze to obejrzeć... Jakoś zawsze zapominam Tongue

[Obrazek: 1491fz6.jpg] [Obrazek: hx8ylc.jpg] [Obrazek: dviz4x.jpg] [Obrazek: 156tt2h.jpg]
12-06-2007, 01:30 AM

To sobie zapisz na ręku Big Grin

Damian widziałam dzisiaj kawałek tego co ty oglądasz z nudów Tongue i przy tym człowiek sie nudzi jeszcze bardziej Big Grin

.....
12-10-2007, 06:55 PM

Dzisiaj w koñcu oglądnęłam sobie Rebelde Big Grin Bardzo fajny odcinek był. Ale nie będe się jakoś rozpisywać, bo dalej nie kojarze imion.
Jak ma ta z takimi fajnymi wlosami ? Big Grin

WOLF
12-10-2007, 07:07 PM

Roberta Wink A takie włosy ja zamierzam sobie zrobić Big Grin

icon by me

x Winchesters
12-10-2007, 07:10 PM

Ojaa, super Trish Big Grin
Bardzo oryginalne są. Podobają mi się Big Grin
Ale ja chyba na tyle odważna nie jestem Big Grin
Chciałabym zobaczyć Cię w tych włosach Big Grin

No to bardzo podobało mi się jak Roberta uderzyła tego, takiego.. no bynajmniej mi się podoba Big Grin I chyba wiecie o kogo chodzi Big Grin

WOLF
12-10-2007, 08:11 PM

Diego Tongue
Si, wiemy. W ogóle szkoda mi go dzisiaj było trochę, bo on faktycznie nic nie zrobił, chłopaka nie wydał a Roberta szykuje zemstę.

Glee!
Odpowiedz 

Skocz do: