HAPPYSAD
|
11-14-2009, 02:02 PM
|
|||
|
|||
RE: HAPPYSAD
Możliwe, ale to pierwsza płyta która przesłuchuje w całości, w sense że większość poznawałam pojedynczo. Może to ma znaczenie, może nie,ale dla mnie jest genialna
![]() Więc zaraz pójdę się powiesić, bo wczoraj w Eskulapie grali całą nową płytę + parę najlepszych z innych. A założę się że połowa ludzi tam mogła jeszcze nowej płyty nawet nie znac,no. |
|||
11-27-2009, 04:42 PM
|
|||
|
|||
Zawdzięczamy temu zespołowi wiele, a konkretniej rockową panne_b ! Te cffffaniaki oderwały mnie od płakania na nagraniach z Iglesiasem (jeszcze pamiętam jak się piszę
![]() ![]() Ale przecież nie z wyłącznie sentymentu słucham ich od tych kilku lat bez cienia zwątpienia w to co odwalają. ![]() Od czterech płyt miażdżą ! I żadna kolejna trzynastolatka wśród ich psychofanek mnie nie zniechęci, bo na jakości muzyki ich to się nie odbija. Pomóżcie mi tutaj nawijać o tym cudzie ze Skarżyska, do dwunastego. Łatwiej mi czas do koncertu zleci. ![]() chrisiątko, szau. |
|||
11-27-2009, 05:07 PM
|
|||
|
|||
ja z najnowszej płyty najchętniej Pętli słucham
![]() ![]() WOLF |
|||
11-27-2009, 05:15 PM
|
|||
|
|||
A Ja na dzisiaj to w końcu przekonałam się do piwnicy ! Bo znając wersję koncertową, ta wydawała Mi się kiepskim przekładem, jakiegoś kiepskiego zespołu.
![]() Teraz sobie zrobiłam mały odwyk, żeby moment przejedzenia Broń Boże, nie padł na czas koncertu. ![]() A kostuchę właśnie zassysam, a pro po odwyku. ![]() chrisiątko, szau. |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|