House of Ill Fame
|
03-11-2008, 04:16 PM
|
|||
|
|||
House of Ill Fame
House of Ill Fame
![]() Data wydania: 2003 Gatunek: Rock Wydawcy: Sony BMG Producent: Gordie Johnson Lista piosenek: 1."Every Inambition" 2."Not Ready to Go" 3."Confessions" 4."When You Leave" 5."Tired of Waiting" 6."Hopeless" 7."Fleeting Trust" 8."Why Bother" 9."Black Halo" 10."You're So Sober" 11."Hollis and Morris" 12."Stray" House of Ill Fame jest pierwszym długo dystansowym albumem wydanym prze grupę The Trews. Płyta to otworzyła zespołowi drogę do sukcesu. W albumie tym The Trews ukazuje swój niebanalny i oryginalny styl, odrózniajacy go od innych zespołów. The Trews siegają w swych utworach do klasyki rocka jednak nie kopiuja cudzych stylów. Pierwszy singiel " Ever ambition" łaczy świetnie gitarowe brzmienie , w "Not ready to go " słychać energię i szaleñstwo. " Tired of waiting" i " You're so sober", dwie cudowne ballady, łatwo przypadną każdemu do gustu i nie dadzą się wyrzucić z pamięci. Ciekawe teksty, trochę kanadyjskiego mocnego rocka, oto klucz do sukcesu. Polecam for thank you for the music, for the million sounds ... |
|||
03-17-2008, 06:31 PM
|
|||
|
|||
niestety mój program nie obfituje w kawałki TT i z tej płyty mam jak na razie tylko 4 piosenki =.=
|
|||
03-17-2008, 06:38 PM
|
|||
|
|||
a jakie
![]() ![]() lubię ta płytę :wink: thank you for the music, for the million sounds ... |
|||
03-17-2008, 06:44 PM
|
|||
|
|||
fleeting trust, not ready to go,tired of waiting, you're so sober ^^
|
|||
04-01-2008, 12:32 PM
|
|||
|
|||
no te 4 sa najlepsiejsze
![]() ale wogóle cała plyta ma swój urok ![]() thank you for the music, for the million sounds ... |
|||
04-01-2008, 01:41 PM
|
|||
|
|||
Poświęciałam się w sobotę i nadrobiłm moje zaległości w baraku piosenek z tej płyty^^ Teraz się zasłuchuje, no i muszę powiedzieć że naprawdę ma swój urok^^
|
|||
05-04-2009, 12:39 PM
|
|||
|
|||
RE: House of Ill Fame
świetna płyta. zakochałam sie w black halo i hollis and morris. pozostałe znałam wczesniej mniej więcej. you're so sober poznałam chyba nawet jako pierwsza ich piosenke przez forke
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
05-06-2009, 06:14 PM
|
|||
|
|||
RE: House of Ill Fame
You're so sober to i moja pierwsza poznana ich piosenka , mam do niej ogromny sentyment
![]() thank you for the music, for the million sounds ... |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|