Ankieta: Na ile oceniasz ten zespół ? Ankieta jest zamknięta. |
|||
1 | ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
2 | ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
3 | ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
4 | ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
5 | ![]() ![]() ![]() |
1 | 100.00% |
Razem | 1 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
LIPALI
|
05-05-2009, 01:59 PM
|
|||
|
|||
LIPALI
![]() Lipali - polski zespół muzyczny założony przez Tomka Lipnickiego w 2000 roku, po rozpadzie w latach 90. grupy Illusion. Obecny skład zespołu: Tomasz Lipnicki - wokal, gitara Adrian Kulik - gitara basowa Łukasz Jeleniewski - perkusja Dyskografia: Albumy: - Li-pa-li (2000, Universal Music Polska) - Pi (2004, Pomaton EMI) - Bloo (2007, Frontmusic) - Trio (2009, Lemon records) Nagrody i wyróżnienia: - 2008 Nominacja do nagrody Polskiego przemysłu fonograficznego Fryderyk w kategorii album roku rock/metal - 2008 Nagroda Polskiego przemysłu fonograficznego Fryderyk w kategorii wokalista roku diamonds are a girl's best friend. |
|||
05-05-2009, 02:02 PM
|
|||
|
|||
RE: LIPALI
Lipa...moja bratnia dusza xD
![]() Ogólnie to nie wiem co ten facet śpiewa i trudno zrozumieć ich piosenki (a może tylko Illision?) nie wiem, ale Upadam i Barykady lubię (szoook!) ![]() Glee! |
|||
05-05-2009, 02:11 PM
|
|||
|
|||
Właśnie, właśnie chciałam polecić wszystkim utwór z najnowszej płyty Lipali pt. Upadam !!!
Prawdę powiedziawszy od pierwszych sekund już go pokochałam i nie mogę się doczekać kiedy usłyszę go na żywo na koncercie 17 maja w Poznaniu! ![]() http://www.youtube.com/watch?v=syTcL8OIP7A POSŁUCHAJCIE I OCEŃCIE! diamonds are a girl's best friend. |
|||
05-05-2009, 02:19 PM
|
|||
|
|||
a mi się jakoś ta piosenka nie podoba
![]() WOLF |
|||
05-05-2009, 03:10 PM
|
|||
|
|||
Ja ją polubiłam za 3 razem. A potem jest coraz lepiej
![]() Glee! |
|||
05-05-2009, 06:27 PM
|
|||
|
|||
Ja znam tylko Jeżozwierza
![]() ![]() ![]() |
|||
05-06-2009, 06:56 PM
|
|||
|
|||
mnie też średnio się podoba , w ogóle ja mam chyba jakieś uprzedzenia do polskiej muzyki
![]() thank you for the music, for the million sounds ... |
|||
11-20-2009, 11:31 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-20-2009 11:37 PM przez Grom23.)
|
|||
|
|||
Złoty wiek Lipy to zespół Illusion, a piosenka nóż to chyba najlepsza polska hardcoreowa piosenka.
http://www.youtube.com/watch?v=t1JrjNa_BOM Miodzio ![]() A na żywo jeszcze lepiej: http://www.youtube.com/watch?v=GWRG3yqCt...re=related Ever since I was 12 years old I had to defend my love for heavy metal against those who say it's a less valid form of music. My answer now is that you either feel it or you don't. If metal doesn't give that overwhelming surge of power that make the hair stand up at the back of your neck, you might never get it, and you know what? That's okay, because judging by the 40,000 metalheads around me we're doing just fine without you. Sam Dunn |
|||
11-27-2009, 07:51 PM
|
|||
|
|||
co wy wszyscy z tym Nożem xD
ostatnio jak Lipali byli w Poznaniu (a to było kilka dni temu) to nie zagrali Noża (chociaż to piosenka Illusion) i wszyscy na koncert narzekali. Jak się idzie dla jednej piosenki to tak jest! o xD Glee! |
|||
11-27-2009, 10:23 PM
|
|||
|
|||
Bo Nóż wymiata
![]() Ever since I was 12 years old I had to defend my love for heavy metal against those who say it's a less valid form of music. My answer now is that you either feel it or you don't. If metal doesn't give that overwhelming surge of power that make the hair stand up at the back of your neck, you might never get it, and you know what? That's okay, because judging by the 40,000 metalheads around me we're doing just fine without you. Sam Dunn |
|||
11-27-2009, 10:25 PM
|
|||
|
|||
byłaś na koncercie blue?
ja chciałam się wybrać, ale cóż, po Warszawie jestem spłukana ![]() WOLF |
|||
11-28-2009, 12:22 AM
|
|||
|
|||
byłam i mi się podobało! tym bardziej, że wcale nie oczekiwałam Noża, bo jak byli jakoś tak w maju poprzednim razem to go zagrali i wiadomo, że zespół nie chce się powtarzać
![]() Glee! |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|