RIHANNA
|
01-21-2008, 10:02 PM
|
|||
|
|||
to tyle samo prawie co za koncert Avril..
Ceny będa mniej wiecej od 88 zł za stojące... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
01-22-2008, 01:41 PM
|
|||
|
|||
Placebo może i lepsze ale zazwyczaj takie "gwiazdy" mają droższe koncerty i nie chodzi tu wcale o talent tylko o popularność...
Ja bym na R nie dała chyba nawet złotówki... :lol: wystarczy ze skrzeczy w radiu. 8) |
|||
01-28-2008, 02:20 AM
|
|||
|
|||
e7ka napisał(a):nie ma co ukrywać Rihana jest wszedzie... az nie dobrze sie robi.Cytat:Rihana jest bardzije popularna moze dlatego ;P¯e co?? Placebo ma swoich wiernych fanów ;] im nie potrzebny jest taki rozgłos żeby cih polubić xD ![]() 3 niezastąpionych : Zagumny, Wlazły, Winiarski. ! xD |
|||
01-28-2008, 04:41 PM
|
|||
|
|||
Cytat:nie ma co ukrywać Rihana jest wszedzie... az nie dobrze sie robi.nie wspominaj mi o tym... ale tyle kasy? aż żal wydawać, ale pojechałabym tylko po to, żeby ja zobaczyc na żywca.. ta, bo bym ją zobaczyła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
01-28-2008, 04:52 PM
|
|||
|
|||
Cytat:ale pojechałabym tylko po to, żeby ja zobaczyc na żywca.. ta, bo bym ją zobaczyłaDokładnie, tak pojechać żeby potem można było mówić że widziało sie rihannę na żywo ![]() |
|||
01-28-2008, 09:17 PM
|
|||
|
|||
chociaz wydaje mi sie ze ten jej koncert to bedzie nie wypał ;P
tak jak wszystkich GWIAZD tego FORMATU u nas w polsce ;] przykład US5 ;P 3 niezastąpionych : Zagumny, Wlazły, Winiarski. ! xD |
|||
01-29-2008, 03:12 PM
|
|||
|
|||
Cytat:przykład US5 ;Pto oni byli w PL? porażka.. juz nie mamy kogo zapraszać? Cytat:chociaz wydaje mi sie ze ten jej koncert to bedzie nie wypał ;Pjesli chodzi o głos, to wszystkie jej fanki i tak będą słuchały tego co śpiewa z wywalonymi jęzorami i cieknącą śliną, a faceci? Oni będą no cóż... gapić sie na nią tylko i myslec, jakby tu wpaśc za kulisy... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
01-29-2008, 08:23 PM
|
|||
|
|||
Cytat:porażka.. juz nie mamy kogo zapraszać?Zapraszać to mamy kogo. Ale jest już problem z tym kto chce przyjechać ![]() Cytat:Dokładnie, tak pojechać żeby potem można było mówić że widziało sie rihannę na żywoee ja nie chce ![]() ![]() WOLF |
|||
01-29-2008, 09:36 PM
|
|||
|
|||
Cytat:kto chce przyjechaćtaa.. skąd ja to znam? Kilka lat temu w Polsce miał byc koncert Scooter'a.. Pieknie. Wprost bosko. Miałam jechać. I co? Nic. Nada. Nothing. Nie przyjechał... Zostawił mnie i kilku swoich innych fanów (pewnie nie ma ich super dużo, ale za to sa Ci najwierniejsi). Cytat:Jakby mi tam zawyła to pewnie długo nie mogłabym żadnej muzyki słuchaćO Boże... Wyobraziłam sobie to wycie. ella, ella... (ona śpiewa o mojej ciotce. Ona ma na imię Ela ![]() jea...) az mi ciarki po plecach pzreszły. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
01-30-2008, 03:06 AM
|
|||
|
|||
Bee132 napisał(a):jesli chodzi o głos, to wszystkie jej fanki i tak będą słuchały tego co śpiewa z wywalonymi jęzorami i cieknącą śliną, a faceci?co do tego nie ma watpliwosci. zawsze tak jest ;P 3 niezastąpionych : Zagumny, Wlazły, Winiarski. ! xD |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|