zespół
|
03-08-2008, 10:41 PM
|
|||
|
|||
no właśnie nie wiem jak
![]() niech to się już wyjaśni ![]() no, ale oczywiście teraz muszą sobie zrobić przerwę! ![]() ![]() |
|||
03-08-2008, 10:46 PM
|
|||
|
|||
A masz jakiś wywiad o tym?
hmm...duże zmiany... skłania do myślenia... ale wierze w MCR :roll: Cytat:niech to się już wyjaśni Sadno właśnie ![]() WOLF |
|||
03-08-2008, 10:51 PM
|
|||
|
|||
Balc Parade to było mistrzostwo, ale hmmm...
patrzecie robi presja społeczeñstwa. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
03-08-2008, 10:54 PM
|
|||
|
|||
Cytat:To będzie świetny pożegnalny akcent trasy The Black Parade, a jednocześnie początek następnego rozdziału w MCR. same ich takie pojedyncze wypowiedzi jak ta Mikeya o ostatnim koncercie tej trasy ![]() same o nowym rozdziale MCR, szukaniu nowych inspiracji itp... ![]() |
|||
03-10-2008, 04:26 PM
|
|||
|
|||
Na samą myśl o MCR robi mi się ciepło w sercu, bo od nich się wszystko zaczęło (pomijając Happysad) i jestem sentymentalna, czasami aż za bardzo. W ostatnim czasie zaprzestałam słuchania ich, być może dlatego, że trochę się na nich obraziłam [xd] jak usłyszałam o przerwie, ale rozumiem, że rodzina, że nie tylko zespołem można żyć itp... Teraz mi przeszło xD
Black Parade jest dobrą płytą, nawet bardzo, ale ja najbardziej lubię Tree Cheers... Kiedyś nawet czytałam gdzieś, czy ktoś mi powtórzył, już nie pamiętam, że żaden fan MCR nie jest w stanie powiedzieć jak nazywała się pierwsza płyta MCR. Dla mnie to nieśmieszny żart, myślę, że każdy jest w stanie to powiedzieć. Cóż mogę jeszcze dodać na temat MCR? Chyba nic, żadne słowa nie ukażą mojego zachwytu nad muzyką, którą tworzą, o! |
|||
03-10-2008, 04:34 PM
|
|||
|
|||
Cytat:Dla mnie to nieśmieszny żart, myślę, że każdy jest w stanie to powiedzieć.ja na pewno tak ![]() fajnie widzieć na tym forum kolejnego fana MCR ![]() ![]() |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|