MTV Europe Music Awards 2007 !
|
11-01-2007, 04:38 PM
|
|||
|
|||
MTV Europe Music Awards 2007 !
NOMINACJE :
ROCK OUT : - Evanescence - Linkin Park - Fall Out Boy - 30 Second To Mars - My Chemical Romance ULTIMATE URBAN : - Beyonce - Timbaland - Gym Class Heroes - Rihanna - Justin Timberlake - Kanye West BAND - Linkin Park - Good Charlotte - Fall Out Boy - My Chemical Romance - Tokio Hotel MOST ADDICTIVE TRACK - Beyonce and Shakira " Beautiful Liar" - Rihanna ft Jay Z "Umbrella" - Avril Lavigne " Girlfriend" - Amy Winehouse " Rehab" - Nelly Furtado " All Good Thingd" - Mika "Grace Kelly" HEADLINER - Arcitc Monkeys - Muse - Justin Timberlake - Foo Fighters - Beyonce ALBUM - Amy Winehouse "Back to Black" - Linkin Park " Minutes to Midnight" - Avril Lavigne " The Best Damn Thing" - Akon "Konvicted" - Nelly Furtado "Loose" SOLO - Nelly Furtado - Mika - Justin Timberlake - Rihanna - Christina Aguilera - Avril Lavigne INTER ACT - Depeche Mode - 30 Second To Mars - Fall Out Boy - My Chemical Romance - Tokio Hotel NEW SOUNDS OF EuROPE - Yakup - Firma - Bedwetters POLSKI WYKONAWCA - Doda - Kasia Nosowska - Ania Dąbrowska - O.S.T.R - Monika Brodka VIDEO STAR - Justin Timberlake "What Goes Around Comes Around" - Bat For Lashes "What's Girl To Do" - Foo Fighters " The Pretenders" - Justice "Dance" - Chemical Brothers " Salm On Dance" - Kanye West "Stronger" NSoE - KNOCKED OUT - Gravel "Litwa" - Astro'n'out "£otwa" - Aleksander With " Norwegia" - Neverstore " Szwecja" - Dani " Adriatic" - Zero Assoluto "Włochy" - Coma" Polska" - Alphabeat "Dania" - Denail " Holandia" Jakie są Wasze typy? Oficjalna strona: http://ema.mtv.pl WOLF |
|||
11-01-2007, 08:17 PM
|
|||
|
|||
ROCK OUT:
- My Chemical Romance ULTIMATE URBAN : - Gym Class Heroes BAND -Fall Out Boy MOST ADDICTIVE TRACK - Mika "Grace Kelly" HEADLINER - Muse ALBUM yyy... - Nelly Furtado "Loose" SOLO - Justin Timberlake INTER ACT - My Chemical Romance NEW SOUNDS OF EuROPE o.O POLSKI WYKONAWCA xD - Monika Brodka :lol: VIDEO STAR - Justin Timberlake "What Goes Around Comes Around" NSoE - KNOCKED OUT :roll: ![]() |
|||
11-01-2007, 08:23 PM
|
|||
|
|||
ROCK OUT :
Fall Out Boy ULTIMATE URBAN : Kanye West BAND Fall Out Boy MOST ADDICTIVE TRACK Amy Winehouse " Rehab" HEADLINER Justin Timberlake ALBUM Linkin Park " Minutes to Midnight" SOLO Nelly Furtado / Christina Aguilera INTER ACT Tokio Hotel :lol: żartuję My Chemical Romance POLSKI WYKONAWCA Ania Dąbrowska VIDEO STAR Kanye West "Stronger" |
|||
11-01-2007, 08:25 PM
|
|||
|
|||
ROCK OUT :
- My Chemical Romance albo - Fall Out Boy ULTIMATE URBAN : Kanye West albo Timbaland BAND Fall Out Boy HEADLINER Arctic Monkeys ALBUM - Nelly Furtado "Loose" SOLO Nelly Furtado NSoE - KNOCKED OUT Zero Assoluto ( Semplicemente mmmm ) ![]() WOLF |
|||
11-01-2007, 10:51 PM
|
|||
|
|||
ROCK OUT :
Fall Out Boy ULTIMATE URBAN : Timbaland BAND : Fall Out Boy albo Linkin Park MOST ADDICTIVE TRACK Umbrella HEADLINER: Muse ALBUM: Loose SOLO: Nelly Furtado POLSKI WYKONAWCA : Brodka NSoE - KNOCKED OUT Coma thank you for the music, for the million sounds ... |
|||
11-01-2007, 10:59 PM
|
|||
|
|||
ROCK OUT :
- My Chemical Romance ULTIMATE URBAN : - Timbaland BAND - Linkin Park MOST ADDICTIVE TRACK - Avril Lavigne " Girlfriend" HEADLINER - Justin Timberlake ALBUM - Linkin Park " Minutes to Midnight" SOLO - Justin Timberlake VIDEO STAR - Justin Timberlake "What Goes Around Comes Around" |
|||
11-01-2007, 11:45 PM
|
|||
|
|||
![]() |
|||
11-01-2007, 11:56 PM
|
|||
|
|||
wchodze sobie na powyższa strone i co?
![]() ![]() ![]() tego TH dalej to nie komentuje... ![]() ![]() |
|||
11-02-2007, 12:41 AM
|
|||
|
|||
Ale Tokio Hotel dało popis. Bleh. Te ruchy Billego (on tak sie nazywa? ). PO prostu wow :shock: :? I ten deszcz na koniec...
Najlepszy koncert chyba dali My CHemical Romance , Gerard Way wyglądał bosko, on jest naprawdę przystojny ![]() Z niektórych wyborów jestm zadowolona z niektórych mniej. A, że w jednej kategorii wygrało Tokio Hotel... I Polska, Doda, czego można było się spodziewać ![]() WOLF |
|||
11-02-2007, 12:44 AM
|
|||
|
|||
A mi się sama gala średnio podobała. Snoop dog niby prowadzący a mało co mówił. A z występów to mi się podobało i MCR i Will I am i nawet Nicole fajnie zaśpiewała
![]() Ogólnie jakoś za mało tam muzyki było wg. mnie ![]() |
|||
11-02-2007, 12:56 AM
|
|||
|
|||
Cytat:A mi się sama gala średnio podobała. Snoop dog niby prowadzący a mało co mówiłTaa.. więcej mówił ten z Foo Fighters. Cytat:Will I am i nawet Nicole fajnie zaśpiewałaOoo tak, to też fajne było ![]() Ja jestem zawiedziona, że żadnej nagrody nie zdobyli My Chemical Romance. Dobrze, że przynajmniej 30 Second To Mars. Ten nowy zespół - Bedwetters , jak sie ten wokalista naskakal na tej scenei, biegal w tą i z powrotem ![]() WOLF |
|||
11-02-2007, 01:01 AM
|
|||
|
|||
A ich to akurat nie oglądałam
![]() |
|||
11-02-2007, 01:06 AM
|
|||
|
|||
Cytat:Umbrellaojej dokladnie . tez bylam zawiedziona. tak samo z Fall Out Boys. Czemu oni zadnej nagrody nie zdobyli, hmmm? dziwne, Ale Gerard Way wyglądał przystojnie prawda ? ![]() WOLF |
|||
11-02-2007, 01:08 AM
|
|||
|
|||
A który to? :lol: Wyjdę na idiotkę ale nie wiem
![]() Ale ogólnie jakoś to ema było nastawione na muzyke rockową, jakoś tak mi się wydaje, mało było popu czy czegoś tam jeszcze innego. |
|||
11-02-2007, 01:10 AM
|
|||
|
|||
Cytat:A który to?Wokalista My Chemical Romance. Cytat:Ale ogólnie jakoś to ema było nastawione na muzyke rockową, jakoś tak mi się wydaje, mało było popu czy czegoś tam jeszcze innego.A zgodzę sie z Tobą. Choć dla mnie to akurat był plus ![]() WOLF |
|||
11-02-2007, 01:13 AM
|
|||
|
|||
No dla mnie też plus
![]() Cytat:Wokalista My Chemical Romance. Dobrze wiedzieć xD No moim zdaniem dużo lepiej niz w tych takich krótkich blond. |
|||
11-02-2007, 01:15 AM
|
|||
|
|||
Też byłam zawiedziona że Umbrella została wybrana :/ Kilka piosenek Rihanny lubiłam ale tej nigdy :/ A tak w ogóle to chciałam się spytać kogoś kto wie jak to jest rozwiązane z tym polskim wokalistą ?
![]() ![]() |
|||
11-02-2007, 01:17 AM
|
|||
|
|||
To było chyba nadawane ze studia w polsce, tak mi się wydaje.
|
|||
11-02-2007, 01:18 AM
|
|||
|
|||
Własnie ja nie mam pojęcia
![]() ![]() WOLF |
|||
11-02-2007, 01:20 AM
|
|||
|
|||
A ja nawet nie pamiętam co ona dokładnie po angielsku powiedziała
![]() Aaa zapomniałam jeszcze dodać że wkurzało mnie to komentowanie lektorów :/ |
|||
11-02-2007, 01:22 AM
|
|||
|
|||
Ahaa... No bo właśnie się zastanawiałam i nic nie wymyśliłam
![]() ![]() ![]() |
|||
11-02-2007, 01:23 AM
|
|||
|
|||
Mówiła coś ,że powinni zapamiętać jej imię bo ona jeszcze wróci. CZy coś takiego, nie pamiętam.
WOLF |
|||
11-13-2007, 05:24 PM
|
|||
|
|||
Tak, doda mowila o czym wspomniala justin. Zeby jej nie zapominac... Zal mi tych ludzi, z ktorymi przebywala. A najlepiej, ze cos powiedziala na Snoopy' ego bo cos nie zrobil tak jak ona chciała (powiedziala w Polskich mediach po koncu gali, nie wiem co
![]() ![]() ![]() |
|||
11-13-2007, 05:31 PM
|
|||
|
|||
Cytat:a to okrzyknieto ja najgorzej ubrana na gali Smileo tym to nie wiedzialam, no super... WOLF |
|||
11-14-2007, 10:21 AM
|
|||
|
|||
pewnie wzieli ja za... wiadomo kogo
![]() Rok temu moim zdaniem gala była lepsza jak prowadził Justin ![]() ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|