Ankieta: Na ile oceniasz ten zespół ?
1
2
3
4
5
6
nie znam
[Wyniki ankiety]

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HAPPYSAD
11-14-2009, 02:02 PM
RE: HAPPYSAD
Możliwe, ale to pierwsza płyta która przesłuchuje w całości, w sense że większość poznawałam pojedynczo. Może to ma znaczenie, może nie,ale dla mnie jest genialna Tongue
Więc zaraz pójdę się powiesić, bo wczoraj w Eskulapie grali całą nową płytę + parę najlepszych z innych. A założę się że połowa ludzi tam mogła jeszcze nowej płyty nawet nie znac,no.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
11-27-2009, 04:42 PM
Zawdzięczamy temu zespołowi wiele, a konkretniej rockową panne_b ! Te cffffaniaki oderwały mnie od płakania na nagraniach z Iglesiasem (jeszcze pamiętam jak się piszę Tongue) i czekaniem aż może znowu pokaże ten centymetr torsu. Big Grin

Ale przecież nie z wyłącznie sentymentu słucham ich od tych kilku lat bez cienia zwątpienia w to co odwalają. Big Grin To oni Mi udowodnili, że prostota nie równa się głupota. O sprawach trudnych w bezczelnie i obleśnie cudowny, prosty sposób.
Od czterech płyt miażdżą ! I żadna kolejna trzynastolatka wśród ich psychofanek mnie nie zniechęci, bo na jakości muzyki ich to się nie odbija.
Pomóżcie mi tutaj nawijać o tym cudzie ze Skarżyska, do dwunastego. Łatwiej mi czas do koncertu zleci. Big Grin

chrisiątko, szau.
11-27-2009, 05:07 PM
ja z najnowszej płyty najchętniej Pętli słucham Tongue Kostuchna mi się przejadła Tongue

WOLF
11-27-2009, 05:15 PM
A Ja na dzisiaj to w końcu przekonałam się do piwnicy ! Bo znając wersję koncertową, ta wydawała Mi się kiepskim przekładem, jakiegoś kiepskiego zespołu. Big Grin

Teraz sobie zrobiłam mały odwyk, żeby moment przejedzenia Broń Boże, nie padł na czas koncertu. Big Grin

A kostuchę właśnie zassysam, a pro po odwyku. Tongue

chrisiątko, szau.
Odpowiedz 

Skocz do: