Nasze sny związane z MCR :D
|
01-31-2008, 09:22 PM
|
|||
|
|||
Ja każdej nocy mam nadzieję, że mi się przyśnią i nic.
WOLF |
|||
02-01-2008, 06:39 PM
|
|||
|
|||
no to powiem, że czuję się wyróżniona
![]() przykro mi że Ci się justin jeszcze nie śnili. może ten mój drugi miał tak naprawdę trafić do Ciebie, ale niedobra e7ka, porywaczka snów zagarnęła wszystko dla siebie ![]() ![]() |
|||
03-09-2008, 09:19 PM
|
|||
|
|||
ojej,ojej,ojej.
To się stało dzisiaj w nocy ! ¦nił mi się Gee i Mikey, ale Gee był jakos bardziej życzliwy ![]() Otóz nie było to coś wielkiego, ale Gee dał mi piękny autograf na gitarce! Taaaki piękny i taki duży. Był taki wspaniały dla mnie ![]() ![]() To było cudowne ![]() WOLF |
|||
03-09-2008, 09:26 PM
|
|||
|
|||
ojej ojej ojej
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:Gee dał mi piękny autograf na gitarce!też chce!!!!!!! Cytat:Mikey chyba myślał o e7ce, bo się mną jakoś nie zainteresowałno ba ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
03-09-2008, 09:50 PM
|
|||
|
|||
Cytat:no, ale za to Gee był cały Twója żebyś wiedziała ![]() To było boskie ! No brak mi słów! Choć to był tylko sen. Ale wyobrażam sobie jakby to było naprawdę <3 WOLF |
|||
03-09-2008, 10:50 PM
|
|||
|
|||
no to teraz mnie rozumiesz jak ja się tak podniecałam jakie to cudowne xD xD
oni we śnie są jeszcze cudowniejsi niż normalnie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
03-20-2008, 10:12 AM
|
|||
|
|||
śnili mi się! śnili, snili, śnili
![]() ![]() dziwny ten sen, no ale zawsze xD brałam z nimi udział w jakiejś akcji i mieliśmy za zadanie wykopać wieeeeelki dół :lol: musieliśmy przy tym śpiewać, więc codziennie mieliśmy rozśpiewkę :lol: te akcje były organizowane co roku, bo wiedziałam że w zeszłym roku też kopałam z nimi dół ![]() ale w tym na początku chyba mi się nie chciało i pokłóciłąm się o to trochę z Gee, no ale Frankuś wziął moją stronę i wszystko było dobrze xD :lol2: kochany Frankuś :lol2: ![]() |
|||
03-20-2008, 10:24 AM
|
|||
|
|||
ojjaaa, boski sen :lol:
Mi też ostatnio śniło mi się MCR, ale nic poważnego bo tylko jakiś teledysk, nie pamiętam już jakiej piosenki.Może Our Lady of Sorrows? Ale tak naprawdę to nie mam pojęcia ![]() WOLF |
|||
03-20-2008, 10:40 AM
|
|||
|
|||
ja nie widziałam tego teledysku
![]() a sen był baaaardzo inteligentny xD nie ma jak kopanie dołu z MCR :lol: ![]() |
|||
03-20-2008, 10:45 AM
|
|||
|
|||
Cytat:ja nie widziałam tego teledyskubo to był teledysk specjalnie zrobiony na rzecz mojego snu ![]() Cytat:nie ma jak kopanie dołu z MCRale bosko ![]() ![]() WOLF |
|||
03-20-2008, 10:49 AM
|
|||
|
|||
Cytat:bo to był teledysk specjalnie zrobiony na rzecz mojego snuaaa to co innego ![]() ![]() Cytat:ale bosko nie ma to jak przeżyć z nimi takie chwileno dokładnie xD jak widać po moim snie MCR to chłopaki do wszystkiego ![]() ![]() |
|||
03-20-2008, 06:32 PM
|
|||
|
|||
pozazdrościć, dziewczyny. mnie się nigdy Chemiczni nie śnili, albo nie pamiętam.
Why do you wear sunglasses in the home When the sun went down about an hour ago? Life should not be that way. |
|||
03-20-2008, 07:00 PM
|
|||
|
|||
pewnie nie pamiętasz
![]() ![]() ![]() |
|||
03-21-2008, 12:33 PM
|
|||
|
|||
może za mało o nich rozmyślam i to dlatego
![]() Why do you wear sunglasses in the home When the sun went down about an hour ago? Life should not be that way. |
|||
03-21-2008, 02:41 PM
|
|||
|
|||
mi się kiedyś śnili ale nie pamiętam o co chodziło :lol: coś tam było że Gerard mnie prosił o coś tam (chyba żeby im jakieś ubrania kupić) a ja się za nic zgodzić nie chciałam, a on mnie ciągle błagał... :co jest:
takie dziwne to było... i bardzo dawno temu ![]() |
|||
04-02-2008, 05:56 PM
|
|||
|
|||
śnili mi się śnili śnili śnili!!!!!!!!!
i to dwa razy ![]() ![]() ![]() najpierw sen był dziwny bo musiałam uciekać z domu, bo mama nasyłała na mnie krokodyle, więc poszłam do lasu i tam spotkałam Mikeya (starego) który też uciekał przed krokodylami :lol: i się obudziłam :/ ale potem zasnęłam znowu i śniło mi się że oglądałam z rodzicami 4funTV i leciał teledysk "Famous Last Word" tylko jakis dziwny był i oni byli ubrani i pomalowani jak metale :lol: np. Mikey miał długie blond dredy posmarowane przy czole czarną farbą :lol2: no i po teledysku nagle z telewizora wyszedł Frank i rozmawialiśmy chwilę i on mnie przytulił (ahhhh) i zniknął, a wtedy wyszedł Gee i stwierdził, że skoro Frank mnie przytulił to on mnie może pocałować xD to było cudowne !! ![]() ![]() i zniknął, a wtedy wyszedł Mikey (już normalny bez dredów ![]() ![]() ![]() i się obudziłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
04-02-2008, 06:16 PM
|
|||
|
|||
Cytat:. Mikey miał długie blond dredy posmarowane przy czole czarną farbąto musiało być straszne. Cytat:no i po teledysku nagle z telewizora wyszedł Frank i rozmawialiśmy chwilę i on mnie przytuliłojej ![]() Cytat:ł, a wtedy wyszedł Gee i stwierdził, że skoro Frank mnie przytulił to on mnie może pocałować XDej, ej Cytat:a wtedy wyszedł Mikey (już normalny bez dredów Razz ) ale nie zdążył nic zrobić,ja jestem ciekawa co by zrobił, bo ja widzę, że to był taki ruch postępowy.Najpierw uściski, potem całusy, a potem.... :lol: Cytat:tam spotkałam Mikeya (staregotzn. jak starego? WOLF |
|||
04-02-2008, 07:23 PM
|
|||
|
|||
Cytat:to musiało być straszne.i tak mi się podobał ![]() Cytat:ej, ejoj pewnie z Tobą mnie pomylił ![]() Cytat:ja jestem ciekawa co by zrobił, bo ja widzę, że to był taki ruch postępowy.Najpierw uściski, potem całusy, a potem....no kurcze tak samo sobie pomyślałam xD Cytat:tzn. jak starego? tzn z okularami i dłuższymi włosami ![]() ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|