Patrick Stump
|
12-27-2007, 09:58 PM
|
|||
|
|||
Patrick Stump
![]() Patrick Stump (właśc. Patrick Martin Stumph; ur. 27 kwietnia 1984 w Glenview) - muzyk, kompozytor i producent, pracujący w Chicago. Znany przede wszystkim jako główny wokalista oraz gitarzysta zespołu Fall Out Boy. Jego głos oceniany jest jako tenor. Kiedy dołączał do Fall Out Boy, Stump nigdy wcześniej nie śpiewał dla żadnego zespołu ani nie brał lekcji śpiewu. Stworzył ten zespół wraz z Joe Trohmanem i Petem Wentzem, którzy byli aktywnymi członkami hardcoreowej punkowej scenie muzycznej w Chicago. We wcześniejszych zespołach Patrick głównie grał na perkusji, jednakże, gdy zaczął swoją karierę w Fall Out Boy, wziął na siebie obowiązki wokalne, a następnie, kiedy ich pierwszy gitarzysta odszedł kilka dni przed ich pierwszym turnee, dołączył do tego gitarę. Jego wokal lubie, ale czasami na koncertach zdarza mu się zafałszować ![]() ![]() ..... |
|||
12-27-2007, 11:42 PM
|
|||
|
|||
jego głos! Sliczny! Cudny! Wogole oddałabym wiele zeby uslyszec go na zywo!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
12-27-2007, 11:46 PM
|
|||
|
|||
Ooo własnie. Głos ma świetny
![]() I taaak mógłby przyjechać do Polski i zaśpiewać dla nas ![]() ![]() |
|||
12-28-2007, 12:04 AM
|
|||
|
|||
A ja bym na wagary poszla! Sprzedalabym swoje płyty! Albo.. albo nie wiem co zeby tylko miec kase na bilety! Ja chce zeby przyjechali, hehe!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
12-28-2007, 01:43 PM
|
|||
|
|||
no ja też bym dużo dała, żeby usłyszeć ich na zywo
![]() ..... |
|||
12-30-2007, 07:43 PM
|
|||
|
|||
kto by duzo nie dal ;P
![]() kazdy chce ich uslyszec na zywo XD 3 niezastąpionych : Zagumny, Wlazły, Winiarski. ! xD |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|