Billy Talent (tłumaczenia)
|
11-28-2009, 06:35 PM
|
|||
|
|||
Billy Talent (tłumaczenia)
This is how it goes
Everybody is tired and poor and sick of trying If you see me on the corner Will you stop or will you splash me Take a look at what we've become Nothing more than silhouettes of A pretty family on a postcard Picture perfect, I don't want it So I hold my breath 'til my heart explodes Cause this is how it is and this is how it goes You can steal my body but you can't steal my soul Cause this is how it is and this is how it goes Shitty weather, bad timing Lucky penny glued to the ground Dirty look from total stranger Hope you get lost and you're not found Take a look at what we've become Nothing more than silhouettes of A pretty family on a postcard Picture perfect, I don't want it So I hold my breath 'til my heart explodes Cause this is how it is and this is how it goes You can steal my body but you can't steal my soul Cause this is how it is and this is how it... This is, how it, it goes This is, how it, it goes This is, how it, it goes This is, how it, it goes So unscrew my head And rinse it out Polish my thoughts Turn into doubts Unscrew my head And rinse it out Polish my thoughts Turn into doubts Turn 'em into, turn 'em into doubts So I hold my breath 'til my heart explodes Cause this is how it is and this is how it goes You can steal my body but you can't steal my soul Cause this is how it is and this is how it goes Tak to się toczy Wszyscy są zmęczeni i biedni i chorzy od próbowania Jeśli zobaczysz mnie na rogu Zatrzymasz się, czy mnie olejesz? Zobacz, czym się staliśmy Niczym więcej, jak tylko zarysem Ładnej rodziny na pocztówce Idealnym obrazkiem, nie chcę tego! Więc wstrzymuję oddech, aż moje serce eksploduje Ponieważ tak już jest, tak to się toczy Możesz skraść moje ciało, ale nie skradniesz mojej duszy Bo tak już jest, tak to się toczy Gówniana pogoda, złe zgranie w czasie Grosz na szczęście przyklejony do podłogi Obleśne spojrzenie nieznajomego Mam nadzieję, że zaginęłaś i nie zostałaś odnaleziona Zobacz, czym się staliśmy Niczym więcej, jak tylko zarysem Ładnej rodziny na pocztówce Idealnym obrazkiem, nie chcę tego! Więc wstrzymuję oddech, aż moje serce eksploduje Ponieważ tak już jest, tak to się toczy Możesz skraść moje ciało, ale nie skradniesz mojej duszy Bo tak już jest, tak to się… Tak to, to się toczy Tak to, to się toczy Tak to, to się toczy Tak to, to się toczy Więc wykręć moją głowę I wypłucz ją Oszlifuj moje myśli Zamień w wątpliwości Więc wykręć moją głowę I wypłucz ją Oszlifuj moje myśli Zamień w wątpliwości Więc wstrzymuję oddech, aż moje serce eksploduje Ponieważ tak już jest, tak to się toczy Możesz skraść moje ciało, ale nie skradniesz mojej duszy Bo tak już jest, tak to się toczy |
|||
11-28-2009, 06:53 PM
|
|||
|
|||
RE: Billy Talent (tłumaczenia)
A Devil In A Midnight Mass
Yeah ! A devil in a midnight mass, He prayed behind stained glass A memory of Sunday class Resurrected from the past Hold your breath and count to four Pinky swears don't work no more Footsteps down the hallway floor Getting closer to my door I was alive but now I'm singing Silent night for the rest of my life Silent night for the rest of my life Violent knight at the edge of your knife "Forgive me Father!" won't make it right Silent night for the rest of my life Silent knight at the edge of your knife You're Guilty! A devil in a midnight mass, killed the boy inside the man The holy water in his hands Can never wash away his sins Hold your breath and count to four Pinky swears don't work no more Put my trust in God that day Not the man that taught his way I was alive but now I'm singing Silent night for the rest of my life Silent night for the rest of my life Violent knight at the edge of your knife "Forgive me Father!" won't make it right Silent night for the rest of my life Silent night at the edge of your knife You're guilty Whisper, whisper, don't make a sound your bed is made and it's in the ground Whisper, whisper, don't make a sound your bed is made and it's in the ground Whisper, whisper, don't make a sound your bed is made and it's in the ground Whisper, whisper, don't make a sound your bed is made and it's in the ground Whisper, whisper, don't make a sound your bed is made and it's in the ground Whisper, whisper, don't make a sound your bed is made and it's in the ground Szatan na mszy północnej Szatan na mszy północnej Modlący się zza poplamionych okularów Wspomnienie szkółki niedzielnej Powróciło z przeszłości Wstrzymaj oddech i policz do czterech Obietnice na całe życie już nie mają znaczenia Kroki z przedpokoju Zbliżają się do moich drzwi Byłem żywy, ale teraz śpiewam Ciche noce do końca mego życia Ciche noce do końca mego życia Brutalny rycerz na ostrzu Twego noża „Wybacz Ojcze!” nic tu nie pomoże Ciche noce do końca mego życia Milczący rycerz na ostrzu Twego noża (Jesteś winien!) Szatan na mszy północnej Zabił w mężczyźnie chłopca Święcona woda w jego rękach Nigdy nie zmyje jego grzechów Wstrzymaj oddech i policz do czterech Obietnice na całe życie już nie mają znaczenia Byłem żywy, ale teraz śpiewam… Dziś wierzę w Boga Nie jestem już facetem, który nauczony był podążać własną ścieżką Byłem żywy, ale teraz śpiewam Ciche noce do końca mego życia Ciche noce do końca mego życia Brutalny rycerz na ostrzu Twego noża „Wybacz Ojcze!” nic tu nie pomoże Ciche noce do końca mego życia Milczący rycerz na ostrzu Twego noża (Jesteś winien!) Szeptem, szeptem, nie wydawaj dźwięku Twoje łóżko jest gotowe, znajduje się pod ziemią Szeptem, szeptem, nie wydawaj dźwięku Twoje łóżko jest gotowe, znajduje się pod ziemią Szeptem, szeptem, nie wydawaj dźwięku Twoje łóżko jest gotowe, znajduje się pod ziemią Szeptem, szeptem, nie wydawaj dźwięku Twoje łóżko jest gotowe, znajduje się pod ziemią Szeptem, szeptem, nie wydawaj dźwięku Twoje łóżko jest gotowe, znajduje się pod ziemią Szeptem, szeptem, nie wydawaj dźwięku Twoje łóżko jest gotowe, znajduje się pod ziemią |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|